Ta körkort på ditt språk i Stockholm

Körkortsutbildning i Stockholm på arabiska, engelska eller turkiska?

Vi hjälper dig på vägen till ditt körkort – Kontakta oss idag!

USA flagga

Engelska

Ta körkort & teoriprov på engelska

Saudis flagga

Arabiska

Ta körkort & teoriprov på arabiska

Turkiets flagga

Turkiska

Ta körkort & teoriprov på Turkiska

Ta din teori på ditt språk i Stockholm!

Är svenska inte ditt modersmål? Du kan vara lugn, vi erbjuder också körkortsutbildningar på andra språk! Hos oss kan du ta både körlektioner och datatester på arabiska, engelska, turkiska eller svenska.
Vi vill hjälpa dig att ta körkort oavsett om du behärskar det svenska språket eller inte. Att ta körkort ska inte vara onödigt svårt på grund av svårigheter med förståelse av svenska. Vi vill göra det enkelt för dig att lyckas ta ditt körkort, oavsett om du vill göra det på svenska, arabiska, engelska, turkiska eller spanska.

Köp våra körlektioner till billigt pris

1st Körlektion à 60 min 1 100:-

1st testlektion a 60 min 450: –

(Ord. Pris 800: -) Rabatten blir 350:-

Körlektioner på arabiska, engelska & Turkiska

Vi erbjuder körlektioner där du tillsammans med någon utav våra pedagogiska körlärare övar på din körning i 60 minuter. Våra körlärare är kunniga i flera språk vilket gör att vi kan erbjuda körlektioner på svenska, arabiska, engelska och turkiska.

Våra körlektioner går att köpa separat eller i paket till paketpris. Klicka dig vidare genom knappen för att se bokningsbara tider och priser.

Datatester på flera språk än svenska

Vi erbjuder också datatester på ett flertal språk. Genom datatesterna kan du öva på teori om körkort och bilkörning på arabiska, engelska, turkiska eller svenska. Att genomföra datatester på ett språk du själv är bekväm med kommer göra det enklare för dig att studera körkortsteori inför teoriprovet och att slutligen också ta ditt körkort. Intresserad av datatester på arabiska, engelska, turkiska eller svenska?

Körkortsfrågor på arabiska och andra språk

Om du letar efter en körskola som erbjuder kurser på flera språk, behöver du inte leta längre än till Din körskola. Vi erbjuder körkortsutbildning, körlektioner, teorilektioner och datortester på engelska, arabiska och turkiska – så att du kan lära dig i din egen takt, på ett språk som du känner dig bekväm med. Och våra priser är oslagbara! Så varför vänta? Kontakta oss idag för att börja på din väg mot framgång.

Scroll to Top