En smart och
flexibel trafikskola

INTENSIVKURSKÖRKORT STOCKHOLM

Intensiva körkurser i Stockholm. Skräddarsydda intensivkurser
för dig! Din Körskola i Söderort.

Få körkort snabbt med vår intensivkurs i Stockholm. Erfarna instruktörer ger dig säkerhet på vägen. Skräddarsydd träning
efter dina behov.

 • Kortare tidsåtgång, snabbare att ta körkort
 • Koncentrerad och intensiv inlärning
 • Erfarna och kunniga instruktörer som garanterar resultat
 • Guldmedlemmar i STR
 • Prisvärda kampanjer
 • Testlektion 1h endast 450 kr
 • STOR NYHET – Vi kör helger nu

TOTALA ÅR AV Erfarenhet

Har du frågor?

08-512 55 000

Info Körskolor

Prova körskola

Våra körskolor

9

Sickla

9

Flemingsberg

9

Hallunda

Boka online

Sickla

Flemingsberg

Hallunda

Nyheter

Kampanjer

Boka online

FAQ

MISSA INTE!

Prisvärda kampanjer & erbjudanden!

Hos oss på Din Körskola har vi alltid prisvärda erbjudanden och tudentkampanjer.
MISSA aldrig ett bra erbjudande! Klicka här!

Sickla

Du är varmt välkommen till vår körskola i Sickla nära Nacka i Stockholm.

Flemingsberg

Du är varmt välkommen till vår körskola i Flemingsberg vid Huddinge.

Hallunda

Du är varmt välkommen till vår körskola i Hallunda nära Botkyrka i Stockholm.

DIN KÖRSKOLA | Hallunda – Flemingsberg och Sickla.

Vi gör det enkelt för dig att ta ditt körkort! Börja på bästa körskolan i hela södra Stockholm med omnejd!

Går du och dina vänner på att ta steget till ett friare liv med körkort? Trött på att be vännerna om skjuts, eller behöver du kanske körkort för det där jobbet du vill ha?

Vi på Din Körskola i Stockholm har hjälpt hundratals människor med sitt körkort genom åren. Detta för att erbjuda den bästa, prisvärdaste och mest ultimata intensivkörkortsutbildningen anpassat efter just dig.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren förare finns intensivkörkortskurser som gör att du snabbt och enkelt klarar ditt körprov.

 • Smidig bokning

  Boka dina körlektioner smidigt online 24/7 365 dagar om året.

   

 • Skräddarsydda kurser

  Vi har 25 år i branchen. 25 certifieringar.

 • 87 % får körkort.

  Vi har 25 år i branchen. 25 certifieringar.

Din körskola i Stockholm

Funnits sedan

VÄLKOMMEN
TILL DIN KÖRSKOLA

En bra intensivkurs gör skillnad!

Vi erbjuder handledarkurser till dig som vill kunna övningsköra med någon som ska ta körkort. Det är ett krav att genomgå en handledarkurs, även kallad introduktionskurs, om du vill övningsköra privat.

Vår handledarkurs fokuserar på hur du som handledare effektivt och pedagogiskt kan lära din elev att köra bil när ni övningskör. Under kursen kommer du få information om körkortsutbildningens mål, regler för övningskörning, planering och struktur av övningskörandet samt information om trafiksäkerhet.

Du kommer också få tips kring bra övningskörnings områden, lämpliga hjälpmedel, bra kursmaterial samt bra övningar att genomföra tillsammans med din elev.

 

 

En smart och flexibel trafikskola

Din Körskola erbjuder ett smart och flexibelt sätt för dig att ta körkort med erfarna instruktörer och den senaste tekniken. Med våra tjänster kan du ta ditt körkort snabbt, tyggt och effektivt, så att du kan njuta av den öppna vägens frihet.

Högt kvalificerade och erfarna yrkesmän

Våra instruktörer är högt kvalificerade och erfarna yrkesmän som kommer att ge dig bästa möjliga service. De kommer att se till att att du känner dig trygg och bekväm under lektionerna, så att du kan lära dig snabbt och med självförtroende.

Smarta och flexibla tjänster

På Din Körskola förstår vi att det kan vara en svår uppgift att ta körkort. Därför strävar vi efter att göra processen så enkel och stressfri som möjligt. Med våra smarta och flexibla tjänster kan du få ditt körkort snabbt och enkelt!

Din utbildning - Alla har olika behov

Vi erbjuder ett omfattande utbud av kurser från nybörjare till avancerad nivå, så att du kan hitta det som passar perfekt för dina specifika behov. Vi har också ett stort urval av bilar som kan hyras under dina lektioner, så att du kan öva i den bil som passar dig bäst.

Flexibla betalningsplaner & rabatter

Med våra flexibla betalningsplaner kan du betala för ditt körkort i enkla avbetalningar under flera månader. Vi erbjuder även rabatter för studenter och andra specialerbjudanden, så att du kan spara ännu mer pengar på att ta körkort

MISSA INTE! Sanslöst bra priser på intensivkurser

Boka kurstillfälle redan idag och bli en trygg och säker bilist.

KAMPANJER

Boka intensivkurs online – Din körskola

Med Din Körskola blir du inte bara en bra förare – utan en fantastisk!

Vi anser att lärande ska vara tillgängligt för alla. Därför erbjuder vi intensivkurser till ett lågt pris. Du kan boka din kurs genom att ringa oss eller genom att besöka vår webbplats. Vi ser fram emot att hjälpa dig att lära dig köra i Stockholm! Missa inte våra erbjudanden!

HALLUNDA - FLEMNINGSBERG - SICKLA

Varför du ska ta körkort hos oss!

Oavsett var du befinner dig i Stockholm är det alltid lätt att ta sig till våra anläggningar i södra Stockholm i Flemingsberg, Hallunda och Sickla. Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser för en veckas intensivkurs, två veckors intensivkurs eller tre veckors intensivkurs.

Professionella

Våra trafiklärare är professionella och anpassar undervisningen efter varje elevs behov. Vi har många års erfarenhet av att utbilda elever till säkra och skickliga bilförare.

Brett utbud

Vi har ett brett utbud av intensivkurser och körlektioner i Stockholm som vi gärna anpassar utefter behov och schema. Med våra omfattande körkortspaket kommer du bli bekväm bakom ratten på nolltid!

Erfarna

Våra erfarna och certifierade instruktörer hjälper dig att ta körkort snabbt och trygg på ett säker sätt. Vi är väl medvetna om att alla lär sig olika snabbt och anpassar därför utbildning efter din takt.

Flexibla

Vi är stolta över att erbjuda en bekväm hämtning och lämning, så du kan fokusera på dina annat utan att behöva tänka på att ta dig till vår körskola. Idag har vi 3 stycken körskolor.

din korskola 2

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

Reviews1
Reviews5
Reviews3

Läs vad våra nya kunder tycker om oss

Vi är stolta över att ha hjälpt hundratals elever ta körkortet på ett säkert och effektivt sätt. Våra kvalificerade lärare har goda kunskaper i trafiksäkerhet och körteknik. Välkommen till Din Körskola - lär dig köra på ett självsäkert sätt. Läs mer vad våra kunder tycker.

 

Intensivkurs körkort Stockholm

Intensivkurser - Tre olika upplägg på intensivkurs

ta ditt körkort snabbt! Våra intensivkurser är 1 vecka, 2 veckor eller 3 veckor.

Under en kortare period kommer du att få genomföra obligatoriska och lärorika moment som krävs för att skaffa körkort. Eftersom alla är olika när det gäller inlärning och förkunskaper kan vi inte garantera att du är färdigutbildad när intensivkursen är slut. Det vi dock kan garantera är att du kommer avsluta intensivkursen med väldigt mycket mer kunskap än du hade tidigare. Dessutom går det att lägga till körlektioner och körkortspaket i efterhand efter behov. Både vårt och ditt mål är att få ett godkänt körprov samt teoriprov.

Din körskola i Stockholm

En kort intensivkurs körkort till bra pris

En smart & flexibel trafikskola i Stockholms län.

Det finns många fördelar med en intensivkurs i Stockholm. Den största fördelen med intensivkurs är att du lär dig mycket på kort tid. Både i form av teoretiska körkunskaper men även hantering av olika trafiksituationer. Vi anpassar intensivkursen till din nivå så du kan känna dig säker när du kör själv efter kursen. Kostnaden för en intensivkurs i Stockholm varierar i pris men ligger brunt 15. 000 kronor. Detta grundas på om du har lite förkunskaper sen tidigare. I detta pris ingår körlektioner, datatester, utbildningsmaterial, riskutbildning 1 och 2, Lån av bil för uppkörning samt uppvärmning inför uppkörning med någon utav våra duktiga trafiklärare.

Intensivkurs körkort 1 vecka

Intensivkurs körkort till billigt pris

Upplägg på körlektioner vid intensivkurs.

Våra intensivkurser är utformade för att förbereda eleverna för körning hemma och utomlands. Våra professionella trafiklärare som genom god pedagogik kan hjälpa dig effektivt under hela din väg till körkortet. Vi kan erbjuda allt från full blankett- och finansieringshjälp. Vi erbjuder dig också hjälp med allt nödvändigt pappersarbete och finansiering.

Intensivkurser – Tre olika upplägg på intensivkurs – Anmäl dig här!

Anmälan till vår intensivkurs i Stockholm görs här eller på telefon 08-512 55 000

Våra körkortspaket för intensivkurs har olika omfattningar beroende på antalet körlektioner samt antalet dagar du vill spendera. Läs om följande alternativ nedan för att se vad som passar dig och din kompetens.

Önskar du teorihjälp inför ditt körprov? Boka teorilektioner hos oss och få hjälp av våra erfarna lärare. Vi leder dig genom allt du behöver veta och kunna inför ditt körprov!

Vi erbjuder både manuella och automatiska lektioner så att du kan välja det alternativ som passar dig bäst! Dessutom erbjuder vi gratis simulatortid om du bokar en provlektion hos oss. Ring oss idag för att boka din lektion!

Flexibla körlektioner - boka online

Vi förstår att du har annat att göra utöver att övningsköra hos oss. Dels är det viktigt att du studerar och förbereder dig inför det teoretiska provet, men även annat som tar din tid i vardagen som jobb. Just därför är vi flexibla och tillmötesgående. Det innebär att vi erbjuder körlektioner under hela dagen, både tidigt på förmiddagen eller sent på eftermiddagen. Om du har något specifik önskemål på tider – tveka inte på att kontakta oss. Så vi kan försöka lösa det på bästa möjliga sätt. Kontakta oss redan i dag så hjälper vi dig med en individanpassad intensivkurs efter ditt behov.

Intensivkurser på olika språk

Vi är en trafikskola baserad i Stockholm som erbjuder intensivkurser och andra körutbildningar. Vi har också möjligheten att genomföra körlektioner, datatester och annat som är nödvändigt på fem olika språk, vilket innebär att du kan välja att ta utbildningen på ditt modersmål eller ett språk som du känner dig bekvämare med. Vi strävar alltid efter att anpassa sig efter elevernas individuella behov och mål, och deras erfarna personal ger högkvalitativ utbildning för att hjälpa eleverna att uppnå sina mål och bli säkra förare på vägarna.

Bokningsbara intensivkurser körkort i Stockholm

Vi erbjuder bokningsbara intensivkurser för körkort i Stockholm, vilket är ett utmärkt alternativ för dig som vill ta körkort snabbt och effektivt. Våra kurser är flexibla och kan anpassas efter elevens individuella behov och tidsplan. Kursen inkluderar både teorilektioner och praktisk träning, och våra erfarna och professionella personal hjälper dig att utveckla din körteknik och förstå trafikregler. Genom att ta en intensivkurs hos dinkörskola.se kan du förbereda sig på ett grundligt och effektivt sätt, och få rätt kunskaper och självförtroende för att bli säkra förare på vägarna.

Detta ingår i våra prisvärda intensivkurser

Nedan hittar du våra olika intensivkurs-paket. Är du osäker på vilket paket som är bäst för dig?  I våra intensivkurs-paket ingår allting du behöver för att ta körkort i form av

 • Körlektioner
 • Datatester
 • Böcker
 • Riskutbildning 1 och 2
 • Lån av bil för uppkörning
 • samt uppvärmning inför uppkörning med någon utav våra duktiga körlärare.

FAQ – Vanliga frågor & svar om intensivkurser

Vad är en intensivkurs för körkort?

En intensivkurs för körkort är en kurs som är utformad för att hjälpa elever att ta sitt körkort så snabbt och effektivt som möjligt. Det är ett populärt alternativ för dem som vill lära sig köra och ta sitt körkort på kort tid. Intensivkurser inkluderar vanligtvis både teoretisk och praktisk träning, och erbjuder eleverna en grundlig förståelse av trafikregler och körteknik. Det är viktigt att välja en pålitlig trafikskola med erfarna instruktörer för att maximera utbytet av din intensivkurs. Genom att välja en intensivkurs kan du spara tid och pengar, samtidigt som du får en effektiv och kvalitativ utbildning i körning.

Vad är fördelarna med en intensivkurs?

En intensivkurs för körkort är en kurs som är utformad för att hjälpa elever att ta sitt körkort så snabbt och effektivt som möjligt. Det är ett populärt alternativ för dem som vill lära sig köra och ta sitt körkort på kort tid. Intensivkurser inkluderar vanligtvis både teoretisk och praktisk träning, och erbjuder eleverna en grundlig förståelse av trafikregler och körteknik. Det är viktigt att välja en pålitlig trafikskola med erfarna instruktörer för att maximera utbytet av din intensivkurs. Genom att välja en intensivkurs kan du spara tid och pengar, samtidigt som du får en effektiv och kvalitativ utbildning i körning.

Att ta en intensivkurs för körkort kan ha flera fördelar jämfört med att ta traditionella körlektioner under en längre tidsperiod. En av de största fördelarna är att intensivkurserna är utformade för att lära ut allt du behöver veta på en kortare tid. Detta innebär att du kan ta ditt körkort snabbare än om du skulle ta lektioner under flera månader. Dessutom är intensivkurser ofta mer kostnadseffektiva än att ta flera separata körlektioner, eftersom du betalar en fast summa för hela kursen.

Intensivkurser ger också eleverna en mer koncentrerad och fokuserad inlärningserfarenhet. Detta är särskilt fördelaktigt för dem som har en begränsad tidsram för att ta sitt körkort, eller för dem som har svårt att fokusera under längre perioder. Dessutom har eleverna möjlighet att lära sig från erfarna instruktörer och få feedback om sin körning regelbundet, vilket kan förbättra deras prestationer och öka självförtroendet bakom ratten.

Sist men inte minst kan en intensivkurs för körkort också vara ett bekvämare alternativ för dem med en upptagen schemaläggning. Eftersom intensivkurser vanligtvis kan planeras på kort varsel och inkluderar flera timmar av körning varje dag, kan eleverna slutföra hela kursen på bara några veckor och sedan fokusera på andra viktiga uppgifter i livet.

Hur lång tid tar en intensivkurs?

Tiden som krävs för att slutföra en intensivkurs för körkort kan variera beroende på faktorer som dina tidigare körkunskaper, ditt självförtroende och ditt schema.

En intensivkurs kan sträcka sig från några dagar till några veckor, beroende på kursens längd och hur mycket tid du kan avsätta varje dag för träning.

En typisk intensivkurs inkluderar cirka 30-40 timmar av körning och teoretisk träning, men det kan variera mellan trafikskolor. Det är viktigt att välja en trafikskola som kan skräddarsy en intensivkurs som passar dina behov och tidsramar för att maximera din inlärning och framgång.

Vad ingår i en intensivkurs på Din Körskola?

På Din Körskola i Stockholm erbjuder vi skräddarsydda intensivkurser för att hjälpa dig att ta ditt körkort på ett snabbt och effektivt sätt.

Våra intensivkurser inkluderar vanligtvis körlektioner med erfarna och certifierade instruktörer, teoretisk träning, datatester och annat nödvändigt material som behövs för att ta ditt körkort.

Våra intensivkurser är anpassade för både manuell och automatisk körning, och vi erbjuder kurser på flera olika språk för att passa dina behov. Vi arbetar också med flexibla schema för att passa din tid och bokar om lektioner om du behöver det.

Krävs det några förkunskaper för att ta en intensivkurs?

För att ta en intensivkurs för körkort på Din Körskola i Stockholm behöver du inte ha några tidigare körkunskaper.

Intensivkurser är utformade för att passa alla typer av elever, oavsett tidigare erfarenhet. Du kan börja din intensivkurs oavsett om du aldrig har kört tidigare, om du har tagit några körlektioner tidigare eller om du redan har kört på egen hand.

Våra erfarna instruktörer kommer att arbeta med dig för att utveckla dina färdigheter och bygga upp ditt självförtroende bakom ratten. Vårt mål är att ge dig allt du behöver för att ta ditt körkort på ett tryggt och effektivt sätt.

Kan jag välja att ta min intensivkurs på ett annat språk?

Ja, på Din Körskola i Stockholm kan du välja att ta din intensivkurs på ett annat språk än svenska.

Vi erbjuder intensivkurser på fem olika språk för att passa dina behov och hjälpa dig att känna dig bekväm bakom ratten. Oavsett om du har svenska som andraspråk eller om du vill ta din kurs på ditt modersmål, är våra instruktörer utbildade och erfarna att leverera körlektioner och teori på ett tydligt och förståeligt sätt.

Vi strävar alltid efter att göra körutbildningen så anpassad som möjligt för att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Hur många körlektioner ingår i en intensivkurs

Antalet körlektioner som ingår i en intensivkurs på Din Körskola i Stockholm varierar beroende på elevens individuella behov och tidigare erfarenhet.

Våra erfarna instruktörer kommer att bedöma dina kunskaper och skräddarsy en kursplan som passar dig bäst. En intensivkurs kan omfatta allt från 10 till 30 körlektioner, inklusive riskutbildning och teoripass.

Vårt mål är att hjälpa dig att nå den nödvändiga kunskapen och självförtroendet för att ta ditt körkort på kortast möjliga tid, utan att kompromissa på kvaliteten.

Vi fokuserar på att ge dig den rätta mixen av praktisk körning och teoretisk kunskap för att du ska bli en trygg och ansvarsfull förare.

Vilka tider kan jag boka mina körlektioner?

På Din Körskola i Stockholm har vi flexibla öppettider för att passa våra elevens olika scheman och behov.

Vi erbjuder körlektioner från tidig morgon till sen kväll, samt helger och semesterperioder. Du kan boka dina lektioner direkt på vår hemsida eller genom att kontakta vår kundservice.

Vi försöker alltid att anpassa oss efter dina önskemål och bokar körlektioner efter dina tidspreferenser så långt det är möjligt.

Vi erbjuder även intensivkurser som är planerade för att passa din tidtabell och som kan genomföras på kortare tid än traditionella kurser, och strävar alltid efter att erbjuda våra elever en bekväm och smidig utbildning.

Finns det några extra avgifter jag bör känna till?

På Din Körskola i Stockholm försöker vi att vara så transparenta som möjligt när det gäller avgifter och priser för våra tjänster. Vi vill att våra elever ska veta exakt vad som ingår i kursen och vad som eventuellt kan tillkomma för extra kostnader. De vanligaste extra avgifterna som kan tillkomma är kostnader för teoriprov och ansökningsavgifter för körkortstillstånd. Dessa avgifter varierar beroende på vilket körkort du tar och kan du alltid hitta information om på vår hemsida eller genom att kontakta vår kundservice. Vi är också transparenta om eventuella avbokningsavgifter eller förseningsavgifter som kan tillkomma om lektioner avbokas inom en viss tidsram. Vi strävar alltid efter att ge våra elever en tydlig och rättvis bild av de kostnader som kan tillkomma för att ta körkort på vår trafikskola.

Vad händer om jag misslyckas med mitt körprov efter en intensivkurs?

Att misslyckas med körprovet efter en intensivkurs är naturligtvis olyckligt, men det är inte ovanligt.

Om du skulle misslyckas med ditt körprov efter att ha tagit en intensivkurs på Din Körskola i Stockholm, så kan du boka om ytterligare lektioner och öva mer inför ditt nästa försök. Det är viktigt att tänka på att det är normalt att behöva flera försök innan man klarar körprovet.

Vi rekommenderar att du pratar med din instruktör om vad som gick fel och vad du behöver träna mer på inför ditt nästa försök. Din instruktör kan också ge dig råd om hur många fler lektioner du behöver för att förbereda dig inför ditt nästa körprov.

Hos Din Körskola i Stockholm finns vi här för dig under hela processen, från början till slut, och vi kommer alltid att finnas där för att hjälpa dig att nå ditt mål att ta körkort.