Körsimulator Stockholm

Lär dig köra bil i en körsimulator i Stockholm till billigt pris

Välkomna att boka tid hos oss och få den första provkörningen gratis.

Körsimulatorn är ett effektivt sätt att säkert träna på din körning. Att övningsköra med en körsimulator är både effektivt, miljövänligt och billigt. I körsimulatorn kan du känna dig trygg och säker samtidigt som du tränar på svåra körsituationer du kanske känner dig osäker på.

Lära sig köra bil med datorn körsimulator körkort

Du guidas av en virtuell trafiklärare under tiden du övningskör i körsimulatorn och efter varje lektion får du en genomgång av din körning.
Vad var det som var bra och vad kan bli bättre? Du kan också välja specifika körmoment som du vill träna mer på. Varje lektion i körsimulatorn är 40 minuter och du får den första provkörningen gratis. Nedan kan du se priser samt boka tid för din nästa körlektion i körsimulator.

1 simulatorlektion
á 40 min

380:-

5 simulatorlektion
á 40 min

1 150:-

10 simulatorlektion
á 40 min

2 200:-

20 simulatorlektion
á 40 min

4 300:-

Simulator Stockholm

Lär dig köra bil i vår simulator

Vår körsimulator är det perfekta sättet för dig att lära dig köra bil. Det är en säker och kontrollerad miljö där du kan göra misstag utan att det får några verkliga konsekvenser. Och eftersom den är så realistisk är den också ett utmärkt sätt att förbereda dig för ditt körprov.
Alla våra instruktörer är fullt kvalificerade och erfarna.

Körning lektion

Körkortssimulatorn i Stockholm

Letar du efter ett billigt och bekvämt sätt att lära dig köra bil? Då är körkortssimulatorn i Stockholm det rätta valet. Med denna innovativa körsimulator kan du öva dina körkunskaper i en säker och kontrollerad miljö. Simulatorn är mycket realistisk, så det är också ett bra sätt att förbereda sig för körprovet. Körkortssimulatorn är lätt att använda och boka. Det är bara att välja den kurs som du vill gå, betala online och sedan dyka upp i simulatorn på utsatt tid

Köp online

Körsimulator till billigt pris

Du kan välja mellan flera olika kurser beroende på din erfarenhetsnivå och dina behov. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren förare kan körkortssimulatorn hjälpa dig att fräscha upp dina färdigheter. Simulatorn är också perfekt för dig som vill prova på att köra i en ny stad eller ett nytt land.
Så om du letar efter en körskola i Stockholm som erbjuder billiga körlektioner i en simulator kontakta oss direkt!

Rulla till toppen