Din körskola i Stockholm - Ett tryggt Val - STR - Trafikskola Stockholm

Intensivkurs
Körkort Stockholm

Intensivkurs Stockholm |Ta Ditt Körkort
Snabbt, Smidigt & Effektivt

Du blir inte bara en bättre förare! Utan vi lär dig att bli en fantastisk förare. Garanterat! Kör utan rädsla med
Släpp ratten och njut enbart av att köra bil! Ta körkortet snabbt med våra intensivkurser i Stockholm.

STOR NYHET – Vi kör helger nu
Testlektion 1h endast 450 kr
Guldmedlemmar i STR
Student erbjudanden
& grymma kampanjer

Skräddarsy din intensivkurs hos oss! – Din Körskola

Lär dig köra bil snabbt med den bästa körskola i Stockholm

Vi erbjuder intensivkurser i Stockholm som kan skräddarsys efter dina behov, så du kommer utan tvekan att hitta den perfekta kursen för dig, oavsett om du är nybörjare eller erfaren förare. Dessutom är våra intensivkurser mycket kostnadseffektiva, och våra instruktörer har omfattande expertis för att hjälpa dig på vägen. Körlektioner ges i allmänhet på förmiddagen eller eftermiddagen och resten av tiden är till för självstudier. Det ger dig också möjlighet att delta i en intensiv utbildning utan att behöva gå miste om tid på jobbet eller i skolan. .

Bokningsbara intensivkurser

Vill du lära dig en köra bil snabbt? Kolla in våra bokningsbara intensivkurser online! Dessa kurser är perfekta för upptagna yrkesverksamma som vill lära sig en ny färdighet på kort tid. Våra instruktörer är experter inom sitt område och de hjälper dig att lära dig allt du behöver veta för att lyckas. Boka din plats idag och börja lära dig!

Beställ din intensivkurs online

Vi anser att lärande ska vara tillgängligt för alla. Därför erbjuder vi intensivkurser till ett lågt pris. Du kan boka din kurs genom att ringa oss eller genom att besöka vår webbplats. Vi ser fram emot att hjälpa dig att lära dig köra i Stockholm! Missa inte våra erbjudanden!

SE VÅRA ERBJUDANDEN HÄR!

Boka våra Intensivkurser

Ta körkortet snabbt i Stockholm

Letar du efter en intensiv körkurs i Stockholm? Sök inte längre! Din Körskola erbjuder kompletta körkortspaket intensivkurser till mycket attraktiva priser.

Våra intensivkurser i Stockholm är det perfekta sättet för dig att ta körkort på kort tid. Vi erbjuder prisvärda kurser som kan skräddarsys efter dina behov, så du kan vara säker på att hitta den perfekta kursen för dig. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra tjänster! Våra erfarna instruktörer gör inlärningen enkel och rolig. De hjälper dig varje steg på vägen, så att du kan fokusera på att ta körkortet snabbt och effektivt. Vi erbjuder en mängd olika kursalternativ som passar ditt schema och dina behov.

Din Körskolas bilar är säkra och tryggt att köra - Våra Mercedes är moderna - Trafikskola Stockholm

Professionella

Din Körskola är det bästa valet, med våra kompletta körkortspaket till mycket attraktiva priser. Vårt team av professionella instruktörer guidar dig genom allt du behöver veta för att klara dina prov och få ditt körkort.

Brett utbud

Vi erbjuder ett brett utbud av intensivkurser i Stockholm som passar dina behov och ditt schema, så att du kan lära dig i din egen takt. Med vårt omfattande paket kommer du att sitta bakom ratten på nolltid!

Erfarna

Våra erfarna och certifierade instruktörer hjälper dig att snabbt och säkert ta ditt körkort. Vi vet att alla lär sig i olika takt, så vi erbjuder ett flexibelt tillvägagångssätt som är anpassat efter dina behov.

Alla utbildningar

Med vår intensiva körkurs kan du få ditt körkort på bara några veckor. Vi erbjuder en bekväm hämtning och lämning, så att du kan fokusera på dina studier utan att behöva oroa dig för att ta dig till och från vår skola.

Nu kan du få ditt körkort snabbt!

Genom att boka en intensivkurs hos oss på Din Körskola

Du får du under en kortare period genomföra obligatoriska och lärorika moment som krävs för att skaffa körkort. Eftersom alla är olika när det gäller inlärning och förkunskaper kan vi inte garantera att du är färdigutbildad när intensivkursen är slut. Det vi dock kan garantera är att du kommer avsluta intensivkursen med väldigt mycket mer kunskap än du hade tidigare och vårt liksom ditt mål är troligt att avsluta intensivkursen med ett godkänt körprov och ett godkänt teoriprov.

En kort intensiv kurs i Stockholm

Det finns många fördelar med en intensivkurs i Stockholm

Den största fördelen är att du lär dig mycket på kort tid att köra i mycket trafik . Du lär dig också att hantera olika trafiksituationer. Kursen anpassas till din nivå så att du kan känna dig säker när du kör själv efter kursen. Kostnaden för en intensivkurs i Stockholm varierar i pris men ca. 15 000 kronor om du har en del kunskap innan. Då ingår körlektioner, datatester, utbildningsmaterial, riskutbildning 1 och 2, Lån av bil för uppkörning samt uppvärmning inför uppkörning med någon utav våra duktiga körlärare.

Vi har den bästa intensivkursen för körkort i Stockholm.

En intensivkurs i Stockholm till rätt pris! Kan vara precis vad du behöver för att ta körkort snabbt! Med den här typen av kurs kommer du att och därför kan få ditt körkort snabbt. Du kör med korta tidsintervall mellan lektionerna, vilket innebär att du inte hinner glömma de färdigheter du lärt dig.

Du är den enda eleven i bilen tillsammans med din instruktör under den intensiva utbildningen. Fördelarna med detta tillvägagångssätt är att läraren är mer koncentrerad på din utbildning och ser till att den sker i din egen takt och på dina egna villkor.

Detta ingår i våra prisvärda intensivskurser i Stockholm

Nedan hittar du våra olika intensivkurs-paket. Är du osäker på vilket paket som är bäst för dig? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta ett intensivkurs-paket som passar just dig och ditt mål med kursen.

Vill du skaffa körkort snabbt och enkelt? Då är våra intensivkurser någonting för dig! I våra intensivkurs-paket ingår allting du behöver för att ta körkort i form av

  • Körlektioner
  • Datatester
  • Böcker
  • Riskutbildning 1 och 2
  • Lån av bil för uppkörning
  • samt uppvärmning inför uppkörning med någon utav våra duktiga körlärare.

Behöver du hjälp eller få mer info?

Om våra intensivkurser söderort i Stockholm vid Södertörn

Vi erbjuder även intensivkurser i Stockholm för automatkörkort

Hur många körlektioner du vill ta liksom under hur lång tid du vill ta intensivkursen är upp till dig. Vi har olika paket med olika utformning för att erbjuda någonting som passar just dig och ditt mål. Vi erbjuder även intensivkurser för automatkörkort.

Intensivkurs Körkortspaket

Vi anpassar våra undervisningsmetoder efter dina behov

Intensiv Körkorts-paket 1
(5 dagar)

10 körlektioner á 60 min 
Obegränsade data tester 
Böcker

Riskutbildning del 1B
Riskutbildning del 2B
(Halkbana)

Lån av bil för uppkörning inkl. 30 min uppvärmning innan uppkörning

15 250:-

(Ord. pris 17 300:-) Rabatten blir 2 050:-

Intensiv Körkorts-paket 2
(10 dagar)

15 körlektioner á 60 min 
Obegränsade data tester 
Böcker

Riskutbildning del 1B
Riskutbildning del 2B
(Halkbana)

Lån av bil för uppkörning inkl. 30 min uppvärmning innan uppkörning

19 550:-

(Ord. pris 22 800:-) Rabatten blir 3 250:-

Intensiv Körkorts-paket 3
(15 dagar)

20 körlektioner á 60 min 
Obegränsade data tester 
Böcker

Riskutbildning del 1B
Riskutbildning del 2B
(Halkbana)

Lån av bil för uppkörning inkl. 30 min uppvärmning innan uppkörning

23 950:-

(Ord. pris 28 300:-) Rabatten blir 4 350:-

OBSERVERA!

* Paketpris gäller vid förskottsbetalning. Vi kör endast körlektioner á 60 min (gäller endast B-utbildning). Vid retur av paket, debiteras ni med administrationsavgift på 10%.

Villkor för giltig frånvaro: Vid sjukdom eller annan oförutsett omständighet och då kan intyg komma att krävas. Teori-& körpaket gäller i 1 år.

OBS! Du har alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar online.

Det innebär att du kan skicka tillbaka oanvända och oskadda varor inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket eller, om du beställt en tjänst, ångra ditt köp inom 14 dagar från det att avtalet ingicks.

Betala gärna via vårt Bankgiro eller via Swish.

Vi erbjuder även en avbetalningsplan via Resurs Bank. Räntefri avbetalning upp till 24 månader.

Rulla till toppen