En smart &
flexibel trafikskola

DIN KÖRSKOLASICKLA

Välkommen till Din körskola
SICKLA – Din väg till körkortet!

Besök Din Körskola i Sickla vid Nacka för prisvärd och högkvalitativ körutbildning. Vi har konkurrenskraftiga priser, kontakta oss idag för att ta ditt första steg mot att bli en säker förare.

 • Flexibla tider och anpassade lektioner
 • Prisvärda kampanjer & erbjudanden!
 • Erfaren personal som är här för att hjälpa dig.

   TOTALA ÅR AV Erfarenhet

   Har du frågor?

   08-512 55 000

   OBS! Körtider för B-utbildning:
   Mån – Fre:
    06:55 – 18:50
   Lör – Sön: 09:00 – 17:00

   Öppettider

   Mån – Tors: 09:00 – 18:00
   Lunchstängt 13:20-14:15
   Fredag: 09:00 – 16:30
   Lör – SönStängt

   Ska du betala?

   Betalningsuppgifter:
   Swish:
   123 30 82 989
   Bankgiro: 5883-6305
   Org nummer: 559378–3631

   Hitta till oss

   Våra priser

   Boka online

   FAQ

   MISSA INTE !
   Prisvärda kampanjer & erbjudanden!

   Hos oss på Din Körskola har vi alltid prisvärda erbjudanden och tudentkampanjer.
   MISSA aldrig ett bra erbjudande! Klicka här!

   Individuell Intensivkurs
   (3-5 dagar)

   6 000:-

   (Ord. pris 9550:-)

   5 st. Körlektion 60 min

   Riskutbildning Del 1B

   Riskutbildning Del 2B

   Behöver du hjälp?

   Individuell Intensivkurs
   (5-15 dagar)

   19 600:-

   (Ord. pris 30950:-)

   20 körlektioner 60 min

   Riskutbildningar - Del 1B och 2B

   Lån av bil vid uppkörning inkl. 30 min uppvärmning

   Behöver du hjälp?

   Individuell Intensivkurs

   10 900:-

   (Ord. pris 19500:-)

   15 körlektioner á 60 min

   Behöver du hjälp?

   Individuell intensivkurs

   7900:-

   (Ord. pris 13000:-)

   10 körlektioner á 60 min

   Behöver du hjälp?

   Handledarkurs

   280:-

   (Ord. pris 550:-)

   Behöver du hjälp?

   Besök vår e-handel

   Se våra aktuella erbjudanden!

   Vi har det du letar efter!

   Behöver du hjälp?

   VÄLKOMMEN
   TILL DIN KÖRSKOLA

   Våra körskolor erbjuder en oslagbar kombination av pedagogisk undervisning och moderna faciliteter, vilket gör oss till det perfekta valet om du vill ta ditt körkort. Våra instruktörer är alla erfarna, kunniga och certifierade i trafiksäkerhet och körregler. Våra kurser är skräddarsydda efter varje elevs individuella behov, vilket ger dem en trygg och säker väg till körkortet. Alla våra körlektioner har konkurrenskraftiga priser, så att du kan ta körkortet till ett överkomligt pris. Så varför vänta? Kontakta oss redan idag – Välkommen!

   Moderna och bekväma fordon

   Att garantera din säkerhet och trygghet är vår högsta prioritet. Vi erbjuder moderna och pålitliga fordon som har alla de senaste säkerhetsfunktionerna, så du alltid kan känna dig trygg när du tar körlektioner hos oss i Hallunda.

   Erfarenhet och kunskap

   Med vår stora erfarenhet och kompetens av körkortsteori och körkortsundervisning har vi framgångsrikt hjälpt elever att ta körkort snabbt och enkelt. Bli en av dessa elever du också!

   Flexibla betalningsplaner och rabatter

   Våra prisvärda betalningsplaner gör det enkelt för dig att ta körkort utan att behöva betala för mycket. Med studentrabatter samt andra exklusiva erbjudanden kan du dessutom spara ännu mer på ditt körkort!

   Pedagogiskt material

   Vi har utvecklat eget pedagogiskt material som hjälper dig att förstå trafikregler och körteknik på ett enkelt och tydligt sätt. På så sätt kommer du kommer bli väl förberedd inför både teori- och körprovet.

   Tillgänglighet

   Vi gör det enkelt att besöka en av våra tre körskolor i Stockholm, och vi finns alltid till hands för att svara på dina frågor eller hjälpa dig med eventuella bekymmer.

   Flexibla körlektioner och körpaket

   På Din Körskola i Hallunda har vi ett brett utbud av körkortspaket och körlektioner som passar alla budgetar och krav, från enstaka körlektioner till intensivkurser. Boka smidigt online och välj det alternativ som passar dig bäst. 

   Personlig uppföljning

   Du kan lita på våra kunniga och pedagogiska trafiklärare. Med vår expertis får du den säkerhet som krävs för att bli en säker och trygg förare. Bli bekväm bakom ratten med oss. 

   Kostnadseffektiva priser

   Vi strävar alltid efter att hålla priserna konkurrenskraftiga och tillgängliga för alla, eftersom det är vårt uppdrag att tillhandahålla förstklassig körutbildning. Hos oss kan du ta ditt körkort i vetskap om att vi erbjuder bra priser. 

   Miljövänliga fordon

   På Din Körskola i Hallunda förstår vi vikten av att vara miljömedvetna och prioriterar därför att minska vår påverkan på vår planet. Vi strävar efter att göra detta genom att använda miljövänliga bilar.

   Trygghet och säkerhet

   På Din körskola prioriterar vi alltid säkerheten. Vår utbildning är särskilt utformad för att främja omfattande körkunskaper hos varje elev. Med oss kan du vara säker på att din resa är trygg!

   Osäker på vilken körskola du ska välja?

   Det är viktigt att välja en körskola som känns bra för dig. Gör gärna en jämförelse mellan olika körskolor, titta på deras hemsidor och recensioner från tidigare elever. Du kan också besöka olika körskolor och prata med trafiklärarna för att få en känsla av hur de arbetar.

   Hur börjar jag mitt körkort?

   För att få övningsköra privat måste både eleven och handledaren genomgå en handledarutbildning. Handledaren måste ha haft körkort i minst fem år och vara redo att stödja eleven under hela körningen.

   Om du däremot planerar att övningsköra med en trafikskola behöver du inte ha en privat handledare. Trafikskolans lärare kommer att ge dig all nödvändig utbildning och stöd under dina körlektioner.

   Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss!

   Vilken hjälp får jag av er?

   Hos oss får du hjälp med att lära dig köra bil, både teoretiskt och praktiskt. Vi har erfarna trafiklärare som kan guida dig genom hela processen och ge dig feedback på hur du utvecklas. Vi erbjuder också teorikurser och övningsmaterial för att underlätta ditt lärande och för att öka dina chanser att klara uppkörningen.

   DIN KÖRSKOLA SICKLA NÄRA NACKA

   Vill du ta körkort snabbt med Din Körskola i Sickla  – Vi hjälper dig!

   Vill du ta körkort så snabbt och effektivt som möjligt? Då har du kommit till rätt körskola! Hos oss på Din körskola har vi lång erfarenhet av att hjälpa elever ta körkort på kort tid och med högsta möjliga kvalitet. Vi är medvetna om att varje elev är unik och arbetar därför alltid med individuella upplägg som är anpassade efter dina förutsättningar och behov. Tillsammans kan vi planera in den snabbaste och mest effektiva vägen till ditt körkort, så du kan komma ut på vägarna och känna dig självsäker bakom ratten så snart som möjligt. Kontakta oss idag  för att boka första körlektion och ta första steget på vägen mot ditt körkort!

   DIN KÖRSKOLA I SICKLA

   Varför du ska ta körkort hos oss!

   Oavsett var någonstans befinner dig i Stockholm är det alltid enkelt att ta sig till vår lokaler i Söderort vid Flemingsberg, Hallunda eller Sickla. Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser på körlektioner, teorikurser och intensivkurser. MISSA INTE! Våra student-erbjudanden och prisvärda kampanjer.

   Professionella

   Våra körinstruktörer är erfarna yrkesmän som anpassar sin undervisning för att möta varje elevs individuella behov. Med många års erfarenhet vägleder vi eleverna till att bli kompetenta och ansvarsfulla förare. Bli elev hos oss redan idag!

   Brett utbud

   Vi har ett omfattande utbud av körlektioner och intensivkurser i Stockholm som vi kan skräddarsy efter dina individuella behov och tillgänglighet. Efter bara några få lektioner garanterar vi att du kommer att vara väl förberedd och bekväm att ta ratten!

   Erfarna

   Våra certifierade och erfarna instruktörer är här för att hjälpa dig att ta körkort snabbt, säkert och tryggt. Vi förstår att alla lär sig i sin egen takt, så vi skräddarsyr utbildningen för att passa dina specifika behov.

   Flexibla

   Vi är stolta över att kunna erbjuda en bekväm upphämtning och avlämning, så att du kan fokusera på dina andra saker utan att behöva oroa dig för att ta dig till vår körskola. Idag har vi 3 körskolor.

   din korskola ovningsbil

   ”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

   ”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

   ”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

   Läs vad våra nya kunder tycker om oss

   Välkommen till vår trafikskola i Sickla! Vi är stolta över att ha fått fantastiska omdömen från våra tidigare elever, vilket visar att vårt arbete ger resultat. Vår personal är välutbildade och engagerade i att ge varje elev en individuell utbildning. Hos oss får du en trygg och rolig körupplevelse. Boka din första körlektion idag och upplev själv varför våra elever rekommenderar oss!

   Fick ett paket med 10 körlektioner, ink. riskettan och risktvåan. Mycket bra lärare, fint bemött, trevliga och fick lätt tid. Tack vare dom klarade jag både min teori och uppkörning på första försöket:)

   C

   Linnea Kristina L
   2023-01-31

   Din Körskola är för dig som vill lära dig rätt att köra bil säkert. Du får hjälp med planeringen från start till slut och de bästa lärarna som stödjer till sistaminuten. Tack för att ni hjälpte mig ta äntligen körkortet

   C

   ABLA NEVAME
   2022-08-17

   Jätte bra körskola och lärare.
   Klarade min uppkörning på första försök.
   Jag rekommendera Erik, ändå är alla lärare jätte kunniga, snäll och trevliga

   C
   PENNUENG S
   2022-01-28

   Din körskola Sickla

   Vi är din lokala körskola söder om Stockholm med omnejd.

   ta ditt körkort snabbt, smidigt och enkelt med oss

   Vi hjälper dig på din väg till körkortet! Letar du efter en körskola i Nacka-området? Din körskola Sickla är din ultimata destination. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ körutbildning för alla som vill ta sitt körkort. Våra erfarna och certifierade instruktörer kommer att ge dig den trygghet som du behöver för att bli en självsäker och säker förare.

   Varför välja Din körskola Sickla?

   Vi är en smart och flexibel trafikskola

   skräddarsydda körutbildningar! allt efter ditt behov

   Vi tror att våra instruktörer gör skillnad. De är engagerade, kunniga och har hjälpt hundratals elever att ta sitt körkort. Vår körskola har moderna och bekväma fordon som är utrustade med de senaste säkerhetsfunktionerna. Vi erbjuder också en mängd olika körpaket och körlektioner som passar alla budgetar och behov. Oavsett om du är helt ny till att köra eller behöver bättra på din körteknik, har vi en kurs som passar dig.

   Boka din första körlektion idag!

   Det bästa sättet att lära sig köra snabbt & säkert.

   ta ditt körkort snabbt, smidigt och enkelt med oss

   Det finns ingen anledning att vänta för att ta ditt körkort. Boka din första körlektion på Din körskola Sickla idag och ta ditt första steg mot att bli en självsäker och säker förare. Vi kommer att göra allt vi kan för att se till att du får den bästa möjliga körutbildningen. Vårt mål är att du ska ta ditt körkort på ett prisvärt sätt utan att behöva oroa dig för höga kostnader. Kontakta oss idag för att boka din första körlektion och låt oss hjälpa dig att uppnå dina mål på vägen.

   Ett ord

   Från grundare & VD

   Vår körskola i Sickla arbetar för en hållbar utveckling och för att minska vårt ekologiska fotavtryck. Vårt fokus på hållbarhet kommer att integreras i alla aspekter av verksamheten och kommuniceras öppet. Vi strävar efter att vara ett exempel på framsteg och prestationer för andra att följa, även i branscher med stor påverkan som vår. Vi följer inte bara gällande miljöbestämmelser utan överträffar dem tack vare vårt engagemang för en hållbar framtid

    

   – Abraham Elias

   Möt vår team – Din Körskola Sickla

   TRAFIKLÄRARE, GRUNDARE & VD

   Abraham Elias

   VD, utbildningsledare, kör & teorilärare,
   dyslexiutbildare, körbedömare, riskutbildare samt introduktionsutbildare

   TRAFIKLÄRARE

   Joanna Gorecka

   Trafiklärare, teorilärare, introduktionsutbildare
   samt Risk 1 utbildare.

   RECEPTIONIST

   Jessy
   Chamoun

   Receptionist / Administratör

   Senaste nytt

   Våra nyheter och meddelanden

   Senaste környheterna och uppdaterade regler från Din Körskola Stockholm. Läs om det senaste och navigera säkrare mot ditt körkort.

   Få körsimulatorlektioner på köpet!

   Just nu får du körsimulatorlektioner på köpet när du bokar valfri körkortspaket!Oavsett ifall du väljer att köpa en eller 12 körlektioner, får du körsimulatorlektioner på köpet! Det innebär att en körlektion är lika med en körsimulatorlektion. Ta vara på chansen att...

   Första stegen till körkort

   Boka körlektion i Stockholm På Din Körskola hjälper vi dig ta det första steget mot körkortet. Allt börjar med en körlektion där du får möjlighet att prova på att köra bil och lära dig grunderna. Sedan skräddarsyr vi ett individuellt upplägg för dig, baserat på din...

   Ta en Intensivkurs och få körkort på 2 veckor

   Intensivkurs Stockholm På våra tre körskolor erbjuder vi intensivkurser för dig som vill ta körkort snabbt och enkelt. Våra intensivkurser är utformade för att passa dina behov och inlärningsstil, och vi fokuserar på att ge dig den bästa utbildningen på kortast...

   Vår trafikSkola

   Ta körkort på ditt språk

   Vi är en pålitlig körskola som är belägen i Sickla, nära Nacka i Stockholm. Vi är specialiserade på att erbjuda högkvalitativ körkortsutbildning för personbilar och mopeder. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren förare, har vi erfarna och kunniga lärare som arbetar hårt för att säkerställa att du får den bästa möjliga utbildningen. Vi tror på att göra utbildningen rolig och säker för alla våra elever. Därför erbjuder vi populära kvälls- och helgkurser som är utformade för att passa ditt schema. Vi förstår att varje elev är unik och har olika behov. Därför skräddarsyr vi varje träningsplan specifikt efter dina individuella behov. Oavsett vilken nivå av körkortsutbildning du söker har vi rätt utbildning för dig. Vi arbetar hårt för att se till att du tar ditt körkort på nolltid. Så om du letar efter en pålitlig körskola som kan hjälpa dig att ta ditt körkort i Stockholm, har du kommit till rätt ställe. Välkommen till Din körskola i Sickla!

   Din Körskola Sickla söder om Stockholm

   Erbjuder högkvalitativ körkortsutbildning i Stockholm

   Din Körskola Sickla är en pålitlig och erfaren körskola som strävar efter att ge högkvalitativ körkortsutbildning för både personbilar och mopeder. Vi är baserade i Sickla, nära Nacka i Stockholm och har specialiserat oss på att erbjuda utbildning av högsta kvalitet för både nybörjare och erfarna förare. Våra utbildningar syftar till att ge dig de kunskaper och färdigheter som krävs för att du ska kunna köra bil eller moped på ett säkert sätt på vägarna. Vi prioriterar din utbildning och vårt mål är att hjälpa dig att bli en självsäker förare på en rolig och effektiv utbildningsresa.

   dedikerade och erfarna lärare

   Dedikerade och erfarna lärare för en kvalitativ utbildning – välj vår körskola idag!

   Vi på Din Körskola Sickla har dedikerade och erfarna lärare som arbetar hårt för att säkerställa att du får den bästa möjliga utbildningen. Vi vet att alla elever är unika och att olika elever har olika behov när det gäller körkortsutbildning. Därför skräddarsyr vi varje träningsplan specifikt efter dina individuella behov. Vi strävar efter att ge dig den utbildning som ger dig den bästa möjligheten att ta ditt körkort på första försöket. Våra erfarna och kunniga lärare arbetar i en rolig och säker miljö för att se till att du får den bästa möjliga utbildningen. Vi erbjuder också populära kvälls- och helgkurser som är utformade för att passa ditt schema. Vi vill se till att du får den utbildning som passar dig bäst och därför erbjuder vi olika kursalternativ.

   Lär dig köra som en professionell förare

   Personligt anpassade träningsplaner för alla våra elever

   Vi på Din Körskola Sickla tror starkt på att varje elev är unik och har olika behov när det gäller att ta körkort. Därför erbjuder vi personligt anpassade träningsplaner för alla våra elever för att säkerställa att de får den bästa möjliga körkortsutbildningen. Vi vet att vissa elever kanske har erfarenhet av att köra bil eller moped medan andra kanske aldrig har kört tidigare. Därför har vi utformat våra utbildningsprogram för att möta behoven hos varje elev, oavsett om de är nybörjare eller erfarna förare. Våra erfarna och kunniga lärare tar hänsyn till varje elevs individuella nivå och utvecklar en träningsplan som är anpassad efter deras specifika behov.

   Bli en säker & självsäker förare

   På första försöket med våra personligt anpassade träningsplaner!

   Våra träningsplaner inkluderar allt från grundläggande körteknik till avancerad körning i olika trafikmiljöer. Vi arbetar också med att hjälpa eleverna att känna sig bekväma och självsäkra när de kör, vilket är en viktig faktor för att bli en säker förare. Genom att erbjuda personligt anpassade träningsplaner kan vi säkerställa att våra elever får den bästa möjliga körkortsutbildningen och har en hög chans att ta sitt körkort på första försöket. Vi arbetar hårt för att skapa en rolig och trygg miljö för våra elever och hjälper dem att uppnå sina mål på ett effektivt och säkert sätt.

   En trafikskola nära Nacka

   Ta ditt körkort på nolltid med vår effektiva utbildning.

   Vi på Din Körskola Sickla är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ och effektiv körkortsutbildning till våra elever. Vi förstår att att ta körkort kan vara en utmanande uppgift, särskilt för dem som är nybörjare eller känner sig osäkra på vägen. Men du kan vara säker på att vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig att ta ditt körkort på nolltid. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren förare, så har vi rätt utbildning för dig. Vi erbjuder kurser för både personbilar och mopeder, så oavsett vilken typ av körkort du behöver kan vi hjälpa dig. Våra lärare är erfarna och kunniga, och dedikerade till att hjälpa dig att lära dig allt du behöver för att bli en säker förare.

   Trygghet & bekvämlighet garanterade:

   Upplev en stressfri utbildning hos oss

   Vi tror på att göra utbildningen rolig och säker för alla våra elever. Därför erbjuder vi inte bara högkvalitativ undervisning utan också en trevlig och avslappnad atmosfär. Vårt mål är att du ska känna dig bekväm och trygg under hela utbildningen, och att du ska ha kul samtidigt som du lär dig. Vi arbetar hårt för att se till att du tar ditt körkort på nolltid. Våra lärare är dedikerade och arbetar hårt för att säkerställa att du får den bästa möjliga utbildningen. Vi använder de senaste undervisningsmetoderna och teknikerna för att hjälpa dig att lära dig snabbt och effektivt. Vi anpassar också våra kurser efter dina individuella behov, så att du får en personligt anpassad träningsplan som passar dig och dina mål.

   Lär dig köra TRYGGT OCH SÄKERT

   Välkomna till Din Körskola Sickla – En pålitlig körskola i Stockholm

   Vi på Din Körskola Sickla är övertygade om att högkvalitativ körkortsutbildning är nyckeln till att bli en säker och ansvarsfull förare på vägarna. Vi strävar efter att erbjuda den bästa möjliga utbildningen för våra elever och är stolta över att ha en körskola som är belägen i Sickla, nära Nacka i Stockholm. Vi förstår vikten av att ha en säker och rolig miljö för våra elever att lära sig att köra och därför är våra klassrum och utbildningsområden utformade med detta i åtanke.

    

   Välkomna till Din Körskola Sickla

    – En pålitlig körskola i Stockholm

   Vi är en pålitlig körskola som har hjälpt många elever att ta sitt körkort på nolltid. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren förare, har vi den rätta utbildningen för dig. Våra dedikerade lärare är erfarna och arbetar hårt för att säkerställa att du får den bästa möjliga utbildningen. Vi tror på att erbjuda personligt anpassade träningsplaner för alla våra elever, eftersom vi förstår att varje elev är unik och har olika behov. Så om du letar efter en körskola som kan hjälpa dig att ta ditt körkort i Stockholm har du kommit till rätt ställe. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ körkortsutbildning till våra elever och ser fram emot att hjälpa dig på din resa att bli en säker och ansvarsfull förare på vägarna. Välkommen till Din Körskola Sickla!