Ta körkort på ditt språk

USA flagga

Engelska

Saudis flagga

Arabiska

Turkiets flagga

Turkiska

Ta din teori på ditt språk!

Är svenska inte ditt modersmål? Du kan vara lugn, vi erbjuder också körkortsutbildningar på andra språk! Hos oss kan du ta både körlektioner och datatester på arabiska, engelska, turkiska eller svenska. 

Vi vill hjälpa dig att ta körkort oavsett om du behärskar det svenska språket eller inte. Att ta körkort ska inte vara onödigt svårt på grund av svårigheter med förståelse av svenska. Vi vill göra det enkelt för dig att lyckas ta ditt körkort, oavsett om du vill göra det på svenska, arabiska, engelska, turkiska eller spanska.

1st Körlektion à 60 min 1100:-

1st testlektion a 60 min 450: – 

(Ord. Pris 800: -) Rabatten blir 350:- 

Vi erbjuder körlektioner där du tillsammans med någon utav våra pedagogiska körlärare övar på din körning i 60 minuter. Våra
körlärare är kunniga i flera språk vilket gör att vi kan erbjuda körlektioner på svenska, arabiska, engelska och turkiska. 

Våra körlektioner går att köpa separat eller i paket till paketpris. Klicka dig vidare genom knappen för att se bokningsbara tider och priser. 

Datatester

Vi erbjuder också datatester på ett flertal språk. Genom datatesterna kan du öva på teori  om körkort och bilkörning på arabiska, engelska, turkiska eller svenska. Att genomföra datatester på ett språk du själv är bekväm med kommer göra det enklare för dig att studera körkortsteori inför teoriprovet och att slutligen också ta ditt körkort. 

Intresserad av datatester på arabiska, engelska, turkiska eller svenska? Kontakta oss på Din Körskola så hjälper vi dig!