En smart och
f
lexibel trafikskola 

KÖRLEKTIONERSTOCKHOLM

Boka körlektioner i Stockholm – Körskola med erfarna instruktörer.

Boka körlektioner i Stockholm för B-körkort redan idag! Med Din Körskola blir du inte bara en bra förare – utan en fantastisk!

 • Guldmedlemmar i STR
 • Prisvärda kampanjer
 • Testlektion 1h endast 450 kr
 • STOR NYHET – Vi kör helger nu

MISSA INTE!

Prisvärda kampanjer & erbjudanden

Hos oss på Din Körskola har vi alltid prisvärda erbjudanden och studentkampanjer. MISSA aldrig ett bra erbjudande! Klicka här!

Sickla

Du är varmt välkommen till vår körskola i Sickla nära Nacka i Stockholm.

Flemingsberg

Du är varmt välkommen till vår körskola i Flemingsberg vid Huddinge.

Hallunda

Du är varmt välkommen till vår körskola i Hallunda nära Botkyrka i Stockholm.

DIN KÖRSKOLA | Hallunda – Flemingsberg och Sickla.

Vi gör det enkelt för dig att ta ditt körkort! Börja på bästa körskolan i hela södra Stockholm med omnejd!

Går du och dina vänner på att ta steget till ett friare liv med körkort? Trött på att be vännerna om skjuts, eller behöver du kanske körkort för det där jobbet du vill ha?

Din Körskola i Stockholm hjälper dig att ta körkort med en anpassad och prisvärd körkortsutbildning. Vi strävar efter att erbjuda den ultimata utbildningen som passar dina behov. Hos oss blir du trygg och väl förberedd inför ditt körkortsprov.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren förare finns intensivkörkortskurser som gör att du snabbt och enkelt klarar ditt körprov.

 • Smidig bokning

  Boka dina körlektioner smidigt online 24/7 365 dagar om året.

   

 • Skräddarsydda kurser

  Vi har 25 år i branchen. 25 certifieringar.

 • 87 % får körkort.

  Vi har 25 år i branchen. 25 certifieringar.

Din körskola i Stockholm

Funnits sedan

VÄLKOMMEN
TILL DIN KÖRSKOLA

En bra handledarkurs gör skillnad!

Vi erbjuder handledarkurser till dig som vill kunna övningsköra med någon som ska ta körkort. Det är ett krav att genomgå en handledarkurs, även kallad introduktionskurs, om du vill övningsköra privat.

Vår handledarkurs fokuserar på hur du som handledare effektivt och pedagogiskt kan lära din elev att köra bil när ni övningskör. Under kursen kommer du få information om körkortsutbildningens mål, regler för övningskörning, planering och struktur av övningskörandet samt information om trafiksäkerhet.

Du kommer också få tips kring bra övningskörnings områden, lämpliga hjälpmedel, bra kursmaterial samt bra övningar att genomföra tillsammans med din elev.

 

Bli en certifierad handledare med vår handledarkurs

Välj vår handledarkurs och få möjlighet att bli en eftertraktad handledare inom ditt område. Vi erbjuder en utbildning som ger dig de verktyg du behöver för att lyckas i din nya roll.

Gör skillnad med vår Din körskolas handledarkurs

Våra instruktörer är högt kvalificerade och erfarna yrkesmän som kommer att ge dig bästa möjliga service. Bli handledare och hjälp någon att nå sina mål. Vår handledarkurs ger dig möjlighet att göra en positiv skillnad i människors liv, samtidigt som du utvecklar dina egna färdigheter.

Lär dig att förmedla kunskap på ett effektivt sätt och bli en certifierad handledare.

Vår kurs fokuserar på att hjälpa dig att utveckla dina färdigheter som handledare, så att du kan göra en positiv skillnad i människors liv.

Upptäck nya möjligheter som certifierad handledare

Bli en del av en växande bransch och upptäck de möjligheter som finns som certifierad handledare. Vår kurs ger dig den kunskap och de färdigheter du behöver för att bli framgångsrik.

Förbättra dina ledarskapsfärdigheter med handledarkursen

Förbättra dina ledarskapsfärdigheter och lär dig att förmedla kunskap på ett effektivt sätt. Vår handledarkurs ger dig möjlighet att utveckla dina färdigheter och bli en ledare i din bransch.

MISSA INTE! Sanslöst bra priser på handledarkurser

Boka kurstillfälle redan idag och bli en trygg och säker handledare.

KAMPANJER

Boka handledarkurs online – Din körskola

4 enkla steg ansök om handledarskap

 1. Delta i handledarkurs, avser både elev och handledare.
 2. Ansök om handledarskap hos Transportstyrelsen.
 3. När Transportstyrelsen har godkänt din ansökan, får du ett handledarbevis. Logga in med mobilt bank‑id eller någon annan e‑legitimation.
 4. Klart för att övningsköra!

Ansök nu hos transportstyrelsen!

HALLUNDA - FLEMNINGSBERG - SICKLA

Varför du ska ta körkort hos oss!

Oavsett var du befinner dig i Stockholm är det alltid lätt att ta sig till våra anläggningar i södra Stockholm i Flemingsberg, Hallunda och Sickla. Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser för en veckas intensivkurs, två veckors intensivkurs eller tre veckors intensivkurs.

Professionella

Våra trafiklärare är professionella och anpassar undervisningen efter varje elevs behov. Vi har många års erfarenhet av att utbilda elever till säkra och skickliga bilförare.

Brett utbud

Vi har ett brett utbud av intensivkurser och körlektioner i Stockholm som vi gärna anpassar till dina behov och ditt schema. Med våra omfattande körkortspaket kommer du bli bekväm bakom ratten på nolltid!

Erfarna

Våra erfarna och certifierade instruktörer hjälper dig att ta körkort snabbt. På ett trygg och säker sätt. Vi är väl medvetna om att alla lär sig olika snabbt och anpassar därför utbildning efter din takt.

Flexibla

Vi är stolta över att erbjuda en bekväm hämtning och lämning, så du kan fokusera på dina annat utan att behöva tänka på att ta dig till vår körskola. Idag har vi 3 stycken körskolor.

din korskola ovningsbil

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

Reviews1
reviews3
reviews reco2

Läs vad våra nya kunder tycker om oss

Vi är stolta över att ha hjälpt hundratals elever ta körkortet på ett säkert och effektivt sätt. Våra kvalificerade lärare har goda kunskaper i trafiksäkerhet och körteknik. Välkommen till Din Körskola - lär dig köra på ett självsäkert sätt. Läs mer vad våra kunder tycker.

 

BOKA DINA KÖRLEKTIONER I STOCKHOLM

INDIVIDUELLT ANPASSADE KÖRLEKTIONER

Kör säkert och ta ditt körkort snabbt hos oss!

Med vår personliga körkortsutbildning får du ett skräddarsytt upplägg som passar dina behov och önskemål. Våra kunniga trafiklärare ger dig individuell uppmärksamhet och anpassar lektionerna efter din inlärningsstil. Du får en effektiv utbildning som hjälper dig att nå dina körkortsambitioner. När du ta en körtlektion hos oss gör vi alltid en personlig bedömning om din kompetensnivå och förkunskaper. Detta för att kunna anpassa körningen och upplägget efter dig.

 

DIN KÖRSKOLA I STOCKHOLM

VÄLJ MELLAN FLERA ELLER ENSTAKA KÖRLEKTIONER

En smart & flexibel trafikskola i Stockholms län.

Vi ger dig friheten att anpassa din körkortsutbildning efter dina behov genom att välja antalet körlektioner du vill ta. Oavsett om du vill ha en enstaka lektion eller flera, så är vi här för att hjälpa dig. Våra trafiklärare ger dig den personliga uppmärksamheten och stödet du behöver för att bli en självständig förare. Hos oss på Din Körskola i Stockholm kan du dessutom välja att ta del av en testlektion för att sedan kunna välja antalet körlektioner som passar dig just dig!

TEORILEKTIONER INFÖR KÖRKORT

KÖRLEKTION & TEORI

Kombinera dina körlektioner med teori

Utöver körningen är teori en viktig och betydelsefull del! Hos oss får du de teoretiska kunskaperna som behövs, samtidigt som läraren hjälper dig att utveckla dina praktiska körförmågor. Tillsammans diskuterar ni tankar och idéer så att ingen behöver upprepas flera gånger. Vi ger dig snabbast möjliga tillgång till all den information som är nödvändig för att bli en trygg bilförare!

Boka din körlektion idag!

Lärorika och pedagogiska körlektioner. Din lokala Körskola i Söderort.

Hos oss på Din Körskola har du möjlighet att välja det antal körlektioner som passar din erfarenhetsnivå. Du får alltid personlig hjälp och stöttning av våra pedagogiska och noggranna trafiklärare.

Vi erbjuder självklart både manuella och automatiska bilar – detta för att passa allas behov och önskemål. Kontakta oss redan idag för att boka körlektion, köpa körkortspaket eller för att genomföra intensivkurs. Välkommen till Din Körskola!

Ta ett steg närmare ditt körkort genom att boka en körlektion hos oss! Låt våra erfarna trafiklärare lära dig alla baskunskaper som du behöver för att göra det perfekta körprovet. Vi guidar dig från start till mål, såsom hur man startar bilen och får en kontrollerad köring- med andra ord ger vi dig de verktyg du behöver för att lyckas med uppkörning.

TA B-KÖRKORT I STOCKHOLM SNABBT

Med våra körlektioner i Stockholm kan du snabbt och enkelt ta B-körkort. Våra erfarna och kunniga trafiklärare använder moderna undervisningsmetoder för att hjälpa dig att lära dig köra på ett säkert och effektivt sätt. Vi fokuserar på att ge dig den praktiska erfarenhet och teoretiska kunskap som behövs för att bli en säker förare på vägarna. Ta steget mot att bli en självständig förare med oss. Välkommen till Din Körskola i Stockholm!

KÖRKORTSPAKET STOCKHOLM

Vi erbjuder ett brett utbud av körkortspaket för att passa dina individuella behov. Oavsett om du är en erfaren förare eller en nybörjare, har vi körkortspaket som kan anpassas efter dina mål. Välj mellan våra olika paket och välj det antal körlektioner som passar dig bäst. Vi är här för att hjälpa dig att nå din körkortsdröm.

Läs mer om våra körkortspaket- Boka smidigt online! 

KÖRLEKTIONER UPPLÄGG

Vi förstår att du har annat att göra utöver att övningsköra hos oss. Dels är det viktigt att du studerar och förbereder dig inför det teoretiska provet, men även annat som tar din tid i vardagen som jobb. Just därför är vi flexibla och tillmötesgående. Det innebär att vi erbjuder körlektioner under hela dagen, både tidigt på förmiddagen eller sent på eftermiddagen.

BÄSTA KÖRSKOLA STOCKHOLM

Vill du ta körkort snabbt? Hos oss på Körskola Stockholm kan erbjuder vi körlektioner av högsta kvalitet. Vi befinner oss på Södermaln i Stockholm, så det är enkelt för dig att ta körlektioner hos oss. Välj mellan våra köskolor i Hallunda, Sickla och Flemingsberg. Vi har många erfarna och duktiga instruktörer som kan hjälpa dig att ta körkort snabbt och enkelt. Välkommen till Din Körskola i Stockholm!

FAQ – Vanliga frågor & svar om intensivkurser

Vad är en intensivkurs för körkort?

En intensivkurs för körkort är en kurs som är utformad för att hjälpa elever att ta sitt körkort så snabbt och effektivt som möjligt. Det är ett populärt alternativ för dem som vill lära sig köra och ta sitt körkort på kort tid. Intensivkurser inkluderar vanligtvis både teoretisk och praktisk träning, och erbjuder eleverna en grundlig förståelse av trafikregler och körteknik. Det är viktigt att välja en pålitlig trafikskola med erfarna instruktörer för att maximera utbytet av din intensivkurs. Genom att välja en intensivkurs kan du spara tid och pengar, samtidigt som du får en effektiv och kvalitativ utbildning i körning.

Vad är fördelarna med en intensivkurs?

En intensivkurs för körkort är en kurs som är utformad för att hjälpa elever att ta sitt körkort så snabbt och effektivt som möjligt. Det är ett populärt alternativ för dem som vill lära sig köra och ta sitt körkort på kort tid. Intensivkurser inkluderar vanligtvis både teoretisk och praktisk träning, och erbjuder eleverna en grundlig förståelse av trafikregler och körteknik. Det är viktigt att välja en pålitlig trafikskola med erfarna instruktörer för att maximera utbytet av din intensivkurs. Genom att välja en intensivkurs kan du spara tid och pengar, samtidigt som du får en effektiv och kvalitativ utbildning i körning.

Att ta en intensivkurs för körkort kan ha flera fördelar jämfört med att ta traditionella körlektioner under en längre tidsperiod. En av de största fördelarna är att intensivkurserna är utformade för att lära ut allt du behöver veta på en kortare tid. Detta innebär att du kan ta ditt körkort snabbare än om du skulle ta lektioner under flera månader. Dessutom är intensivkurser ofta mer kostnadseffektiva än att ta flera separata körlektioner, eftersom du betalar en fast summa för hela kursen.

Intensivkurser ger också eleverna en mer koncentrerad och fokuserad inlärningserfarenhet. Detta är särskilt fördelaktigt för dem som har en begränsad tidsram för att ta sitt körkort, eller för dem som har svårt att fokusera under längre perioder. Dessutom har eleverna möjlighet att lära sig från erfarna instruktörer och få feedback om sin körning regelbundet, vilket kan förbättra deras prestationer och öka självförtroendet bakom ratten.

Sist men inte minst kan en intensivkurs för körkort också vara ett bekvämare alternativ för dem med en upptagen schemaläggning. Eftersom intensivkurser vanligtvis kan planeras på kort varsel och inkluderar flera timmar av körning varje dag, kan eleverna slutföra hela kursen på bara några veckor och sedan fokusera på andra viktiga uppgifter i livet.

Hur lång tid tar en intensivkurs?

Tiden som krävs för att slutföra en intensivkurs för körkort kan variera beroende på faktorer som dina tidigare körkunskaper, ditt självförtroende och ditt schema.

En intensivkurs kan sträcka sig från några dagar till några veckor, beroende på kursens längd och hur mycket tid du kan avsätta varje dag för träning.

En typisk intensivkurs inkluderar cirka 30-40 timmar av körning och teoretisk träning, men det kan variera mellan trafikskolor. Det är viktigt att välja en trafikskola som kan skräddarsy en intensivkurs som passar dina behov och tidsramar för att maximera din inlärning och framgång.

Vad ingår i en intensivkurs på Din Körskola?

På Din Körskola i Stockholm erbjuder vi skräddarsydda intensivkurser för att hjälpa dig att ta ditt körkort på ett snabbt och effektivt sätt.

Våra intensivkurser inkluderar vanligtvis körlektioner med erfarna och certifierade instruktörer, teoretisk träning, datatester och annat nödvändigt material som behövs för att ta ditt körkort.

Våra intensivkurser är anpassade för både manuell och automatisk körning, och vi erbjuder kurser på flera olika språk för att passa dina behov. Vi arbetar också med flexibla schema för att passa din tid och bokar om lektioner om du behöver det.

Krävs det några förkunskaper för att ta en intensivkurs?

För att ta en intensivkurs för körkort på Din Körskola i Stockholm behöver du inte ha några tidigare körkunskaper.

Intensivkurser är utformade för att passa alla typer av elever, oavsett tidigare erfarenhet. Du kan börja din intensivkurs oavsett om du aldrig har kört tidigare, om du har tagit några körlektioner tidigare eller om du redan har kört på egen hand.

Våra erfarna instruktörer kommer att arbeta med dig för att utveckla dina färdigheter och bygga upp ditt självförtroende bakom ratten. Vårt mål är att ge dig allt du behöver för att ta ditt körkort på ett tryggt och effektivt sätt.

Kan jag välja att ta min intensivkurs på ett annat språk?

Ja, på Din Körskola i Stockholm kan du välja att ta din intensivkurs på ett annat språk än svenska.

Vi erbjuder intensivkurser på fem olika språk för att passa dina behov och hjälpa dig att känna dig bekväm bakom ratten. Oavsett om du har svenska som andraspråk eller om du vill ta din kurs på ditt modersmål, är våra instruktörer utbildade och erfarna att leverera körlektioner och teori på ett tydligt och förståeligt sätt.

Vi strävar alltid efter att göra körutbildningen så anpassad som möjligt för att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Hur många körlektioner ingår i en intensivkurs

Antalet körlektioner som ingår i en intensivkurs på Din Körskola i Stockholm varierar beroende på elevens individuella behov och tidigare erfarenhet.

Våra erfarna instruktörer kommer att bedöma dina kunskaper och skräddarsy en kursplan som passar dig bäst. En intensivkurs kan omfatta allt från 10 till 30 körlektioner, inklusive riskutbildning och teoripass.

Vårt mål är att hjälpa dig att nå den nödvändiga kunskapen och självförtroendet för att ta ditt körkort på kortast möjliga tid, utan att kompromissa på kvaliteten.

Vi fokuserar på att ge dig den rätta mixen av praktisk körning och teoretisk kunskap för att du ska bli en trygg och ansvarsfull förare.

Vilka tider kan jag boka mina körlektioner?

På Din Körskola i Stockholm har vi flexibla öppettider för att passa våra elevens olika scheman och behov.

Vi erbjuder körlektioner från tidig morgon till sen kväll, samt helger och semesterperioder. Du kan boka dina lektioner direkt på vår hemsida eller genom att kontakta vår kundservice.

Vi försöker alltid att anpassa oss efter dina önskemål och bokar körlektioner efter dina tidspreferenser så långt det är möjligt.

Vi erbjuder även intensivkurser som är planerade för att passa din tidtabell och som kan genomföras på kortare tid än traditionella kurser, och strävar alltid efter att erbjuda våra elever en bekväm och smidig utbildning.

Finns det några extra avgifter jag bör känna till?

På Din Körskola i Stockholm försöker vi att vara så transparenta som möjligt när det gäller avgifter och priser för våra tjänster. Vi vill att våra elever ska veta exakt vad som ingår i kursen och vad som eventuellt kan tillkomma för extra kostnader. De vanligaste extra avgifterna som kan tillkomma är kostnader för teoriprov och ansökningsavgifter för körkortstillstånd. Dessa avgifter varierar beroende på vilket körkort du tar och kan du alltid hitta information om på vår hemsida eller genom att kontakta vår kundservice. Vi är också transparenta om eventuella avbokningsavgifter eller förseningsavgifter som kan tillkomma om lektioner avbokas inom en viss tidsram. Vi strävar alltid efter att ge våra elever en tydlig och rättvis bild av de kostnader som kan tillkomma för att ta körkort på vår trafikskola.

Vad händer om jag misslyckas med mitt körprov efter en intensivkurs?

Att misslyckas med körprovet efter en intensivkurs är naturligtvis olyckligt, men det är inte ovanligt.

Om du skulle misslyckas med ditt körprov efter att ha tagit en intensivkurs på Din Körskola i Stockholm, så kan du boka om ytterligare lektioner och öva mer inför ditt nästa försök. Det är viktigt att tänka på att det är normalt att behöva flera försök innan man klarar körprovet.

Vi rekommenderar att du pratar med din instruktör om vad som gick fel och vad du behöver träna mer på inför ditt nästa försök. Din instruktör kan också ge dig råd om hur många fler lektioner du behöver för att förbereda dig inför ditt nästa körprov.

Hos Din Körskola i Stockholm finns vi här för dig under hela processen, från början till slut, och vi kommer alltid att finnas där för att hjälpa dig att nå ditt mål att ta körkort.