En smart &
flexibel trafikskola

Din KörskolaHallunda

Välkommen till Din körskola i Hallunda – Din väg till körkortet!

Välkommen till Din Körskola i Hallunda, belägen vid Norsborg. Vi erbjuder högkvalitativ körutbildning till konkurrenskraftigt pris.
Vårt mål är att hjälpa dig ta dina första steg mot att bli en säker
och ansvarsfull förare på vägarna.

  • Professionell och omtyckt körskola nära dig.
  • Prisvärda kampanjer & erbjudanden!
  • Erfaren personal som är här för att hjälpa dig.
  • Guldmedlemmar i STR
  • Prisvärda kampanjer
  • Testlektion 1h endast 450 kr
  • STOR NYHET – Vi kör helger nu

TOTALA ÅR AV Erfarenhet

Har du frågor?

08-512 55 000

OBS! Körtider för B-utbildning:
Mån – Fre:
 06:55 – 18:50

Öppettider

Mån – Tors: 09:00 – 18:00
Lunchstängt 13:20-14:15
Fredag: 09:00 – 16:30
Lör – SönStängt

Ska du betala?

Betalningsuppgifter:
Org nr: 556795-3525
Bankgiro nr: 6187116
Swish nr: 123 55 35 711

Kampanjer

Våra priser

FAQ

MISSA INTE !
Prisvärda kampanjer & erbjudanden!

Hos oss på Din Körskola har vi alltid prisvärda erbjudanden och tudentkampanjer.
MISSA aldrig ett bra erbjudande! Klicka här!

Individuell intensivkurs

7900:-

(Ord. pris 13000:-)

10 körlektioner á 60 min

Behöver du hjälp?

Handledarkurs

280:-

(Ord. pris 550:-)

Behöver du hjälp?

Besök vår e-handel

Se våra aktuella erbjudanden!

Vi har det du letar efter!

Behöver du hjälp?

Individuell Intensivkurs
(3-5 dagar)

6 000:-

(Ord. pris 9550:-)

5 st. Körlektion 60 min

Riskutbildning Del 1B

Riskutbildning Del 2B

Behöver du hjälp?

Individuell Intensivkurs
(5-15 dagar)

19 600:-

(Ord. pris 30950:-)

20 körlektioner 60 min

Riskutbildningar - Del 1B och 2B

Lån av bil vid uppkörning inkl. 30 min uppvärmning

Behöver du hjälp?

Individuell Intensivkurs

10 900:-

(Ord. pris 19500:-)

15 körlektioner á 60 min

Behöver du hjälp?

VÄLKOMMEN
TILL DIN KÖRSKOLA

Våra körskolor erbjuder en oslagbar kombination av pedagogisk undervisning och moderna faciliteter, vilket gör oss till det perfekta valet om du vill ta ditt körkort. Våra instruktörer är alla erfarna, kunniga och certifierade i trafiksäkerhet och körregler. Våra kurser är skräddarsydda efter varje elevs individuella behov, vilket ger dem en trygg och säker väg till körkortet. Alla våra körlektioner har konkurrenskraftiga priser, så att du kan ta körkortet till ett överkomligt pris. Så varför vänta? Kontakta oss redan idag – Välkommen!

Moderna och bekväma fordon

Att garantera din säkerhet och trygghet är vår högsta prioritet. Vi erbjuder moderna och pålitliga fordon som har alla de senaste säkerhetsfunktionerna, så du alltid kan känna dig trygg när du tar körlektioner hos oss i Hallunda.

Erfarenhet och kunskap

Med vår stora erfarenhet och kompetens av körkortsteori och körkortsundervisning har vi framgångsrikt hjälpt elever att ta körkort snabbt och enkelt. Bli en av dessa elever du också!

Flexibla betalningsplaner och rabatter

Våra prisvärda betalningsplaner gör det enkelt för dig att ta körkort utan att behöva betala för mycket. Med studentrabatter samt andra exklusiva erbjudanden kan du dessutom spara ännu mer på ditt körkort!

Pedagogiskt material

Vi har utvecklat eget pedagogiskt material som hjälper dig att förstå trafikregler och körteknik på ett enkelt och tydligt sätt. På så sätt kommer du kommer bli väl förberedd inför både teori- och körprovet.

Tillgänglighet

Vi gör det enkelt att besöka en av våra tre körskolor i Stockholm, och vi finns alltid till hands för att svara på dina frågor eller hjälpa dig med eventuella bekymmer.

Flexibla körlektioner och körpaket

På Din Körskola i Hallunda har vi ett brett utbud av körkortspaket och körlektioner som passar alla budgetar och krav, från enstaka körlektioner till intensivkurser. Boka smidigt online och välj det alternativ som passar dig bäst. 

Personlig uppföljning

Du kan lita på våra kunniga och pedagogiska trafiklärare. Med vår expertis får du den säkerhet som krävs för att bli en säker och trygg förare. Bli bekväm bakom ratten med oss. 

Kostnadseffektiva priser

Vi strävar alltid efter att hålla priserna konkurrenskraftiga och tillgängliga för alla, eftersom det är vårt uppdrag att tillhandahålla förstklassig körutbildning. Hos oss kan du ta ditt körkort i vetskap om att vi erbjuder bra priser. 

Miljövänliga fordon

På Din Körskola i Hallunda förstår vi vikten av att vara miljömedvetna och prioriterar därför att minska vår påverkan på vår planet. Vi strävar efter att göra detta genom att använda miljövänliga bilar.

Trygghet och säkerhet

På Din körskola prioriterar vi alltid säkerheten. Vår utbildning är särskilt utformad för att främja omfattande körkunskaper hos varje elev. Med oss kan du vara säker på att din resa är trygg!

)" class="et_pb_video_overlay">
)" class="et_pb_video_overlay">
Varför ska jag välja Din Körskola i Hallunda?

Det är viktigt att välja en pålitlig körskola när man ska ta körkort. En körskola med lång erfarenhet och ett pedagogiskt tillvägagångssätt kan vara en bra start för att bli en säker förare på vägarna. Vi på Din Körskola i Hallunda är en sådan körskola som kan erbjuda dig en gedigen utbildning. Med vår erfarenhet i bagaget kan vi ge dig den kunskap och erfarenhet du behöver för att känna dig trygg och säker bakom ratten.

Hur många körlektioner är vanligt att ta?

Antalet körlektioner är varierande beroende på din förkunskap samt hur snabbt du vill ta ditt körkort. Vissa personer tar endast 5-7 körlektioner, vissar tar 7-15 medans andra kan behöva mer. Boka en testlektion hos oss reda idag och ta reda på din kompetens! Vi skräddarsyr alla våra körlektioner efter dina förkunskaper. Välkommen till Din Körskola i Hallunda!

Hur får man körkort så snabbt som möjligt?

Om du vill ta körkort snabbt är våra intensivkurser något för dig! Dessa kurser är inriktade på att du ska lära dig att manövrera bilen snabbt samt lära dig alla teoretiska delar. Boka våra intensivkurser direkt online!

DIN KÖRSKOLA HALLUNDA

Ta körkort med oss på Din Körskola i Hallunda  – En körskola för dig!

Letar du efter snabb och pålitlig körkortsutbildning? Sök inte längre än till oss – Vi på Din körskola är här för att hjälpa dig! Vi har i flera år hjälpt elever att ta körkort med högsta standard. Vårt tillvägagångssätt är skräddarsytt för varje enskild individ och tar hänsyn till eventuella särskilda krav eller förutsättningar som kan finnas. Med vårt erfarna team kan ditt mål att bli en licensierad förare bli verklighet på rekordtid! Låt oss samarbeta för att skapa den mest direkta och kostnadseffektiva vägen för dig att få ditt körkort, så att du kan känna dig stark bakom ratten på nolltid. Ta kontakt idag för att boka din första körlektion och börja på en resa mot självförtroende!

HALLUNDA / FLEMNINGSBERG / SICKLA

Varför du ska ta körkort hos oss!

Oavsett var någonstans befinner dig i Stockholm är det alltid enkelt att ta sig till vår lokaler i Söderort vid Flemingsberg, Hallunda eller Sickla. Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser på körlektioner, teorikurser och intensivkurser. MISSA INTE! Våra student-erbjudanden och prisvärda kampanjer.

Professionella

Våra körinstruktörer är erfarna yrkesmän som anpassar sin undervisning för att möta varje elevs individuella behov. Med många års erfarenhet vägleder vi eleverna till att bli kompetenta och ansvarsfulla förare. Bli elev hos oss redan idag!

Brett utbud

Vi har ett omfattande utbud av körlektioner och intensivkurser i Stockholm som vi kan skräddarsy efter dina individuella behov och tillgänglighet. Efter bara några få lektioner garanterar vi att du kommer att vara väl förberedd och bekväm att ta ratten!

Erfarna

Våra certifierade och erfarna instruktörer är här för att hjälpa dig att ta körkort snabbt, säkert och tryggt. Vi förstår att alla lär sig i sin egen takt, så vi skräddarsyr utbildningen för att passa dina specifika behov.

Flexibla

Vi är stolta över att kunna erbjuda en bekväm upphämtning och avlämning, så att du kan fokusera på dina andra saker utan att behöva oroa dig för att ta dig till vår körskola. Idag har vi 3 körskolor.

din korskola ovningsbil

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

Din körskola Hallunda

DIN LOKALA KÖRSKOLA SÖDER OM STOCKHOLM, HALLUNDA.

ta ditt körkort snabbt, smidigt och enkelt med oss

Är du redo att ta över ratten och påbörja din väg mot körkort? Sök inte längre än till Din Körskola i Hallunda vid Norsborg. Våra erfarna och certifierade instruktörer erbjuder förstklassiga körlektioner för dem som vill ta körkort – och ger dig den säkerhet som krävs för att bli en expertförare på vägarna. Gör dig redo för en ny nivå av självförtroende när vi hjälper till att göra det enkelt att ta körkort!

Varför välja Din körskola Hallunda?

PEDAGOGISK OCH PRISVÄRD KÖRSKOLA STOCKHOLM

skräddarsydda körlektioner efter kompetens och erfarenhet!

Våra mycket engagerade trafiklärare har gjort en bestående skillnad i flera elevers köring och kommer att göra detsamma för dig. Dessutom tillhandahåller vi moderna fordon med förstklassiga säkerhetsfunktioner samt skräddarsydda paket för alla budgetar och behov. Från absoluta nybörjare till de som vill förfina sin körteknik, våra kurser kommer garanterat att överträffa förväntningarna!

Boka körlektion online idag!

Vi värdesätter trygg och säker körning

ta körkort med din körskola!

Börja på vägen mot att bli en säker och pålitlig förare redan idag – boka din första körlektion på Din körskola Hallunda! Vi är dedikerade till att ge dig en prisvärd och kvalitativ utbildning, så att det blir lättare att nå ditt mål att ta körkort. Oavsett vilket skede i processen du befinner dig i gör vi allt för att du ska lyckas. Ta kontakt nu och låt oss hjälpa till att se till att alla vägar framåt leder till att du får ditt körkort!

Ett ord

Från grundare & VD

På Din Körskola i Hallunda arbetar vi för en hållbar utveckling och för att minska vårt ekologiska fotavtryck. Detta mål är integrerat i alla delar av verksamheten och visas stolt upp det. Vi vill vara en inspiration för andra körskolor om hur framsteg kan se ut med förbättrade miljömetoder – inte bara följa gällande regler utan sträva bortom dem mot ett mål om hållbarhet.

 

– Abraham Elias

Möt vår team – Din Körskola Hallunda

TRAFIKLÄRARE, GRUNDARE & VD

Abraham Elias

VD, utbildningsledare, kör & teorilärare,
dyslexiutbildare, körbedömare, riskutbildare samt introduktionsutbildare

TRAFIKLÄRARE

Matilda Chamon

Trafiklärare, teorilärare, introduktionsutbildare
samt Risk 2 utbildare

TRAFIKLÄRARE

Najat Suleiman

Trafiklärare, Teorilärare, Introduktionsutbildare
samt risk 1 utbildare.

TRAFIKLÄRARE

Markus Aydin

Trafiklärare, teorilärare & introduktionsutbildare.

TRAFIKLÄRARE

Joanna Gorecka

Trafiklärare, teorilärare, introduktionsutbildare
samt Risk 1 utbildare

RECEPTIONIST

Tatev Babayans

Receptionist / Administratör

Senaste nytt

Våra nyheter och meddelanden

Senaste környheterna och uppdaterade regler från Din Körskola Stockholm. Läs om det senaste och navigera säkrare mot ditt körkort.

Få körsimulatorlektioner på köpet!

Just nu får du körsimulatorlektioner på köpet när du bokar valfri körkortspaket!Oavsett ifall du väljer att köpa en eller 12 körlektioner, får du körsimulatorlektioner på köpet! Det innebär att en körlektion är lika med en körsimulatorlektion. Ta vara på chansen att...

Första stegen till körkort

Boka körlektion i Stockholm På Din Körskola hjälper vi dig ta det första steget mot körkortet. Allt börjar med en körlektion där du får möjlighet att prova på att köra bil och lära dig grunderna. Sedan skräddarsyr vi ett individuellt upplägg för dig, baserat på din...

Ta en Intensivkurs och få körkort på 2 veckor

Intensivkurs Stockholm På våra tre körskolor erbjuder vi intensivkurser för dig som vill ta körkort snabbt och enkelt. Våra intensivkurser är utformade för att passa dina behov och inlärningsstil, och vi fokuserar på att ge dig den bästa utbildningen på kortast...

Vår trafikSkola

Ta körkort på ditt språk

Om du letar efter pålitlig körundervisning i Hallunda, nära Norsborg i Stockholm, behöver du inte leta längre! Vårt team av kunniga och erfarna trafiklärare strävar alltid efter att erbjuda utbildning av högsta kvalitet. Vi erbjuder en mängd olika kurser från nybörjarlektioner till mer avancerade – vilket gör oss till ditt förstahandsalternativ för b-körkort eller mopedlektioner. Så vänta inte längre och boka med oss idag! Vårt uppdrag är att göra utbildningen till en trevlig och smidig upplevelse för alla våra elever. Därför erbjuder vi olika kvälls- och helgkurser som är utformade så att de passar din tidtabell. Vi är medvetna om att varje elev har unika behov, vilket är anledningen till att vi utformar skräddarsydda utbildningsplaner för varje individ beroende på deras körkortskrav. Oavsett vilken nivå av förarutbildning du söker kan du vara säker på att det finns ett program som är perfekt för dig här hos oss! Här på din körskola i Hallunda arbetar vi för att hjälpa dig ta körkort så snabbt och enkelt som möjligt. Om du är här för att du behöver en pålitlig körskola i Stockholm som kan hjälpa dig att göra detta möjligt, så behöver du inte leta längre – Välkommen till oss på Din Körskola i Hallunda.

Din Körskola Hallunda söder om Stockholm

Bästa körskola Stockholm

Din Körskola Hallunda är en pålitlig och erfaren körskola som erbjuder utmärkt körkortsutbildning för både vanliga bilar (B-körkort) och mopeder. Vi befinner oss i Hallunda precis utanför Stockholm och är dedikerade till att ge högkvalitativ undervisning som är anpassad för förare på alla nivåer av erfarenhet. Våra kurser garanterar dig den kunskap och finess som krävs för att navigera på vägarna med säkerhet. Utbildning är det viktigaste här – vårt uppdrag är att se till att din resa från sökande av körkortstillstånd till säker förare blir en trevlig resa!

Intensivkurs körkort med uppkörning

Din körskola i Hallundra har dedikerade och erfarna lärare som garanterar en högkvalitativ körutbildning.

Hos Din Körskola i Hallunda erbjuder vi intensivkurser för körkort, som är perfekt för elever som vill ta körkortet på kortare tid än vad som normalt krävs. Våra intensivkurser är skräddarsydda för att passa enskilda elevers behov och inlärningstakt. Vi erbjuder också olika andra utbildningar, såsom helgkurser och kvällskurser, för att ge våra elever möjlighet att välja en tid som passar dem bäst. Våra instruktörer är mycket erfarna och engagerade i att hjälpa eleverna att uppnå sina mål på ett snabbt och effektivt sätt.

individanpassade körlektioner i Södra Stockholm

Vi skräddarsyr körlektioner efter förkunskaper, erfarenhet och inlärningsförmåga

Vi på Din körskola tror på att anpassa våra körlektioner efter våra elevers individuella behov och inlärning. Oavsett om du är en nybörjare eller har erfarenhet av att köra tidigare, så skräddarsyr vi våra lektioner för att passa just din nivå och inlärningstakt. Vi tror att detta ger en mer effektiv och engagerande körupplevelse för våra elever och hjälper dem att uppnå sina mål snabbare. Våra instruktörer är erfarna och professionella och stöttar dig på varje steg av ditt körkortsprojekt.

Ta körkort i stockholm med omnejd

En pålitlig trafikskola i Södra Stockholm

Din Körskola Hallunda är en pålitlig och erfaren körskola som har hjälpt tusentals elever att ta körkort. Med ett engagerat team av professionella och erfarna instruktörer är vi dedikerade till att ge eleverna den bästa möjliga utbildningen och stödet som de behöver för att lyckas ta körkortet. Genom att erbjuda både teoretiska och praktiska lektioner anpassade efter elevens individuella behov, ser vi till att varje elev känner sig självsäker och redo att ta på sig rollen som en säker och ansvarsfull förare. Med Din Körskola kan du vara trygg i att du kommer att få den utbildning som behövs för att ta körkortet på ett säkert och effektivt sätt.