Riskutbildningar

Riskettan Stockholm (1B) 650:-

Från och med den 1 April 2009 är det obligatoriskt för alla som vill ta körkort att genomgå ytterligare en riskutbildning. Den riskutbildningen utförs på en trafikskola. Givetvis har ni möjligheten att genomgå riskettan Stockholm hos oss!

Utbildningen består av diskussioner och reflektioner kring riskbeteenden i trafiken. Särskild vikt läggs på risker kring alkohol och andra droger samt trötthet. Du får insikt om konsekvenser kring riskbeteenden som kan påverka körförmågan och hur det kan undvikas. Det är viktigt att du tar avstånd från alkohol och andra droger i samband med körning och att du är utvilad och koncentrerad som förare. Vi meddelar Transportstyrelsen när riskutbildning del 1 är klar.

Både Riskutbildning del 1 och Riskutbildning del 2 (halkbana) ska vara genomförda och giltiga innan du gör ett kunskapsprov och körprov. En genomförd riskutbildning är giltig i 5 år, men längst till dess att körkortet har utfärdats.

Riskutbildning del 2B (Halkbana) 1 950:- (inkl. bussresa tur/retur)

Krav: Man måste kunna köra bil innan man bokar halkbanan!

Du hämtas och lämnas vid trafikskolan med halkbanans egna buss. Kom cirka 15 minuter innan för att inte missa bussen. Kursen tar cirka 5 timmar att genomföra inklusive restid fram och tillbaka.

OBS! Avbokning och ombokning skall ske 48 timmar innan kurs.

Samlingsplats
Tomtbergavägen 2
145 67 Hallunda/Norsborg
Stockholm

OBSERVERA!

* Paketpris gäller vid förskottsbetalning. Vi kör endast körlektioner á 70 min (gäller endast B-utbildning). Vid retur av paket, debiteras ni med administrationsavgift på 10%.

**Avbokningsregler: Av/ombokning av körlektion skall ske senast kl: 13:00 VARDAGEN innan ditt besök.

Om inte, debiteras du med fullt pris. Du kan logga in och avboka körlektionen själv här eller via telefon 08-41069950.
Villkor för giltig frånvaro: Vid sjukdom eller annan oförutsett omständighet och då kan intyg komma att krävas. Teori-& körpaket gäller i 1 år. Du har alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar online. Det innebär att du kan skicka tillbaka oanvända och oskadda varor inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket eller, om du beställt en tjänst, ångra ditt köp inom 14 dagar från det att avtalet ingicks.
Betala gärna via vårt Bankgiro Nr: 618-7116 eller via Swish Nr: 123 55 35 711.
Vi erbjuder även en avbetalningsplan via Resurs Bank. Räntefri avbetalning upp till 24 månader.

Vanliga frågor

Scroll to Top