En smart och
f
lexibel trafikskola 

BOKA GRATISKÖRSIMULATORSTOCKHOLM

Träna säkert och enkelt inför körkortsprovet med en körsimulator

Med vår körsimulator kan du öva säkert och effektivt på olika körscenarier och öka dina chanser att snabbt klara körkortsprovet – Din Körskola i Stockholm.

 • Säker och kontrollerad miljö
 • Öka chanserna att klara körkortsprovet
 • Träna på olika körscenarier
 • Guldmedlemmar i STR
 • Prisvärda kampanjer
 • Testlektion 1h endast 450 kr
 • STOR NYHET – Vi kör helger nu

TOTALA ÅR AV Erfarenhet

Har du frågor?

08-512 55 000

Info Körskolor

Prova körskola

Våra körskolor

9

Sickla

9

Flemingsberg

9

Hallunda

Boka online

Sickla

Flemingsberg

Hallunda

Hitta till oss

Kampanjer

Boka online

FAQ

MISSA INTE!

Prisvärda kampanjer & erbjudanden!

Hos oss på Din Körskola har vi alltid prisvärda erbjudanden och tudentkampanjer.
MISSA aldrig ett bra erbjudande! Klicka här!

Sickla

Du är varmt välkommen till vår körskola i Sickla nära Nacka i Stockholm.

Flemingsberg

Du är varmt välkommen till vår körskola i Flemingsberg vid Huddinge.

Hallunda

Du är varmt välkommen till vår körskola i Hallunda nära Botkyrka i Stockholm.

DIN KÖRSKOLA | Hallunda – Flemingsberg och Sickla.

Vi gör det enkelt för dig att ta ditt körkort! Börja på bästa körskolan i hela södra Stockholm med omnejd!

Går du och dina vänner på att ta steget till ett friare liv med körkort? Trött på att be vännerna om skjuts, eller behöver du kanske körkort för det där jobbet du vill ha?

Din Körskola i Stockholm hjälper dig att ta körkort med en anpassad och prisvärd körkortsutbildning. Vi strävar efter att erbjuda den ultimata utbildningen som passar dina behov. Hos oss blir du trygg och väl förberedd inför ditt körkortsprov.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren förare finns intensivkörkortskurser som gör att du snabbt och enkelt klarar ditt körprov.

 • Smidig bokning

  Boka dina körlektioner smidigt online 24/7 365 dagar om året.

   

 • Skräddarsydda kurser

  Vi har 25 år i branchen. 25 certifieringar.

 • 87 % får körkort.

  Vi har 25 år i branchen. 25 certifieringar.

Din körskola i Stockholm

Funnits sedan

VÄLKOMMEN
TILL DIN KÖRSKOLA

En bra handledarkurs gör skillnad!

Vi erbjuder handledarkurser till dig som vill kunna övningsköra med någon som ska ta körkort. Det är ett krav att genomgå en handledarkurs, även kallad introduktionskurs, om du vill övningsköra privat.

Vår handledarkurs fokuserar på hur du som handledare effektivt och pedagogiskt kan lära din elev att köra bil när ni övningskör. Under kursen kommer du få information om körkortsutbildningens mål, regler för övningskörning, planering och struktur av övningskörandet samt information om trafiksäkerhet.

Du kommer också få tips kring bra övningskörnings områden, lämpliga hjälpmedel, bra kursmaterial samt bra övningar att genomföra tillsammans med din elev.

 

Bli en certifierad handledare med vår handledarkurs

Välj vår handledarkurs och få möjlighet att bli en eftertraktad handledare inom ditt område. Vi erbjuder en utbildning som ger dig de verktyg du behöver för att lyckas i din nya roll.

Gör skillnad med vår Din körskolas handledarkurs

Våra instruktörer är högt kvalificerade och erfarna yrkesmän som kommer att ge dig bästa möjliga service. Bli handledare och hjälp någon att nå sina mål. Vår handledarkurs ger dig möjlighet att göra en positiv skillnad i människors liv, samtidigt som du utvecklar dina egna färdigheter.

Lär dig att förmedla kunskap på ett effektivt sätt och bli en certifierad handledare.

Vår kurs fokuserar på att hjälpa dig att utveckla dina färdigheter som handledare, så att du kan göra en positiv skillnad i människors liv.

Upptäck nya möjligheter som certifierad handledare

Bli en del av en växande bransch och upptäck de möjligheter som finns som certifierad handledare. Vår kurs ger dig den kunskap och de färdigheter du behöver för att bli framgångsrik.

Förbättra dina ledarskapsfärdigheter med handledarkursen

Förbättra dina ledarskapsfärdigheter och lär dig att förmedla kunskap på ett effektivt sätt. Vår handledarkurs ger dig möjlighet att utveckla dina färdigheter och bli en ledare i din bransch.

MISSA INTE! Sanslöst bra priser på handledarkurser

Boka kurstillfälle redan idag och bli en trygg och säker handledare.

KAMPANJER

Boka körsimulator
för körkort online
med Din körskola

4 enkla steg ansök om handledarskap

 1. Delta i handledarkurs, avser både elev och handledare.
 2. Ansök om handledarskap hos Transportstyrelsen.
 3. När Transportstyrelsen har godkänt din ansökan, får du ett handledarbevis. Logga in med mobilt bank‑id eller någon annan e‑legitimation.
 4. Klart för att övningsköra!

Ansök nu hos transportstyrelsen!

HALLUNDA - FLEMNINGSBERG - SICKLA

Varför du ska ta körkort hos oss!

Oavsett var du befinner dig i Stockholm är det alltid lätt att ta sig till våra anläggningar i södra Stockholm i Flemingsberg, Hallunda och Sickla. Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser för en veckas intensivkurs, två veckors intensivkurs eller tre veckors intensivkurs.

Professionella

Våra trafiklärare är professionella och anpassar undervisningen efter varje elevs behov. Vi har många års erfarenhet av att utbilda elever till säkra och skickliga bilförare.

Brett utbud

Vi har ett brett utbud av intensivkurser och körlektioner i Stockholm som vi gärna anpassar till dina behov och ditt schema. Med våra omfattande körkortspaket kommer du bli bekväm bakom ratten på nolltid!

Erfarna

Våra erfarna och certifierade instruktörer hjälper dig att ta körkort snabbt. På ett trygg och säker sätt. Vi är väl medvetna om att alla lär sig olika snabbt och anpassar därför utbildning efter din takt.

Flexibla

Vi är stolta över att erbjuda en bekväm hämtning och lämning, så du kan fokusera på dina annat utan att behöva tänka på att ta dig till vår körskola. Idag har vi 3 stycken körskolor.

din korskola ovningsbil

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

Reviews1
Reviews5
Reviews3

Läs vad våra nya kunder tycker om oss

Vi är stolta över att ha hjälpt hundratals elever ta körkortet på ett säkert och effektivt sätt. Våra kvalificerade lärare har goda kunskaper i trafiksäkerhet och körteknik. Välkommen till Din Körskola - lär dig köra på ett självsäkert sätt. Läs mer vad våra kunder tycker.

 

Lära sig köra bil på datorn

Öva på körkortet med vår körsimulator i Stockholm

Lär dig köra bil på datorn - ett utmärkt komplement

Vill du öka dina chanser att klara körkortsprovet på första försöket? Då är vår körsimulator på Din Körskola i Stockholm det perfekta verktyget för dig! Med vår moderna simulator kan du öva på alla tänkbara trafiksituationer i en säker och kontrollerad miljö. Det är det perfekta sättet att förbereda dig inför körprovet och känna dig säker bakom ratten..

DIN KÖRSKOLA I STOCKHOLM

Få en tryggare körupplevelse med Din Körskolas körsimulator

En smart & flexibel trafikskola i Stockholms län.

Hos Din Körskola i Stockholm prioriterar vi din säkerhet på vägen. Därför har vi investerat i en toppmodern körsimulator som ger dig en realistisk körupplevelse. Med den kan du öva på farliga trafiksituationer och utveckla dina reflexer och reaktionsförmåga. När du väl sätter dig bakom ratten på riktiga vägar kommer du känna dig mer trygg och säker i trafiken.

TEORILEKTIONER INFÖR KÖRKORT

Öka dina chanser att klara körkortsprovet på första försöket

Kombinera dina körlektioner med vår bilsimulator

Att ta körkort kan vara en lång och utmanande process, men med Din Körskolas körsimulator i Stockholm kan du öka dina chanser att klara körkortsprovet på första försöket. Vår simulator ger dig möjlighet att öva på olika trafiksituationer och utveckla din körteknik på ett effektivt sätt. Vi har även erfarna och kunniga instruktörer som kan guida dig genom hela processen, från övningarna i simulatorn till körlektionerna på väg!

Boka din bilsimulator kostnadsfritt redan idag!

Lärorika och pedagogiska körlektioner. Din lokala Körskola i Söderort.

Hos oss på Din Körskola har du möjlighet att välja det antal körlektioner som passar din erfarenhetsnivå. Du får alltid personlig hjälp och stöttning av våra pedagogiska och noggranna trafiklärare.

Vi erbjuder självklart både manuella och automatiska bilar – detta för att passa allas behov och önskemål. Kontakta oss redan idag för att boka körlektion, köpa körkortspaket eller för att genomföra intensivkurs. Välkommen till Din Körskola!

Ta ett steg närmare ditt körkort genom att boka en körlektion hos oss! Låt våra erfarna trafiklärare lära dig alla baskunskaper som du behöver för att göra det perfekta körprovet. Vi guidar dig från start till mål, såsom hur man startar bilen och får en kontrollerad köring- med andra ord ger vi dig de verktyg du behöver för att lyckas med uppkörning.

Din körskola: Så fungerar en bilsimulator

Genom att använda en avancerad bilsimulator när du tar körkort kan du få billigare och säkrare körlektioner. Hos oss på Ringens Bilskola i Stockholm kan du boka lektioner i simulator och på så sätt minska kostnaderna jämfört med traditionella körlektioner på vägarna. Men hur fungerar en bilsimulator egentligen? Genom att träna i vår simulator kan du öva på olika moment flera gånger och stegvis förbereda dig för att köra i verkliga trafiksituationer. Simulatorn ger dessutom en känsla av att sitta bakom ratten på en riktig bil, vilket gör att du lär dig mer effektivt och känner dig mer säker inför dina körlektioner på vägarna. Boka din kostnadsfria lektion i vår bilsimulator redan idag!

Fördelar med körträning i simulator

Fördelarna med att öva körning i simulator är många. Som blivande bilförare kan du öva in goda körvanor, till exempel att alltid hålla uppsikt och köra mjukt. Genom att träna i simulatorn kan du spara både tid och pengar och öva på flera moment samtidigt. Du kan exempelvis öva på att köra i rondeller eller på motorvägspåfarter tills du känner dig säker. Det innebär att du kan ha tränat in beteendet innan du kör ut på en verklig motorväg.

En annan fördel med simulatorn är att det är ett mycket miljövänligt sätt att ta körkort på, eftersom din träning inte påverkar miljön med avgaser och föroreningar.

En lektion i bilsimulator innan du väljer Din körskolai Stockholm

Under en lektion i bilsimulatorn på Din Körskola sitter du i en vanlig bilstol framför tre stora skärmar. När du har spänt fast dig med bilbältet får du en övning tilldelad dig via ett meddelande på vindrutan. Övningen beskrivs noggrant och du får instruktioner om vad du ska tänka på när du kör. Genom att köra i den virtuella världen kan du öva på olika trafiksituationer och moment flera gånger utan att behöva oroa dig för att göra fel på riktiga vägar. Under tiden registrerar tekniken dina ögonrörelser och ger dig feedback om du behöver förbättra din uppsikt. Efter lektionen får du veta vad du behöver träna på för att bli en säkrare förare och klara körprovet på första försöket.

Bilsimulator - en effektiv och miljövänlig körträning

Att ta körkort är en stor utmaning för många. Men med hjälp av en avancerad bilsimulator kan du öva in ett gott körbeteende på ett effektivt och miljövänligt sätt. Bilsimulatorn ger flera fördelar, exempelvis kan du öva på många olika moment på kort tid samtidigt som du sparar både tid och pengar. Dessutom är det tryggt att lära sig svåra körmoment i en simulator där det alltid finns risker när du kör i verkligheten. Bilsimulatorn ger också miljöfördelar eftersom din körträning inte påverkar miljön med avgaser och föroreningar. På Ringens Bilskola i Stockholm kan du boka din bilsimulator kostnadsfritt och på ett effektivt sätt träna på farliga situationer och bli en säkrare förare.