Smart och
f
lexibel trafikskola

TEORIPROV& KÖRKORTPÅ ANNAT SPRÅK

Boka teoriprov på Arabiska, Engelska eller Turkiska i Stockholm

Vår teorikurs för körkort i Stockholm är det perfekta stället att förbereda sig inför körkortsprovet. Boka din plats idag och ta det första steget mot ditt körkort.

 • Finansiera körkortet med CSN-lån.
 • Skräddarsydda körlektioner för dig.
 • Flexibla betalningsalternativ med CSN-lån.
 • Guldmedlemmar i STR
 • Prisvärda kampanjer
 • Testlektion 1h endast 450 kr
 • STOR NYHET – Vi kör helger nu

TOTALA ÅR AV Erfarenhet

Har du frågor?

08-512 55 000

Info Körskolor

Prova körskola

Våra körskolor

9

Sickla

9

Flemingsberg

9

Hallunda

Boka online

Sickla

Flemingsberg

Hallunda

Nyheter

Kampanjer

Boka online

FAQ

MISSA INTE!

Prisvärda kampanjer & erbjudanden!

Hos oss på Din Körskola har vi alltid prisvärda erbjudanden och tudentkampanjer.
MISSA aldrig ett bra erbjudande! Klicka här!

Sickla

Du är varmt välkommen till vår körskola i Sickla nära Nacka i Stockholm.

Flemingsberg

Du är varmt välkommen till vår körskola i Flemingsberg vid Huddinge.

Hallunda

Du är varmt välkommen till vår körskola i Hallunda nära Botkyrka i Stockholm.

DIN KÖRSKOLA | Hallunda – Flemingsberg och Sickla.

Enkel körkortsutbildning på södra Stockholm bästa körskola – Boka din plats idag!

Är du redo för friheten som ett körkort ger och öppnar upp för nya möjligheter! Boka vår teorikurs idag och ta steget mot att bli självständig på vägarna.

Vi erbjuder anpassad och prisvärd körkortsutbildning i Stockholm. Bli trygg och väl förberedd inför ditt körkortsprov hos oss.

Oavsett din erfarenhetsnivå, finns det intensivkurser som hjälper dig att snabbt och enkelt klara ditt körprov.

 • Smidig bokning

  Boka dina körlektioner smidigt online 24/7 365 dagar om året.

   

 • Skräddarsydda kurser

  Vi har 25 år i branchen. 25 certifieringar.

 • 87 % får körkort.

  Vi har 25 år i branchen. 25 certifieringar.

Din körskola i Stockholm

Funnits sedan

VÄLKOMMEN
TILL DIN KÖRSKOLA

Boka teoriprov på arabiska, engelska eller Turkiska!

Vill du ta körkort på ditt språk? Då har du kommit till rätt ställe! Vår körskola i Stockholm erbjuder kurser på flera olika språk för att hjälpa dig att lära dig köra bil på det språk du känner dig mest bekväm med.

Vi har erfarna och certifierade instruktörer som kommer att vägleda dig genom hela processen, från teoriprovet till körlektionerna. Vi förstår vikten av att kunna förstå kursmaterialet på ditt eget språk, så vi har kurser på engelska, arabiska och flera andra språk.

Våra teorikurser är utformade för att hjälpa dig att klara teoriprovet med lätthet. Vi använder moderna och interaktiva undervisningsmetoder för att säkerställa att du förstår allt som krävs för att klara provet.

 

Lär dig köra bil på ditt språk

– Våra körlektioner är tillgängliga på olika språk för att du ska känna dig bekväm och förstå alla instruktioner. Vi tränar på allt från att starta bilen till att köra på motorvägen.

Få hjälp med teoriprovet

– Vi förbereder dig för teoriprovet genom att gå igenom alla frågor och ge dig de bästa tipsen. Vi garanterar att du känner dig säker och redo när du ska ta provet.

Flexibla kurser för din tidplan

 – Vi anpassar kurserna efter dina behov och tidplan, så att du kan ta körkort i din egen takt. Vi har även kvälls- och helgkurser för att passa ditt schema.

Upplev en trygg och säker körning

 – Våra erfarna och kunniga instruktörer ger dig en trygg och säker körning, så att du kan känna dig bekväm och självsäker bakom ratten. Vi följer alla säkerhetsregler och ger dig de bästa verktygen för att bli en säker förare.

Boka din körlektion idag!

Förbättra dina ledarskapsfärdigheter och lär dig att förmedla kunskap på ett effektivt sätt. Vår handledarkurs ger dig möjlighet att utveckla dina färdigheter och bli en ledare i din bransch.

MISSA INTE! Sanslöst bra priser på teorikurser

Boka kurstillfälle redan idag och bli en trygg och säker handledare.

KAMPANJER

Körkort Engelska, Arabiska &Turkiska

Boka teori på Arabiska, Engelska och Turkiska! 

👉 Vill du ta körkort på ditt eget språk? Vår körskola erbjuder utbildning på engelska, arabiska och turkiska. Boka nu och få hjälp att nå ditt mål på ett enkelt och tryggt sätt.

Vi erbjuder erfarna och professionella lärare som är skickliga på att undervisa på flera språk för att ge dig den bästa möjliga körkortsutbildningen. 🚗 💨 💨 💨

HALLUNDA - FLEMNINGSBERG - SICKLA

Varför du ska ta körkort hos oss!

Oavsett var du befinner dig i Stockholm är det alltid lätt att ta sig till våra anläggningar i södra Stockholm i Flemingsberg, Hallunda och Sickla. Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser för en veckas intensivkurs, två veckors intensivkurs eller tre veckors intensivkurs.

Professionella instruktörer:

Våra erfarna och certifierade instruktörer garanterar en kvalitativ och professionell körutbildning.

Brett utbud av utbildningar:

Vi erbjuder utbildningar för alla körkortsklasser, intensivkurs, handledarkurs och mycket mer. Välkomna dinkörskola.se

Stor erfarenhet inom körkortsutbildning:

Med över 10 års erfarenhet av körutbildning vet vi vad som krävs för att du ska bli en säker och självsäker förare.

Flexibla teorikurser på olika språk:

Vi erbjuder skräddarsydda kurser som passar din tidplan och förbereder dig inför både teoretiska och praktiska provet.

din korskola ovningsbil

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

Reviews1
Reviews5
Reviews3

Läs vad våra nya kunder tycker om oss

Vi är stolta över att ha hjälpt hundratals elever ta körkortet på ett säkert och effektivt sätt. Våra kvalificerade lärare har goda kunskaper i trafiksäkerhet och körteknik. Välkommen till Din Körskola - lär dig köra på ett självsäkert sätt. Läs mer vad våra kunder tycker.

 

Boka en arabisk teorikurs

ta nästa steg mot ditt körkort!

Vill du ta ditt körkort men har svårt att förstå teorin på svenska?

Oroa dig inte, vi erbjuder teorikurser på arabiska för att underlätta din inlärning. Våra erfarna lärare hjälper dig att förstå trafikregler och säkerhet på vägen. Boka en kurs idag och ta nästa steg mot att bli en trygg förare. Vi har flexibla kurstider för att passa din tidplan. Efter avslutad kurs är du redo för ditt teoriprov på arabiska.

Säkra din framtid på vägen med en komplett och anpassad körkortsutbildning. Kontakta oss för mer information eller boka din teorikurs direkt på vår hemsida. Vi ser fram emot att hjälpa dig på vägen mot ditt körkort!

Förbered dig inför

körkortsprovet på engelska med vår hjälp!

Körkortsdrömmen blir verklighet med Din Körskola - Vi hjälper till med CSN-lån.

Vi vet att att förbereda sig inför körkortsprovet på engelska kan vara utmanande för vissa. Men oroa dig inte! Vi har skapat en anpassad utbildning för att hjälpa dig att klara ditt prov med lätthet. Våra professionella instruktörer har många års erfarenhet av att undervisa på engelska och kommer att ge dig all nödvändig kunskap och stöd du behöver. Med vår hjälp kan du känna dig självsäker och väl förberedd inför provet. Oavsett om du är en erfaren förare eller en nybörjare, kan vi anpassa kursen efter dina behov och förmågor. 

Ta nästa steg

mot ditt körkort teorikurs på Turkiska

Boka nu och bli redo för teoriprovet!

Våra erfarna lärare kommer att hjälpa dig att förstå alla nödvändiga trafikregler och -märken på ett enkelt och tillgängligt sätt. Med vår turkiska teorikurs kommer du att känna dig säker på vägen till ditt körkort och vara väl förberedd inför teoriprovet. Boka din plats redan idag och upplev hur enkelt det kan vara att ta nästa steg mot ditt körkort med hjälp av vår turkiska teorikurs!

Trafikskola Arabiska, Enegelska turkiska

Välj mellan våra trafikskolor som talar arabiska, engelska och turkiska. Boka nu och ta nästa steg mot ditt körkort!

اختر مدرسة تعليم السياقة التي توفر تعليماً بلغتك الأم لزيادة الفهم قبل امتحان النظري. اهتم بخبرتهم ومرونتهم لتحصل على تعليم محترف ومناسب. امارس على أسئلة رخصة القيادة واحجز امتحان النظري لزيادة فرصتك في اجتياز الاختبار في المرة الأولى.

Välj en trafikskola som erbjuder utbildning på ditt modersmål för att öka förståelsen inför teoriprovet. Ta även hänsyn till deras erfarenhet och flexibilitet för att få en professionell och anpassad utbildning. Öva på körkortsfrågor och boka teoriprov för att öka chansen till att klara provet på första försöket

Ta din teori på ditt språk i Stockholm!

Är svenska inte ditt modersmål? Du kan Vi på vår trafikskola vill hjälpa dig att nå ditt mål att ta körkort genom att erbjuda körlektioner med våra pedagogiska körlärare.

Våra lektioner är 60 minuter långa och våra körlärare talar svenska, arabiska, engelska och turkiska. Vi ger dig möjligheten att köpa lektioner separat eller i paketpris för att passa din budget.

För att se tillgängliga tider och priser, klicka på knappen och boka din första lektion idag. Vi vill att du ska känna dig trygg och självsäker på vägen, så vi ger dig all nödvändig utbildning för att uppnå detta. Boka nu och ta nästa steg mot att bli en säker och självsäker förare!

Körlektioner på arabiska, engelska & Turkiska

Att ta körkort är en viktig milstolpe i livet och det är viktigt att ha en körskola som kan hjälpa dig att nå ditt mål på ett effektivt och tryggt sätt.

Våra körlektioner är utformade för att passa dina individuella behov och vår personal är utbildad och erfaren för att ge dig den bästa möjliga utbildningen.

Genom att erbjuda lektioner på flera språk vill vi också säkerställa att du förstår alla viktiga aspekter av trafikregler och säkerhet. Boka din första lektion idag och ta ett steg närmare ditt körkort!

Datatester på flera språk än svenska

Vi erbjuder datatester på flera språk, inklusive arabiska, engelska, turkiska och svenska.

Genom datatesterna kan du öva på teori om körkort och bilkörning på ett språk du är bekväm med. Detta gör det enklare för dig att studera körkortsteori inför teoriprovet och att ta ditt körkort.

Våra datatester är utformade för att hjälpa dig att förstå trafikregler, vägmärken och andra viktiga aspekter som krävs för att bli en säker förare. Boka din datatest idag och öka dina chanser att klara teoriprovet på första försöket!

Körkortsfrågor på arabiska och andra språk

Hos Din körskola kan du få körkortsutbildning, körlektioner, teorilektioner och datortester på engelska, arabiska och turkiska.

Vi vill hjälpa dig att nå ditt körkortsmål på ett språk som du känner dig bekväm med. Våra pedagogiska körlärare är kunniga i flera språk och kan hjälpa dig att förstå körkortsfrågor på ett enkelt sätt. Vi erbjuder också oslagbara priser på våra utbildningar, så att du inte behöver oroa dig för höga kostnader.

Kontakta oss idag för att börja din resa mot att få ditt körkort på ett språk som passar dig!