...

En smart och
flexibel trafikskola

Körkortspakettill billigt pris i Stockholm

Hitta intensiv -och körkortspaket för ett billigt pris – spara pengar och tid!

Hitta körkortspaket, intensivkurser, teorikurs till och högkvalitativ körutbildning. Vi har konkurrenskraftiga priser, så kontakta oss idag för att ta ditt första steg mot att bli en säker förare. 

Letar du efter en omfattande och prisvärd körskola i Stockholm? Sök inte längre! Vår körskola erbjuder kvalitetsutbildning på flera platser runt om i staden. Självklart erbjuder vi konkurrenskraftiga priser också! Ta ditt körkort hos oss redan idag!

Letar du efter en omfattande och prisvärd körskola i Stockholm? Sök inte längre! Vår körskola erbjuder kvalitetsutbildning på flera platser runt om i staden.

i Kombo med :-

  • Professionell och omtyckt körskola nära dig.
  • MISSA INTE! Alltid studentrabatter & erbjudanden.
  • Spara tusenlappar på vägen till ditt körkort.

Vill du ta ditt körkort
snabbt, billigt och till fast pris?

Vill du ta ditt körkort snabbt, billigt och till fast pris i Stockholm? Vi hjälper dig att klara provet och bli en säker förare genom vår intensivkurs som är utformad för dem som menar allvar med att klara provet. Vi lär dig allt som finns att veta om säker körning så att du kan känna dig trygg bakom ratten.

Individuell Intensivkurs
(2-3 veckor)

19 900:-

20 körlektioner 60 min

1 x Körprov praktik

1 x Riskutbildning 2

1 x Riskutbildning del 1B (12018)

20 x Simulator

1 x Digitala böcker

1 x Data Tester

Individuell Intensivkurs
(2-3 veckor)

12 000:-

15 x Körlektion

1 x Data Tester:

Ta del av våra fantastiska erbjudanden

– Missa inte chansen att spara pengar på din körkortsutbildning!

Vi förstår att det kan vara dyrt att ta körkort, men hos oss behöver det inte vara det! Vi erbjuder intensivkurser, körlektioner och teorikurser till mycket förmånliga priser. Vi gör det möjligt för dig att spara pengar utan att kompromissa med kvaliteten på utbildningen.

KOM IHÅG! Vi har alltid prisvärda kampanjer som löper året runt!

Vill du ta ditt körkort snabbt, billigt och till fast pris i Stockholm? Vi hjälper dig att klara provet och bli en säker förare genom vår intensivkurs som är utformad för dem som menar allvar med att klara provet. Vi lär dig allt som finns att veta om säker körning så att du kan känna dig trygg bakom ratten.

10 stycken skäl
att välja oss! Din Körskola

Söker du efter den perfekta körskolan som kan hjälpa dig att bli en självsäker förare? Då är det viktigt att välja rätt. Överväg dina behov och körskolans rykte innan du bestämmer dig. Tänk på viktiga faktorer som pris, utbildningens kvalitet och instruktörens erfarenhet. Glöm inte att välja en körskola där du trivs och ta dig tid att undersöka olika alternativ för att öka dina chanser att nå dina mål på vägen.

Kvalificerade instruktörer:

Våra instruktörer är erfarna, kunniga och certifierade. De har hjälpt hundratals elever att ta sitt körkort och kommer att ge dig den trygghet som du behöver för att bli en självsäker och säker förare.

Flexibla lektioner och körpaket:

Vi erbjuder en mängd olika körpaket och lektioner som passar alla budgetar och behov. Oavsett om du vill ha en intensiv kurs eller en långsammare inlärningskurva, har vi en kurs som passar dig.

Moderna och bekväma fordon:

Vi har moderna och bekväma fordon som är utrustade med de senaste säkerhetsfunktionerna. Vi tror att det är viktigt att du känner dig bekväm bakom ratten när du tar körlektioner hos oss.

Kostnadseffektiva priser:

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser så att du kan ta ditt körkort utan att behöva oroa dig för höga kostnader. Vi tror att högkvalitativ körutbildning ska vara tillgänglig för alla.

Hur mycket kostar ett svenskt körkort?

Kostnaden för ett svenskt körkort varierar beroende på vilken typ av körkort du ansöker om och hur lång tid det tar du klarar körprovet. Kostnaden för ett grundläggande körkort är i allmänhet cirka 1 200 kronor och för ett avancerat körkort cirka 2 500 kronor. Dessutom kan det tillkomma ytterligare avgifter för att göra det praktiska och teoretiska provet.

Pedagogiskt material:

Vi har utvecklat eget pedagogiskt material som hjälper dig att förstå trafikregler och körteknik på ett enkelt och tydligt sätt. Du kommer att vara väl förberedd inför både teori- och körprovet.

Erfarenhet och kunskap:

Vi har många års erfarenhet av att undervisa i körkortsteori och körning. Vi har hjälpt elever från olika bakgrunder och med olika inlärningsstilar att ta sitt körkort.

Miljövänliga fordon:

Vi strävar efter att minska vår miljöpåverkan och har därför miljövänliga fordon i vår fordonsflotta. Vi tror att det är viktigt att göra vårt bästa för att bevara vår planet för framtida generationer.

Tillgänglighet:

Vi har flera platser runt om i staden för att göra det enkelt för dig att ta dina körlektioner. Vi är också tillgängliga för att svara på dina frågor och hjälpa dig med eventuella bekymmer.

 

Trygghet och säkerhet:

Vi sätter alltid säkerheten främst och kommer att se till att du känner dig trygg och säker under dina körlektioner. Vi lär dig inte bara att köra bil utan också hur man gör det

 

Bli en säker förare idag!
Brett urval av körskolekurser och böcker!

Oavsett om du vill ta körkort, förbättra din teori eller bara öka din trafiksäkerhet,
har vi allt du behöver! Ett axplock av våra produkter.

Hur mycket kostar det
att ta körlektioner i Stockholm?

Våra priser är mycket konkurrenskraftiga, och vi erbjuder också ett antal rabatter. Kontakta oss idag för att få veta mer. Vi ser fram emot att hjälpa dig att sätta dig bakom ratten! Glöm inte – att lära sig köra bil är en ett bra sätt att se världen på dina egna villkor. Med vår expertundervisning kommer du att klara ditt körprov med lätthet. Kontakta oss idag för mer information!

Få ditt körkort snabbare och enklare med vårt körkortspaket online i Stockholm

Att ta körkort kan vara en tidskrävande och kostsam process, men med vårt körkortspaket online i Stockholm kan du spara både tid och pengar. Vi erbjuder ett komplett paket som inkluderar allt du behöver för att ta ditt körkort, från teoriprov till körlektioner, så att du kan få ditt körkort snabbare och enklare än någonsin tidigare.

Körkortspaket online i Stockholm – den perfekta lösningen för dig med en hektisk livsstil

Har du en hektisk livsstil och svårt att hitta tid för att ta körkort? Vårt körkortspaket online i Stockholm är den perfekta lösningen för dig. Du kan studera och ta ditt körkort när som helst och var som helst, så att du kan få din körkortsutbildning att passa in i din livsstil och dina övriga åtaganden.

Säker och bekväm körkortsutbildning hemifrån med vårt online-paket i Stockholm

Med vårt körkortspaket online i Stockholm behöver du inte längre oroa dig för att ta dig till och från körskolan för att få din körkortsutbildning. Vi erbjuder en säker och bekväm körkortsutbildning hemifrån, så att du kan ta ditt körkort i din takt.

Körkortspaket online i Stockholm – den moderna lösningen för att ta körkort

Att ta körkort behöver inte vara en gammalmodig eller tråkig process. Med vårt körkortspaket online i Stockholm får du tillgång till den senaste tekniken och moderna verktyg för att lära dig köra bil på ett säkert och effektivt sätt. Ta steget in i framtiden med vår körkortsutbildning online.

Erbjudande: Köp vårt körkortspaket online i Stockholm och spara pengar

Vi vet att körkortsutbildning kan vara en stor utgiftspost, men med vårt körkortspaket online i Stockholm kan du spara pengar samtidigt som du får den utbildning du behöver för att ta ditt körkort. Just nu erbjuder vi ett specialpris på vårt körkortspaket online i Stockholm, så missa inte chansen att ta del av detta erbjudande.

Bli en trygg och säker förare med vårt körkortspaket online i Stockholm

Att ta körkort handlar inte bara om att få ett körkort i handen, det handlar också om att bli en trygg och säker förare. Med vårt körkortspaket online i Stockholm får du den utbildning och erfarenhet du behöver för att känna dig säker bakom ratten och för att kunna köra bil på ett säkert och ansvarsfullt sätt.