OM OSS

Din Körskola

Välkommen till Din körskola! En smart och flexibel trafikskola i Stockholm.

Hallunda – Flemingsberg – Sickla

Din Körskola grundades 2009 och har idag tre körskolor som ligger i Sickla, Hallunda och Flemingsberg. Vi erbjuder körutbildningar för alla, oavsett erfarenhet, bakgrund eller diagnos och är en trafikskola som vill göra det enkelt för dig att ta körkort.

Öppettider

Måndag – Fredag

09.00 – 18.00

Fredag

09.00 – 16.30

Lör-Sön

Stängt

Körtider

Måndag – Torsdag: 06:55 -18:30
OBS! Gå till körskola för mer info ang körtider.

Prova en körlektion

Få det bästa förberedelsen för ditt körkort med våra erfarna instruktörer och individuellt anpassade lektioner. Vi har även prova på körsimulator 1×40 min.

Telefonnummer

Vi finns här för att hjälpa dig! Ring om du har några frågor eller funderingar? Vi svarar gärna på dina frågor.

Din körskola Sickla

Org.nr 559378–3631
Körkort personbil (Automat/Manuell)

Din körskola hallunda

Org.nr 556795-3525
Körkort personbil (Automat/Manuell)

Din körskola Flemingsberg

Org.nr 556795-3525
Körkort personbil (Automat/Manuell)

Besök våra körskolor

i Sickla, Flemingsberg och Hallunda

Vi har tre bekvämt belägna trafikskolor som erbjuder högkvalitativ undervisning för att hjälpa dig att få ditt körkort. Besök oss och upptäck vårt utbud av kurser och lektioner.

01

Företagsvision

Vi vill vara den ledande bilskolan som ger högkvalitativ körutbildning, skapar säkra förare och minskar vår miljöpåverkan och upprätthålla högsta standarder inom branschen. Välkommen till dinkorskola.se

02

Vår historia

Din körskola grundades år 2010 av två erfarna trafiklärare. Sedan dess har vi expanderat till 3 körskolor och utvecklat vårt utbildningsprogram för att möta våra elevers behov och önskemål.

03

Vår vision

Vår vision är att bli den ledande bilskolan i landet genom att erbjuda högkvalitativ körutbildning med fokus på säkerhet, miljö och innovation. Vi strävar efter att vara branschledande och fortsätta utveckla vår verksamhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Din Körskola

Din Körskola grundades 2009 och har idag tre körskolor som befinner sig i Hallunda, Flemingsberg och Sickla i södra Stockholm. På våra körskolor erbjuder vi körutbildningar för alla, oavsett erfarenhet, bakgrund eller diagnos. Vi är en trafikskola som vill göra det enkelt för dig att ta körkort. Vi erbjuder extra hjälp med körutbildningen till dig som behöver det och utbildar även på flera olika språk. På våra anläggningar i Hallunda, Flemingsberg och Sickla arbetar kompetent och pedagogisk personal som kommer hjälpa dig hela vägen, från första mötet till färdigt körkort.

Din Körskola erbjuder dig allt som behövs för att enkelt ta körkort. Vi har allt från handledarkurser till riskutbildningar och levererar alltid utbildningar med hög kvalitet och pedagogiskt lärande. Hos oss kan du känna dig säker på att du får en körkortsutbildning med kompetens, valfrihet och omtanke. Vi finns här för dig och vill hjälpa dig att få en smidig och lärorik resa fram till ditt körkort!

Hallunda

Skräddarsydd undervisning och erfarna instruktörer – uppnå din körkortsdröm med vår Hallunda körskola

Sickla

Vi är en erfaren trafikskola i Sickla som erbjuder högkvalitativ undervisning för att hjälpa dig att få ditt körkort.

Flemingsberg

Flemmingsbergs trafikskola hjälper dig nå dina körkortsdrömmar. Kontakta oss i dag så hjälper vi dig.

Miljöpolicy

Din körskola vill verka för en hållbar utveckling där vi bidrar till att minska vår negativa miljöpåverkan. Hållbarhetsarbetet och fokus på miljö ska genomsyra hela verksamheten och kommuniceras öppet.

Vi ska vara ett föredöme i branschen genom att ständigt minska vår egen miljöpåverkan. Vi vill utmana oss själva och försöka visa andra som arbetar inom samma områden att vi kan göra skillnad. Vi följer lagar gällande miljölagstiftning och myndighetskrav.

Guldmedlemskapet – intygar att vi

Vi är guldmedlemmar i STR.

Det innebär att vi använder digital teknik för effektiv bokning och inlärning, löpande fortbildar våra trafikutbildare och följer upp arbetet med mätbara kundutvärderingar. För dig innebär det en trygghet – med oss kommer du få bäst hjälp för att nå dina drömmar.

Detta är STR

STR, Sveriges Trafikutbildares Riksförbund, är en organisation för företag som bedriver tillståndspliktig förarutbildning. Varje år förverkligar cirka 700 medlemsföretag tusentals privat- och yrkesförares dröm om körkort. STR erbjuder trafikutbildare fortbildning, tar fram läromedel och driver opinion i trafikutbildningsfrågor.

Är ett företag med stabil ekonomi

Din körskola – en pålitlig partner för din körkortsutbildning med en stabil ekonomi.

Använder digitala verktyg för bättre kundservice

Effektiv kommunikation och smidig bokning via vår digitala plattform.

Är aktiva i vårt kvalitetsarbete

Vi är aktiva i vårt kvalitetsarbete för att säkerställa högsta möjliga standard på våra tjänster.

Har ett nöjdkundindex (NKI) över 70

Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Uppfyller STR:s miljömål

Vi är stolta över att uppfylla STR:s miljömål genom aktivt miljöarbete och hållbara lösningar för framtiden.

Alkohol och drogpolicy

Alkohol och drogpolicy inom förarutbildningen är nykterhet och drogfrihet av grundläggande betydelse. Din körskola ska inte bara kunna garantera uppdragsgivare, elever, handledare och personal en drogfri vistelse i trafiken, utan också verka som föregångare i arbetet med att påverka unga trafikanters attityder till alkohol och droger.

Detta policydokument ska vägleda trafikskolan. Policyn omfattar trafikskolans hela personal och alla som slutit avtal med trafikskolan i frågan. Vi ska vara ett föredöme i branschen genom att ständigt minska vår egen miljöpåverkan. Vi vill utmana oss själva och försöka visa andra som arbetar inom samma områden att det är möjligt att minska på det negativa miljöfaktorerna. Vi följer gällande miljölagstiftning och myndighetskrav.