...

En smart och🥇
f
lexibel trafikskola 

BOKA RISKETTAN & RISKTVÅANI STOCKHOLM

Ta körkort på rätt sätt med professionell undervisning i risk 1 och 2 i Stockholm.

Vill du öka dina chanser att klara uppkörningen och ta körkort i Stockholm? Boka risk 1 och 2 hos oss för att lära dig hantera trafikrisker.

Letar du efter en omfattande och prisvärd körskola i Stockholm? Sök inte längre! Vår körskola erbjuder kvalitetsutbildning på flera platser runt om i staden. Självklart erbjuder vi konkurrenskraftiga priser också! Ta ditt körkort hos oss redan idag!

Letar du efter en omfattande och prisvärd körskola i Stockholm? Sök inte längre! Vår körskola erbjuder kvalitetsutbildning på flera platser runt om i staden.

Boka din riskutbildning hos oss idag för att bli en säker förare på Stockholms vägar.

Letar du efter en omfattande och prisvärd körskola i Stockholm? Sök inte längre! Vår körskola erbjuder kvalitetsutbildning på flera platser runt om i staden. Självklart erbjuder vi konkurrenskraftiga priser också! Ta ditt körkort hos oss redan idag!

Letar du efter en omfattande och prisvärd körskola i Stockholm? Sök inte längre! Vår körskola erbjuder kvalitetsutbildning på flera platser runt om i staden.

 • Guldmedlemmar i STR
 • Prisvärda kampanjer
 • Testlektion 1h endast 450 kr
 • STOR NYHET – Vi kör helger nu

MISSA INTE!

Prisvärda
kampanjer & erbjudanden

Hos oss på Din Körskola har vi alltid prisvärda erbjudanden och studentkampanjer.
MISSA aldrig ett bra erbjudande! Klicka här!

Sickla

Du är varmt välkommen till vår körskola i Sickla nära Nacka i Stockholm.

Flemingsberg

Du är varmt välkommen till vår körskola i Flemingsberg vid Huddinge.

Hallunda

Du är varmt välkommen till vår körskola i Hallunda nära Botkyrka i Stockholm.

DIN KÖRSKOLA | Hallunda – Flemingsberg och Sickla.

DIN KÖRSKOLA | Hallunda - Flemingsberg och Sickla.

DIN KÖRSKOLA
Hallunda, Flemingsberg och Sickla.

Boka din riskutbildning 1 och 2, bli en säker förare på Stockholms vägar.

Vi gör det enkelt för dig att ta ditt körkort! Börja på bästa körskolan i hela södra Stockholm med omnejd!

"Vi gör det enkelt för dig att ta ditt körkort!"


Börja på bästa körskolan i hela södra Stockholm med omnejd!

Boka din riskutbildning 1 och 2 hos oss för att få professionell undervisning i att hantera trafikrisker. Vi hjälper dig bli en säker förare,

Våra erfarna lärare och smidiga utbildningssätt kommer att öka dina chanser att klara uppkörningen och ta körkort på ett tryggt och effektivt sätt.

Vi förstår vikten av att kunna köra på ett säkert sätt och vi vill ge dig den kunskapen så att du kan bli en ansvarsfull och trygg förare.

 • Smidig bokning

  Boka dina körlektioner smidigt online 24/7 365 dagar om året.

   

 • Skräddarsydda kurser

  Vi har 25 år i branchen. 25 certifieringar.

 • 87 % får körkort.

  Vi har 25 år i branchen. 25 certifieringar.

Din körskola i StockholmDin körskola i Stockholm

Funnits sedan

VÄLKOMMEN
TILL DIN KÖRSKOLA

Boka din  riskutbildning 1 och 2 i Stockholm.

Varför välja vår körskola för din riskutbildning?

Vi har lång erfarenhet av att utbilda elever och hjälpa dem att bli säkra förare på Stockholms vägar. Vår undervisning är nyanserad och praktisk, med fokus på att skapa trygghet och säkerhet för våra elever. 

Vad ingår i vår riskutbildning?

Vi erbjuder en anpassad riskutbildning 1 och 2 som uppfyller Transportstyrelsens krav. Kurserna består av teoretisk undervisning och praktiska övningar som förbereder dig för farliga situationer i trafiken. Vi har flexibla dag-, kvälls- och helgkurser för att passa dina behov. Boka nu för att öka dina chanser att klara uppkörningen.

 

Välj oss inför din riskutbildning

Välj oss för din riskutbildning och öka dina chanser att klara uppkörningen. Vi erbjuder flexibla kurser, personlig service och nyanserad undervisning. Boka din riskutbildning hos oss idag och bli en trygg och säker förare.

Få hjälp med riskettan & risktvåan

Vi hjälper dig att förstå trafikregler och riskhantering så att du kan bli en trygg förare på Stockholms vägar. Kontakta oss idag för att boka din riskutbildning och öka dina chanser att klara körkortsprovet.

Flexibla riskutbildningar i Stockholm

– Vi anpassar kurserna risk 1 och risk 2 utefter ditt behov och tidplan, så att du kan ta körkort i din egen takt. Vi har även kvälls- och helgkurser för att passa ditt schema.

Öka chanserna med riskutbildning

Med Din Körskola kan du öka dina chanser att klara uppkörningen och ta ditt körkort på ett säkert sätt genom att boka en riskutbildning. Boka din riskutbildning hos oss idag!

Boka riskutbildning i Stockholm

Din körskola kan du enkelt boka din riskutbildning 1 och 2 i Stockholm. Vi erbjuder professionell och erfaren undervisning för att du ska kunna ta din körkortsutbildning på ett smidigt och effektivt sätt.

MISSA INTE! Sanslöst bra priser på riskutbildning

Boka din riskutbildning hos oss idag för en personlig och relevant upplevelse.

KAMPANJER

Köp & boka risk 1 &
risk 2  i Stockholm

Söker du körkortstillstånd för bil? Vi hjälper dig!

👉 Att söka körkortstillstånd för bil kan kännas överväldigande, men det behöver det inte vara. Hos oss hittar du allt du behöver veta, från kraven för att få tillstånd till de olika stegen i körkortsprocessen. Vi hjälper dig också att förstå riskerna i trafiken och hur du kan undvika dem. 🚗 💨 💨 💨 Läs mer om riskutbildning – Transportstyrelsen

HALLUNDA - FLEMNINGSBERG - SICKLA

Varför ska du ta din risk 1 & 2 hos oss?

Våra trafikskolor ligger i södra Stockholm i Flemingsberg, Hallunda och Sickla, så oavsett var du befinner dig i Stockholm är det enkelt att ta sig till oss. För det andra erbjuder vi mycket konkurrenskraftiga priser för våra utbildningar riskettan och risktvåan.

Erfarna instruktörer:

Våra instruktörer har bred erfarenhet inom riskutbildning och är utbildade för att ge dig den kunskap du behöver.

Personlig service

Vi erbjuder utbildningar för alla körkortsklasser, intensivkurs, handledarkurs och mycket mer. Välkomna dinkörskola.se

Flexibel risk 1 och 2

Vi erbjuder både dag-, kvälls- och helgkurser så att du kan anpassa din utbildning efter dina behov. Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt!

Få expertkunskap

Oavsett om du vill lära dig mer om bilens säkerhetsutrustning, halka och alkohol, kan vi hjälpa dig att ta din körning till nästa nivå.

din korskola ovningsbil

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

Reviews1
reviews3
reviews reco2

Läs vad våra nya kunder tycker om oss

Vi är stolta över att ha hjälpt hundratals elever ta körkortet på ett säkert och effektivt sätt. Våra kvalificerade lärare har goda kunskaper i trafiksäkerhet och körteknik. Välkommen till Din Körskola - lär dig köra på ett självsäkert sätt. Läs mer vad våra kunder tycker.

 

Professionell och erfaren

riskutbildning i Stockholm

Boka riskettan och risktvåan online

Vår körskola i Stockholm erbjuder professionell och erfaren riskutbildning för både Riskutbildning 1 och 2. Genom att ta del av våra kurser kommer du att lära dig allt du behöver veta om säkerhet på vägen, inklusive alkohol och droger, hastighetsbegränsningar och andra viktiga lagar och föreskrifter. Våra instruktörer är välutbildade och hjälper dig att utveckla dina färdigheter och din självförtroende bakom ratten. Vi erbjuder också flexibla kurser som passar dina behov och schema, så att du kan ta din Riskutbildning 1 och 2 när det passar dig.

Riskutbildning - Flexibla kurser

som passar dina behov och schema

Vi förstår att det kan vara svårt att hitta tid för att ta en riskutbildning.

Därför erbjuder vi flexibla kurser som passar dina behov och schema. Vi har kurser som är både dag- och kvällstid.
Vår körskola i Stockholm vill att det ska vara enkelt för dig att ta både Riskutbildning 1 och 2.

Vi erbjuder flexibla kurser som passar din tid och dina behov. Våra kurser är utformade för att ge dig den kunskap och erfarenhet som krävs för att bli en säker förare på vägen. Oavsett om du är en nybörjare eller behöver fräscha upp dina kunskaper, kan vi skräddarsy en kurs för att passa just dig. Vi är här för att hjälpa dig att nå ditt mål att få ditt körkort.

Boka riskutbildning

Risk 1 & 2, kom ett steg närmare körkortet.

Boka risketta & risktvåa - Halkbana Sthlm

Hos oss får du högkvalitativ utbildning till konkurrenskraftiga priser och våra erfarna instruktörer hjälper dig att bli en säkrare förare. Genom att boka online får du tillgång till vår enkla och smidiga bokningsprocess, där du kan välja kurstillfälle och betala direkt. Dessutom kan du känna dig trygg med våra covid-säkra rutiner och vår flexibla ombokningspolicy om du behöver ändra ditt bokade tillfälle. Så boka din riskutbildning hos oss idag och ta ett steg närmare ditt körkort.

Köp din riskutbildning Stockholm direkt online till bra pris

Få högkvalitativ och prisvärd riskutbildning i Stockholm genom att köpa direkt online från vårt erfarna team av instruktörer.

Se till att boka din utbildning i god tid så du kan förbereda dig på bästa möjliga sätt inför uppkörningen och öka dina chanser att klara av den på första försöket.

Vi erbjuder högkvalitativ riskutbildning 1 och 2 till konkurrenskraftiga priser i Stockholm. Våra erfarna instruktörer hjälper dig att bli en säkrare förare på vägen och förbereder dig inför uppkörningen. Boka din utbildning idag och ta ett steg närmare ditt körkort.

Riskutbildningen för att ta körkort är uppdelad i två delar.

– Riskutbildning del 1, även kallad riskettan, är en teoribaserad utbildning som handlar om riskfyllda beteenden kopplat till körning så som alkohol, droger och trötthet.

– Riskutbildning del 2 är också en teoribaserad utbildning men med en praktisk del i form av halkbana. Riskutbildning del 2 handlar om säkerhet, hastighet och körning vid olika väg- och väderförhållanden.

Det är obligatoriskt att genomgå både riskutbildning del 1 och del 2 för att ta körkort. En genomförd riskutbildning är giltig i 5 år, men längst till dess att körkortet har utfärdats. Hos oss kan du boka och genomföra båda riskutbildningarna. Se priser och ytterligare specifikationer nedan.

p

Riskutbildning del 1B 550:-

(Kursen håller på i 3 timmar).

Målet med riskutbildning del 1 är att du som förare ska bli utbildad om riskfyllda beteenden kopplat till körning. Särskild vikt läggs på risker kring alkohol, droger och trötthet. Utbildningen består av både diskussioner och reflektioner kring dessa riskbeteenden i trafiken.

Du kommer få insikt i konsekvenser kring riskbeteenden som kan påverka körförmågan och hur dessa kan undvikas. Du blir utbildad i detta eftersom det är ytterst viktigt att du tar avstånd från alkohol och andra droger i samband med körning och att du är utvilad och koncentrerad som förare.

Vi hjälper dig hela vägen till körkort!

Vi meddelar Transportstyrelsen när riskutbildning del 1 är klar.

 

|

Förbered dig för uppkörningen

– med vår risketta & risktvåan

Vi erbjuder Risketta och Risktvåan som är en del av Riskutbildning 2 och hjälper dig att förbereda dig inför uppkörningen. Våra erfarna instruktörer kommer att hjälpa dig att lära dig allt du behöver veta för att klara uppkörningen och ta ditt körkort.

Vår Risketta och Risktvåan-kurs ger dig en unik möjlighet att förbereda dig inför uppkörningen på ett effektivt och professionellt sätt. Vi fokuserar på att lära ut viktiga färdigheter och övningar som är avgörande för att klara uppkörningen och ta ditt körkort. Våra erfarna instruktörer kommer att stödja och guida dig genom hela processen, och se till att du är väl förberedd och självsäker när det är dags att ta ditt körkort. Boka din Risketta och Risktvåan-kurs idag och börja förbereda dig för din uppkörning på ett proffsigt sätt!

 

p

Riskutbildning del 2B (Halkbana) 2 100:-

(inkl. bussresa tur/retur).

Målet med riskutbildning del 2 är att du ska bli utbildad kring säkerhet, hastighet och körning vid olika väg- och väderförhållanden. I riskutbildning del 2 ingår momentet halkbana för att du som förare ska lära sig hantera bilen och din körning på halt underlag. Eftersom halkbanan är en praktisk del är det ett krav att du ska kunna köra bil bra innan du bokar utbildningen. Detta för att utbildningen ska kunna genomföras på ett trafiksäkert vis.

När du genomför riskutbildning del 2 hos oss hämtas och lämnas du vid trafikskolan med halkbanans egna buss. Kom cirka 15 minuter innan utsatt tid för att inte missa bussen. Utbildningen tar cirka 5 timmar att genomföra inklusive restid fram och tillbaka.

OBS! Avbokning och ombokning skall ske 48 timmar innan kurs.

|

Boka en halkutbildning - Risktvåan

– på vår halkbana i Stockholm

Vår halkbana i Stockholm är den perfekta platsen för att öva på dina färdigheter i halkkörning. Våra erfarna instruktörer kommer att hjälpa dig att lära dig allt du behöver veta för att kunna köra säkert på vintervägarna.

Genom att boka en halkutbildning hos oss kommer du att få möjlighet att öva på olika halkiga väglag och utveckla din förmåga att hantera bilen i dessa situationer.

Detta kan vara avgörande för att undvika olyckor och skador under vintern eller halt underlag. Boka din halkutbildning hos oss idag och få en ökad trygghet bakom ratten!

 

 

OBSERVERA!

* Paketpris gäller vid förskottsbetalning. Vi kör endast körlektioner á 70 min (gäller endast B-utbildning). Vid retur av paket, debiteras ni med administrationsavgift på 10%.

**Avbokningsregler: Av/ombokning av körlektion skall ske senast kl: 13:00 VARDAGEN innan ditt besök.

Om inte, debiteras du med fullt pris. Du kan logga in och avboka körlektionen själv här eller via telefon 08-512 55 000.

Villkor för giltig frånvaro: Vid sjukdom eller annan oförutsett omständighet och då kan intyg komma att krävas. Teori-& körpaket gäller i 1 år. Du har alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar online. Det innebär att du kan skicka tillbaka oanvända och oskadda varor inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket eller, om du beställt en tjänst, ångra ditt köp inom 14 dagar från det att avtalet ingicks.

Betala gärna via vårt Bankgiro Nr: 618-7116 eller via Swish Nr: 123 55 35 711.

Vi erbjuder även en avbetalningsplan via Resurs Bank. Räntefri avbetalning upp till 24 månader.

FAQ – Vanliga frågor & svar om intensivkurser

Vad är en intensivkurs för körkort?

En intensivkurs för körkort är en kurs som är utformad för att hjälpa elever att ta sitt körkort så snabbt och effektivt som möjligt. Det är ett populärt alternativ för dem som vill lära sig köra och ta sitt körkort på kort tid. Intensivkurser inkluderar vanligtvis både teoretisk och praktisk träning, och erbjuder eleverna en grundlig förståelse av trafikregler och körteknik. Det är viktigt att välja en pålitlig trafikskola med erfarna instruktörer för att maximera utbytet av din intensivkurs. Genom att välja en intensivkurs kan du spara tid och pengar, samtidigt som du får en effektiv och kvalitativ utbildning i körning.

Vad är fördelarna med en intensivkurs?

En intensivkurs för körkort är en kurs som är utformad för att hjälpa elever att ta sitt körkort så snabbt och effektivt som möjligt. Det är ett populärt alternativ för dem som vill lära sig köra och ta sitt körkort på kort tid. Intensivkurser inkluderar vanligtvis både teoretisk och praktisk träning, och erbjuder eleverna en grundlig förståelse av trafikregler och körteknik. Det är viktigt att välja en pålitlig trafikskola med erfarna instruktörer för att maximera utbytet av din intensivkurs. Genom att välja en intensivkurs kan du spara tid och pengar, samtidigt som du får en effektiv och kvalitativ utbildning i körning.

Att ta en intensivkurs för körkort kan ha flera fördelar jämfört med att ta traditionella körlektioner under en längre tidsperiod. En av de största fördelarna är att intensivkurserna är utformade för att lära ut allt du behöver veta på en kortare tid. Detta innebär att du kan ta ditt körkort snabbare än om du skulle ta lektioner under flera månader. Dessutom är intensivkurser ofta mer kostnadseffektiva än att ta flera separata körlektioner, eftersom du betalar en fast summa för hela kursen.

Intensivkurser ger också eleverna en mer koncentrerad och fokuserad inlärningserfarenhet. Detta är särskilt fördelaktigt för dem som har en begränsad tidsram för att ta sitt körkort, eller för dem som har svårt att fokusera under längre perioder. Dessutom har eleverna möjlighet att lära sig från erfarna instruktörer och få feedback om sin körning regelbundet, vilket kan förbättra deras prestationer och öka självförtroendet bakom ratten.

Sist men inte minst kan en intensivkurs för körkort också vara ett bekvämare alternativ för dem med en upptagen schemaläggning. Eftersom intensivkurser vanligtvis kan planeras på kort varsel och inkluderar flera timmar av körning varje dag, kan eleverna slutföra hela kursen på bara några veckor och sedan fokusera på andra viktiga uppgifter i livet.

Hur lång tid tar en intensivkurs?

Tiden som krävs för att slutföra en intensivkurs för körkort kan variera beroende på faktorer som dina tidigare körkunskaper, ditt självförtroende och ditt schema.

En intensivkurs kan sträcka sig från några dagar till några veckor, beroende på kursens längd och hur mycket tid du kan avsätta varje dag för träning.

En typisk intensivkurs inkluderar cirka 30-40 timmar av körning och teoretisk träning, men det kan variera mellan trafikskolor. Det är viktigt att välja en trafikskola som kan skräddarsy en intensivkurs som passar dina behov och tidsramar för att maximera din inlärning och framgång.

Vad ingår i en intensivkurs på Din Körskola?

På Din Körskola i Stockholm erbjuder vi skräddarsydda intensivkurser för att hjälpa dig att ta ditt körkort på ett snabbt och effektivt sätt.

Våra intensivkurser inkluderar vanligtvis körlektioner med erfarna och certifierade instruktörer, teoretisk träning, datatester och annat nödvändigt material som behövs för att ta ditt körkort.

Våra intensivkurser är anpassade för både manuell och automatisk körning, och vi erbjuder kurser på flera olika språk för att passa dina behov. Vi arbetar också med flexibla schema för att passa din tid och bokar om lektioner om du behöver det.

Krävs det några förkunskaper för att ta en intensivkurs?

För att ta en intensivkurs för körkort på Din Körskola i Stockholm behöver du inte ha några tidigare körkunskaper.

Intensivkurser är utformade för att passa alla typer av elever, oavsett tidigare erfarenhet. Du kan börja din intensivkurs oavsett om du aldrig har kört tidigare, om du har tagit några körlektioner tidigare eller om du redan har kört på egen hand.

Våra erfarna instruktörer kommer att arbeta med dig för att utveckla dina färdigheter och bygga upp ditt självförtroende bakom ratten. Vårt mål är att ge dig allt du behöver för att ta ditt körkort på ett tryggt och effektivt sätt.

Kan jag välja att ta min intensivkurs på ett annat språk?

Ja, på Din Körskola i Stockholm kan du välja att ta din intensivkurs på ett annat språk än svenska.

Vi erbjuder intensivkurser på fem olika språk för att passa dina behov och hjälpa dig att känna dig bekväm bakom ratten. Oavsett om du har svenska som andraspråk eller om du vill ta din kurs på ditt modersmål, är våra instruktörer utbildade och erfarna att leverera körlektioner och teori på ett tydligt och förståeligt sätt.

Vi strävar alltid efter att göra körutbildningen så anpassad som möjligt för att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Hur många körlektioner ingår i en intensivkurs

Antalet körlektioner som ingår i en intensivkurs på Din Körskola i Stockholm varierar beroende på elevens individuella behov och tidigare erfarenhet.

Våra erfarna instruktörer kommer att bedöma dina kunskaper och skräddarsy en kursplan som passar dig bäst. En intensivkurs kan omfatta allt från 10 till 30 körlektioner, inklusive riskutbildning och teoripass.

Vårt mål är att hjälpa dig att nå den nödvändiga kunskapen och självförtroendet för att ta ditt körkort på kortast möjliga tid, utan att kompromissa på kvaliteten.

Vi fokuserar på att ge dig den rätta mixen av praktisk körning och teoretisk kunskap för att du ska bli en trygg och ansvarsfull förare.

Vilka tider kan jag boka mina körlektioner?

På Din Körskola i Stockholm har vi flexibla öppettider för att passa våra elevens olika scheman och behov.

Vi erbjuder körlektioner från tidig morgon till sen kväll, samt helger och semesterperioder. Du kan boka dina lektioner direkt på vår hemsida eller genom att kontakta vår kundservice.

Vi försöker alltid att anpassa oss efter dina önskemål och bokar körlektioner efter dina tidspreferenser så långt det är möjligt.

Vi erbjuder även intensivkurser som är planerade för att passa din tidtabell och som kan genomföras på kortare tid än traditionella kurser, och strävar alltid efter att erbjuda våra elever en bekväm och smidig utbildning.

Finns det några extra avgifter jag bör känna till?

På Din Körskola i Stockholm försöker vi att vara så transparenta som möjligt när det gäller avgifter och priser för våra tjänster. Vi vill att våra elever ska veta exakt vad som ingår i kursen och vad som eventuellt kan tillkomma för extra kostnader. De vanligaste extra avgifterna som kan tillkomma är kostnader för teoriprov och ansökningsavgifter för körkortstillstånd. Dessa avgifter varierar beroende på vilket körkort du tar och kan du alltid hitta information om på vår hemsida eller genom att kontakta vår kundservice. Vi är också transparenta om eventuella avbokningsavgifter eller förseningsavgifter som kan tillkomma om lektioner avbokas inom en viss tidsram. Vi strävar alltid efter att ge våra elever en tydlig och rättvis bild av de kostnader som kan tillkomma för att ta körkort på vår trafikskola.

Vad händer om jag misslyckas med mitt körprov efter en intensivkurs?

Att misslyckas med körprovet efter en intensivkurs är naturligtvis olyckligt, men det är inte ovanligt.

Om du skulle misslyckas med ditt körprov efter att ha tagit en intensivkurs på Din Körskola i Stockholm, så kan du boka om ytterligare lektioner och öva mer inför ditt nästa försök. Det är viktigt att tänka på att det är normalt att behöva flera försök innan man klarar körprovet.

Vi rekommenderar att du pratar med din instruktör om vad som gick fel och vad du behöver träna mer på inför ditt nästa försök. Din instruktör kan också ge dig råd om hur många fler lektioner du behöver för att förbereda dig inför ditt nästa körprov.

Hos Din Körskola i Stockholm finns vi här för dig under hela processen, från början till slut, och vi kommer alltid att finnas där för att hjälpa dig att nå ditt mål att ta körkort.