En smart &
flexibel trafikskola

DIN KÖRSKOLAFLEMINGSBERG

Välkommen till Din körskola i Flemingsberg – Din väg till körkortet!

På Din Körskola i Flemingsberg vid Huddinge erbjuder vi skräddarsydda körlektioner till ett oslagbart pris. Vårt uppdrag är att utrusta dig med de kunskaper som krävs för att kunna köra ett fordon på ett säkert och tryggt sätt. Påbörja din väg mot att bli en fantastisk förare redan idag!

  • Professionell och omtyckt körskola nära dig.
  • Prisvärda kampanjer & erbjudanden!
  • Erfaren personal som är här för att hjälpa dig.
  • Guldmedlemmar i STR
  • Prisvärda kampanjer
  • Testlektion 1h endast 450 kr
  • STOR NYHET – Vi kör helger nu

TOTALA ÅR AV Erfarenhet

Har du frågor?

08-512 55 000

OBS! Körtider för B-utbildning:
Mån – Tors:
06:55 – 20:35
Fre:              06:55 -18:30
Lör – Sön:  09:00 – 18:00

Öppettider

Mån – Tors: 09:00 – 18:00
Lunchstängt 13:20-14:15
Fredag: 09:00 – 16:30
Lör – SönStängt

Ska du betala?

Betalningsuppgifter:
Org nr: 559047-1719
Bankgiro nr: 5134-4588
Swish nr: 123 42 70 963

Hitta till oss

Våra priser

Boka online

FAQ

MISSA INTE !
Prisvärda kampanjer & erbjudanden!

Hos oss på Din Körskola har vi alltid prisvärda erbjudanden och tudentkampanjer.
MISSA aldrig ett bra erbjudande! Klicka här!

Individuell intensivkurs

7900:-

(Ord. pris 13000:-)

10 körlektioner á 60 min

Behöver du hjälp?

Handledarkurs

280:-

(Ord. pris 550:-)

Behöver du hjälp?

Besök vår e-handel

Se våra aktuella erbjudanden!

Vi har det du letar efter!

Behöver du hjälp?

Individuell Intensivkurs
(1 vecka)

6 000:-

5 st. Körlektion 60 min

Riskutbildning Del 1B

Riskutbildning Del 2B

Behöver du hjälp?

Individuell Intensivkurs
(2-3 veckor)

19 900:-

20 körlektioner 60 min

Riskutbildningar - Del 1B och 2B

E-bok & Obegränsade datatester

Teorikurser 6×2 tim + (Halkbana)

Lån av bil vid uppkörning inkl. 30 min uppvärmning

Behöver du hjälp?

Individuell Intensivkurs
(2-3 veckor)

10 900:-

15 körlektioner á 60 min

Behöver du hjälp?

VÄLKOMMEN
TILL DIN KÖRSKOLA

Våra körskolor erbjuder en oslagbar kombination av pedagogisk undervisning och moderna faciliteter, vilket gör oss till det perfekta valet om du vill ta ditt körkort. Våra instruktörer är alla erfarna, kunniga och certifierade i trafiksäkerhet och körregler. Våra kurser är skräddarsydda efter varje elevs individuella behov, vilket ger dem en trygg och säker väg till körkortet. Alla våra körlektioner har konkurrenskraftiga priser, så att du kan ta körkortet till ett överkomligt pris. Så varför vänta? Kontakta oss redan idag – Välkommen!

Moderna och bekväma fordon

Att garantera din säkerhet och trygghet är vår högsta prioritet. Vi erbjuder moderna och pålitliga fordon som har alla de senaste säkerhetsfunktionerna, så du alltid kan känna dig trygg när du tar körlektioner hos oss i Hallunda.

Erfarenhet och kunskap

Med vår stora erfarenhet och kompetens av körkortsteori och körkortsundervisning har vi framgångsrikt hjälpt elever att ta körkort snabbt och enkelt. Bli en av dessa elever du också!

Flexibla betalningsplaner och rabatter

Våra prisvärda betalningsplaner gör det enkelt för dig att ta körkort utan att behöva betala för mycket. Med studentrabatter samt andra exklusiva erbjudanden kan du dessutom spara ännu mer på ditt körkort!

Pedagogiskt material

Vi har utvecklat eget pedagogiskt material som hjälper dig att förstå trafikregler och körteknik på ett enkelt och tydligt sätt. På så sätt kommer du kommer bli väl förberedd inför både teori- och körprovet.

Tillgänglighet

Vi gör det enkelt att besöka en av våra tre körskolor i Stockholm, och vi finns alltid till hands för att svara på dina frågor eller hjälpa dig med eventuella bekymmer.

Flexibla körlektioner och körpaket

På Din Körskola i Hallunda har vi ett brett utbud av körkortspaket och körlektioner som passar alla budgetar och krav, från enstaka körlektioner till intensivkurser. Boka smidigt online och välj det alternativ som passar dig bäst. 

Personlig uppföljning

Du kan lita på våra kunniga och pedagogiska trafiklärare. Med vår expertis får du den säkerhet som krävs för att bli en säker och trygg förare. Bli bekväm bakom ratten med oss. 

Kostnadseffektiva priser

Vi strävar alltid efter att hålla priserna konkurrenskraftiga och tillgängliga för alla, eftersom det är vårt uppdrag att tillhandahålla förstklassig körutbildning. Hos oss kan du ta ditt körkort i vetskap om att vi erbjuder bra priser. 

Miljövänliga fordon

På Din Körskola i Hallunda förstår vi vikten av att vara miljömedvetna och prioriterar därför att minska vår påverkan på vår planet. Vi strävar efter att göra detta genom att använda miljövänliga bilar.

Trygghet och säkerhet

På Din körskola prioriterar vi alltid säkerheten. Vår utbildning är särskilt utformad för att främja omfattande körkunskaper hos varje elev. Med oss kan du vara säker på att din resa är trygg!

Varför välja Din Körskola Flemingsberg?

När du letar efter en körskola är det viktigt att hitta en som kan erbjuda både erfarenhet och konkurrenskraftiga priser. Vi har lång erfarenhet av att erbjuda högkvalitativ körutbildning och är dedikerade att hjälpa dig att lära dig köra på ett säkert och effektivt sätt.

Vi förstår också att körutbildning kan vara en dyr investering. Det är därför vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra tjänster. Vi tror att kvalitetsutbildning ska vara tillgänglig för alla, oavsett budget.

Kan jag börja med en körlektion?

Självklart! Genom att börja med en körlektion kan vi se vilken nivå du ligger på och om du har några tidigare körkunskaper och erfarenhet. Sedan anpassar vi ditt upplägg och din körning efter detta. Välkommen till Din Körskola i Flemingsberg. 

Kan jag gå riskutbildning del 1 och riskutbildning del 2 hos er?

Hos oss erbjuder vi båda riskutbildningarna. Boka smidigt online eller kontakta oss om du vill ha hjälp med detta! 

DIN KÖRSKOLA FLEMINGSBERG

Vill du ta körkort snabbt med Din Körskola i Flemingsberg  – Vi hjälper dig!

Letar du efter en omfattande och pålitlig körkortsutbildning kan du vända dig till Din Körskola i Flemingsberg! Under många år har vi hjälpt elever att uppnå sina körkort med högsta kvalitet. Vårt tillvägagångssätt är skräddarsytt specifikt för varje enskild individ och tar hänsyn till eventuella särskilda villkor eller krav som kan finnas. Vårt kunniga team hjälper dig att förverkliga din dröm om att ta körkort snabbt och billigt! Vi samarbetar med dig för att utforma den mest okomplicerade och kostnadseffektiva vägen så att du kan känna dig bekväm bakom ratten förr än senare. Ta kontakt nu för att boka din första körlektion, ta kontroll över resan mot körkortet och kör med självförtroende på nolltid!

HALLUNDA / FLEMNINGSBERG / SICKLA

Varför du ska ta körkort hos oss!

Oavsett var någonstans befinner dig i Stockholm är det alltid enkelt att ta sig till vår lokaler i Söderort vid Flemingsberg, Hallunda eller Sickla. Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser på körlektioner, teorikurser och intensivkurser. MISSA INTE! Våra student-erbjudanden och prisvärda kampanjer.

Professionella

Våra körinstruktörer är erfarna yrkesmän som anpassar sin undervisning för att möta varje elevs individuella behov. Med många års erfarenhet vägleder vi eleverna till att bli kompetenta och ansvarsfulla förare. Bli elev hos oss redan idag!

Brett utbud

Vi har ett omfattande utbud av körlektioner och intensivkurser i Stockholm som vi kan skräddarsy efter dina individuella behov och tillgänglighet. Efter bara några få lektioner garanterar vi att du kommer att vara väl förberedd och bekväm att ta ratten!

Erfarna

Våra certifierade och erfarna instruktörer är här för att hjälpa dig att ta körkort snabbt, säkert och tryggt. Vi förstår att alla lär sig i sin egen takt, så vi skräddarsyr utbildningen för att passa dina specifika behov.

Flexibla

Vi är stolta över att kunna erbjuda en bekväm upphämtning och avlämning, så att du kan fokusera på dina andra saker utan att behöva oroa dig för att ta dig till vår körskola. Idag har vi 3 körskolor.

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

Läs vad våra nya kunder tycker om oss

Välkommen till vår trafikskola i Flemingsberg! Vi är glada över att ha fått positiva omdömen från våra elever som uppskattar vår erfarna och välutbildade personal. Vi strävar alltid efter att ge våra elever en personlig och trygg utbildning. Boka din körlektion idag och upplev själv vad som skiljer oss från andra trafikskolor.

Fick ett paket med 10 körlektioner, ink. riskettan och risktvåan. Mycket bra lärare, fint bemött, trevliga och fick lätt tid. Tack vare dom klarade jag både min teori och uppkörning på första försöket:)

C
Linnea Kristina L
2023-01-31

Din Körskola är för dig som vill lära dig rätt att köra bil säkert. Du får hjälp med planeringen från start till slut och de bästa lärarna som stödjer till sistaminuten. Tack för att ni hjälpte mig ta äntligen körkortet

C

ABLA NEVAME
2022-08-17

Jätte bra körskola och lärare.
Klarade min uppkörning på första försök.
Jag rekommendera Erik, ändå är alla lärare jätte kunniga, snäll och trevliga

C
PENNUENG S
2022-01-28

Prisvärd körskola i Haninge, Flemingsberg.

DIN LOKALA KÖRSKOLA SÖDER OM STOCKHOLM, HUDDINGE

flexibel och individanpassad körkortsutbildning

Planerar du att ta ditt körkort? Då är Din Körskola Flemingsberg i Huddinge precis där du behöver vara! Våra erfarna lärare erbjuder förstklassiga körlektioner, vilket ger elever i alla åldrar möjlighet att ta körkort och ge sig ut på vägarna med självförtroende. Med oss kommer det inte att kännas som en skrämmande uppgift att ta körkort – vi finns här varje steg på vägen för en enkel process och en ny nivå av trygghet när det är dags för dig att ta ratten!

Varför välja Din körskola Flemingsberg?

Upptäck fördelarna med en smart och flexibel trafikskola

erfarna och pedagogiska trafiklärare

Våra mycket engagerade trafiklärare har gjort en bestående skillnad i flera elevers köring och kommer att göra detsamma för dig. Dessutom tillhandahåller vi moderna fordon med förstklassiga säkerhetsfunktioner samt skräddarsydda paket för alla budgetar och behov. Från absoluta nybörjare till de som vill förfina sin körteknik, våra kurser kommer garanterat att överträffa förväntningarna!

Boka körlektion idag!

Det effektivaste sättet att ta körkort på

vi erbjuder teorilektioner, körlektioner, riskutbildningar och massa annat!

Är du redo att påbörja resan om att bli en säker förare? Sök inte längre än till Din körskola Flemingsberg. Vårt team har åtagit sig att tillhandahålla kvalitativa och kostnadseffektiva körlektioner så att du kan uppnå ditt körkort på nolltid. Oavsett vilket steg i processen du befinner dig i kommer vi att finnas där för dig varje steg på vägen. Vänta inte – kontakta oss nu och låt våra experter ta hand om alla förberedelser som krävs för att ta körkort!

Ett ord

Från grundare & VD

På vår körskola i Flemingsberg strävar vi efter att göra framsteg mot en mer hållbar framtid. Vi vidtar nödvändiga åtgärder för att minska vårt ekologiska fotavtryck och integrerar hållbarhet i varje aspekt av vår verksamhet. Vårt mål är att inte bara uppfylla utan även överträffa gällande miljöbestämmelser samtidigt som vi föregår med gott exempel för andra inom branscher med stor påverkan. Det är genom detta engagemang som vi verkligen kan skapa en positiv förändring för morgondagens generationer!

 

– Abraham Elias

Möt vår team - Din Körskola Flemingsberg

TRAFIKLÄRARE & SKOLCHEF

Johan Cicek

Skolchef, utbildningsledare, teorilärare, dyslexiutbildare, riskutbildare samt introduktionsutbildare.

TRAFIKLÄRARE

Susanne Metsma

Trafiklärare, Teorilärare och Introduktionsutbildare

TRAFIKLÄRARE

Erik Ensjö

Trafiklärare, teorilärare, introduktionsutbildare, riskutbildare.

TRAFIKLÄRARE

Beatrice Caesar

Trafiklärare , teorilärare, introduktionsutbildare.

RECEPTIONIST

Kasandra Korbil

Receptionist och Administratör

Senaste nytt

Våra nyheter och meddelanden

Senaste környheterna och uppdaterade regler från Din Körskola Stockholm. Läs om det senaste och navigera säkrare mot ditt körkort.

Få körsimulatorlektioner på köpet!

Just nu får du körsimulatorlektioner på köpet när du bokar valfri körkortspaket!Oavsett ifall du väljer att köpa en eller 12 körlektioner, får du körsimulatorlektioner på köpet! Det innebär att en körlektion är lika med en körsimulatorlektion. Ta vara på chansen att...

Första stegen till körkort

Boka körlektion i Stockholm På Din Körskola hjälper vi dig ta det första steget mot körkortet. Allt börjar med en körlektion där du får möjlighet att prova på att köra bil och lära dig grunderna. Sedan skräddarsyr vi ett individuellt upplägg för dig, baserat på din...

Ta en Intensivkurs och få körkort på 2 veckor

Intensivkurs Stockholm På våra tre körskolor erbjuder vi intensivkurser för dig som vill ta körkort snabbt och enkelt. Våra intensivkurser är utformade för att passa dina behov och inlärningsstil, och vi fokuserar på att ge dig den bästa utbildningen på kortast...

Vår trafikSkola

Ta körkort på ditt språk

Om du befinner dig i Flemingsberg, nära Huddinge och söker kvalificerade körlektioner, behöver du inte leta längre! Med vårt team av skickliga och erfarna instruktörer garanterar vi utbildning av högsta kvalitet. Vårt körkorspaket sträcker sig från nybörjarlektioner till mer avancerade lektioner – vilket gör oss till din favorit för B-körkort eller mopedlektioner. På vår körskola strävar vi efter att göra utbildningsprocessen så smidig och rolig som möjligt för varje elev. Med detta i åtanke erbjuder vi kvälls- och helgkurser som lätt kan passa in i din dagliga rutin. Vi förstår att varje elev har unika behov när det gäller att ta körkort, därför utformas skräddarsydda utbildningsplaner specifikt med deras krav i åtanke. Om du är på jakt efter en pålitlig körskola nära Stockholm, leta inte längre! På Din Körskola i Flemingsberg gör vi processen att ta körkort enklare och snabbare än någonsin tidigare. Med vårt breda utbud av förarutbildningar att välja mellan kan du vara säker på att det alltid finns en som passar perfekt för dina behov. Så om det är pålitlighet och snabbhet du söker – välkommen ombord på Din Körskola!

Hur kör man bil första gången?

Pedagogiska och erfarna trafiklärare som hjälper dig från första körlektion till körkort!

Vi hjälper dig med första körlektionen! Våra erfarna trafiklärare står redo att hjälpa dig ta dina första steg mot körkortet. Vi förstår att det kan kännas nervöst att sätta sig bakom ratten för första gången, men vi är här för att göra det så smidigt och säkert som möjligt. Vi ser till att du får den individuella uppmärksamhet och stöd du behöver för att utvecklas som förare och ta körkort på ett tryggt och effektivt sätt. Kom och upplev den bästa körskoleupplevelsen hos oss på Din Körskola!

Hur kör man bil första gången?

Pedagogiska och erfarna trafiklärare som hjälper dig från första körlektion till körkort!

Vi hjälper dig med första körlektionen! Våra erfarna trafiklärare står redo att hjälpa dig ta dina första steg mot körkortet. Vi förstår att det kan kännas nervöst att sätta sig bakom ratten för första gången, men vi är här för att göra det så smidigt och säkert som möjligt. Vi ser till att du får den individuella uppmärksamhet och stöd du behöver för att utvecklas som förare och ta körkort på ett tryggt och effektivt sätt. Kom och upplev den bästa körskoleupplevelsen hos oss på Din Körskola!

När får man börja övningsköra på trafikskola i Haninge?

Individuellt anpassade teori- och körlektioner för alla våra elver 

För att börja övningsköra måste man vara minst 16 år, en ålder som kan kännas långt borta för unga förare som längtar efter att ta körkort. Men när tiden väl är inne är det viktigt att ha tillgång till professionell och erfaren hjälp för att lära sig grunderna i att köra bil på ett säkert sätt. Hos Din Körskola i Flemingsberg hjälper vi dig att ta det första steget mot att bli en självsäker förare så snart du når 16-årsåldern. Vi erbjuder kvalitativ och personlig utbildning med duktiga trafiklärare som gör övningskörningen till en rolig och lärorik upplevelse.

Individuellt anpassade teorilektioner

Ta körkort på ditt språk!

Vi på vårt körskola erbjuder individuellt anpassade körlektioner för att hjälpa dig att ta körkort på ditt språk. Vi förstår att språkbarriärer kan göra det svårt att förstå trafikregler och instruktioner under körlektionerna. Därför har vi utbildade instruktörer som talar olika språk och kan anpassa körlektionerna efter dina behov. Vårt mål är att du ska känna dig bekväm och säker bakom ratten och kunna ta körkortet utan problem. Välkommen at kontakta oss vid frågor och funderingar!