En smart och
f
lexibel trafikskola 

KÖRLEKTIONERSTOCKHOLM

Boka körlektioner i Stockholm – Körskola med erfarna instruktörer.

Boka körlektioner i Stockholm för B-körkort redan idag! Med Din Körskola blir du inte bara en bra förare – utan en fantastisk!

 • Finansiera körkortet med CSN-lån.
 • Skräddarsydda körlektioner för dig.
 • Flexibla betalningsalternativ med CSN-lån.
 • Guldmedlemmar i STR
 • Prisvärda kampanjer
 • Testlektion 1h endast 450 kr
 • STOR NYHET – Vi kör helger nu

TOTALA ÅR AV Erfarenhet

Har du frågor?

08-512 55 000

Info Körskolor

Prova körskola

Våra körskolor

9

Sickla

9

Flemingsberg

9

Hallunda

Boka online

Sickla

Flemingsberg

Hallunda

Nyheter

Kampanjer

Boka online

FAQ

MISSA INTE!

Prisvärda kampanjer & erbjudanden!

Hos oss på Din Körskola har vi alltid prisvärda erbjudanden och tudentkampanjer.
MISSA aldrig ett bra erbjudande! Klicka här!

Individuell Intensivkurs
(1 vecka)

6 000:-

5 st. Körlektion 60 min

Riskutbildning Del 1B

Riskutbildning Del 2B

Behöver du hjälp?

Individuell Intensivkurs
(2-3 veckor)

19 900:-

20 körlektioner 60 min

Riskutbildningar - Del 1B och 2B

E-bok & Obegränsade datatester

Teorikurser 6×2 tim + (Halkbana)

Lån av bil vid uppkörning inkl. 30 min uppvärmning

Behöver du hjälp?

Individuell Intensivkurs
(2-3 veckor)

10 900:-

15 körlektioner á 60 min

Behöver du hjälp?

Sickla

Du är varmt välkommen till vår körskola i Sickla nära Nacka i Stockholm.

Flemingsberg

Du är varmt välkommen till vår körskola i Flemingsberg vid Huddinge.

Hallunda

Du är varmt välkommen till vår körskola i Hallunda nära Botkyrka i Stockholm.

DIN KÖRSKOLA | Hallunda – Flemingsberg och Sickla.

Vi gör det enkelt för dig att ta ditt körkort! Börja på bästa körskolan i hela södra Stockholm med omnejd!

Går du och dina vänner på att ta steget till ett friare liv med körkort? Trött på att be vännerna om skjuts, eller behöver du kanske körkort för det där jobbet du vill ha?

Din Körskola i Stockholm hjälper dig att ta körkort med en anpassad och prisvärd körkortsutbildning. Vi strävar efter att erbjuda den ultimata utbildningen som passar dina behov. Hos oss blir du trygg och väl förberedd inför ditt körkortsprov.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren förare finns intensivkörkortskurser som gör att du snabbt och enkelt klarar ditt körprov.

 • Smidig bokning

  Boka dina körlektioner smidigt online 24/7 365 dagar om året.

   

 • Skräddarsydda kurser

  Vi har 25 år i branchen. 25 certifieringar.

 • 87 % får körkort.

  Vi har 25 år i branchen. 25 certifieringar.

Din körskola i Stockholm

Funnits sedan

VÄLKOMMEN
TILL DIN KÖRSKOLA

En bra handledarkurs gör skillnad!

Vi erbjuder handledarkurser till dig som vill kunna övningsköra med någon som ska ta körkort. Det är ett krav att genomgå en handledarkurs, även kallad introduktionskurs, om du vill övningsköra privat.

Vår handledarkurs fokuserar på hur du som handledare effektivt och pedagogiskt kan lära din elev att köra bil när ni övningskör. Under kursen kommer du få information om körkortsutbildningens mål, regler för övningskörning, planering och struktur av övningskörandet samt information om trafiksäkerhet.

Du kommer också få tips kring bra övningskörnings områden, lämpliga hjälpmedel, bra kursmaterial samt bra övningar att genomföra tillsammans med din elev.

 

Bli en certifierad handledare med vår handledarkurs

Välj vår handledarkurs och få möjlighet att bli en eftertraktad handledare inom ditt område. Vi erbjuder en utbildning som ger dig de verktyg du behöver för att lyckas i din nya roll.

Gör skillnad med vår Din körskolas handledarkurs

Våra instruktörer är högt kvalificerade och erfarna yrkesmän som kommer att ge dig bästa möjliga service. Bli handledare och hjälp någon att nå sina mål. Vår handledarkurs ger dig möjlighet att göra en positiv skillnad i människors liv, samtidigt som du utvecklar dina egna färdigheter.

Lär dig att förmedla kunskap på ett effektivt sätt och bli en certifierad handledare.

Vår kurs fokuserar på att hjälpa dig att utveckla dina färdigheter som handledare, så att du kan göra en positiv skillnad i människors liv.

Upptäck nya möjligheter som certifierad handledare

Bli en del av en växande bransch och upptäck de möjligheter som finns som certifierad handledare. Vår kurs ger dig den kunskap och de färdigheter du behöver för att bli framgångsrik.

Förbättra dina ledarskapsfärdigheter med handledarkursen

Förbättra dina ledarskapsfärdigheter och lär dig att förmedla kunskap på ett effektivt sätt. Vår handledarkurs ger dig möjlighet att utveckla dina färdigheter och bli en ledare i din bransch.

MISSA INTE! Sanslöst bra priser på handledarkurser

Boka kurstillfälle redan idag och bli en trygg och säker handledare.

KAMPANJER

Boka handledarkurs online – Din körskola

4 enkla steg ansök om handledarskap

 1. Delta i handledarkurs, avser både elev och handledare.
 2. Ansök om handledarskap hos Transportstyrelsen.
 3. När Transportstyrelsen har godkänt din ansökan, får du ett handledarbevis. Logga in med mobilt bank‑id eller någon annan e‑legitimation.
 4. Klart för att övningsköra!

Ansök nu hos transportstyrelsen!

HALLUNDA - FLEMNINGSBERG - SICKLA

Varför du ska ta körkort hos oss!

Oavsett var du befinner dig i Stockholm är det alltid lätt att ta sig till våra anläggningar i södra Stockholm i Flemingsberg, Hallunda och Sickla. Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser för en veckas intensivkurs, två veckors intensivkurs eller tre veckors intensivkurs.

Professionella

Våra trafiklärare är professionella och anpassar undervisningen efter varje elevs behov. Vi har många års erfarenhet av att utbilda elever till säkra och skickliga bilförare.

Brett utbud

Vi har ett brett utbud av intensivkurser och körlektioner i Stockholm som vi gärna anpassar till dina behov och ditt schema. Med våra omfattande körkortspaket kommer du bli bekväm bakom ratten på nolltid!

Erfarna

Våra erfarna och certifierade instruktörer hjälper dig att ta körkort snabbt. På ett trygg och säker sätt. Vi är väl medvetna om att alla lär sig olika snabbt och anpassar därför utbildning efter din takt.

Flexibla

Vi är stolta över att erbjuda en bekväm hämtning och lämning, så du kan fokusera på dina annat utan att behöva tänka på att ta dig till vår körskola. Idag har vi 3 stycken körskolor.

din korskola ovningsbil

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

Läs vad våra nya kunder tycker om oss

Vi är stolta över att ha hjälpt hundratals elever ta körkortet på ett säkert och effektivt sätt. Våra kvalificerade lärare har goda kunskaper i trafiksäkerhet och körteknik. Välkommen till Din Körskola - lär dig köra på ett självsäkert sätt. Läs mer vad våra kunder tycker.

 

Fick ett paket med 10 körlektioner, ink. riskettan och risktvåan. Mycket bra lärare, fint bemött, trevliga och fick lätt tid. Tack vare dom klarade jag både min teori och uppkörning på första försöket:)

C

Linnea Kristina L
2023-01-31

Din Körskola är för dig som vill lära dig rätt att köra bil säkert. Du får hjälp med planeringen från start till slut och de bästa lärarna som stödjer till sistaminuten. Tack för att ni hjälpte mig ta äntligen körkortet

C

ABLA NEVAME
2022-08-17

Jätte bra körskola och lärare.
Klarade min uppkörning på första försök.
Jag rekommendera Erik, ändå är alla lärare jätte kunniga, snäll och trevliga

C

PENNUENG S
2022-01-28

BOKA DINA KÖRLEKTIONER I STOCKHOLM

INDIVIDUELLT ANPASSADE KÖRLEKTIONER

Kör säkert och ta ditt körkort snabbt hos oss!

Med vår personliga körkortsutbildning får du ett skräddarsytt upplägg som passar dina behov och önskemål. Våra kunniga trafiklärare ger dig individuell uppmärksamhet och anpassar lektionerna efter din inlärningsstil. Du får en effektiv utbildning som hjälper dig att nå dina körkortsambitioner. När du ta en körtlektion hos oss gör vi alltid en personlig bedömning om din kompetensnivå och förkunskaper. Detta för att kunna anpassa körningen och upplägget efter dig.

 

DIN KÖRSKOLA I STOCKHOLM

VÄLJ MELLAN FLERA ELLER ENSTAKA KÖRLEKTIONER

En smart & flexibel trafikskola i Stockholms län.

Vi ger dig friheten att anpassa din körkortsutbildning efter dina behov genom att välja antalet körlektioner du vill ta. Oavsett om du vill ha en enstaka lektion eller flera, så är vi här för att hjälpa dig. Våra trafiklärare ger dig den personliga uppmärksamheten och stödet du behöver för att bli en självständig förare. Hos oss på Din Körskola i Stockholm kan du dessutom välja att ta del av en testlektion för att sedan kunna välja antalet körlektioner som passar dig just dig!

TEORILEKTIONER INFÖR KÖRKORT

KÖRLEKTION & TEORI

Kombinera dina körlektioner med teori

Utöver körningen är teori en viktig och betydelsefull del! Hos oss får du de teoretiska kunskaperna som behövs, samtidigt som läraren hjälper dig att utveckla dina praktiska körförmågor. Tillsammans diskuterar ni tankar och idéer så att ingen behöver upprepas flera gånger. Vi ger dig snabbast möjliga tillgång till all den information som är nödvändig för att bli en trygg bilförare!

Boka din körlektion idag!

Lärorika och pedagogiska körlektioner. Din lokala Körskola i Söderort.

Hos oss på Din Körskola har du möjlighet att välja det antal körlektioner som passar din erfarenhetsnivå. Du får alltid personlig hjälp och stöttning av våra pedagogiska och noggranna trafiklärare.

Vi erbjuder självklart både manuella och automatiska bilar – detta för att passa allas behov och önskemål. Kontakta oss redan idag för att boka körlektion, köpa körkortspaket eller för att genomföra intensivkurs. Välkommen till Din Körskola!

Ta ett steg närmare ditt körkort genom att boka en körlektion hos oss! Låt våra erfarna trafiklärare lära dig alla baskunskaper som du behöver för att göra det perfekta körprovet. Vi guidar dig från start till mål, såsom hur man startar bilen och får en kontrollerad köring- med andra ord ger vi dig de verktyg du behöver för att lyckas med uppkörning.

TA B-KÖRKORT I STOCKHOLM SNABBT

Med våra körlektioner i Stockholm kan du snabbt och enkelt ta B-körkort. Våra erfarna och kunniga trafiklärare använder moderna undervisningsmetoder för att hjälpa dig att lära dig köra på ett säkert och effektivt sätt. Vi fokuserar på att ge dig den praktiska erfarenhet och teoretiska kunskap som behövs för att bli en säker förare på vägarna. Ta steget mot att bli en självständig förare med oss. Välkommen till Din Körskola i Stockholm!

KÖRKORTSPAKET STOCKHOLM

Vi erbjuder ett brett utbud av körkortspaket för att passa dina individuella behov. Oavsett om du är en erfaren förare eller en nybörjare, har vi körkortspaket som kan anpassas efter dina mål. Välj mellan våra olika paket och välj det antal körlektioner som passar dig bäst. Vi är här för att hjälpa dig att nå din körkortsdröm.

Läs mer om våra körkortspaket- Boka smidigt online! 

KÖRLEKTIONER UPPLÄGG

Vi förstår att du har annat att göra utöver att övningsköra hos oss. Dels är det viktigt att du studerar och förbereder dig inför det teoretiska provet, men även annat som tar din tid i vardagen som jobb. Just därför är vi flexibla och tillmötesgående. Det innebär att vi erbjuder körlektioner under hela dagen, både tidigt på förmiddagen eller sent på eftermiddagen.

BÄSTA KÖRSKOLA STOCKHOLM

Vill du ta körkort snabbt? Hos oss på Körskola Stockholm kan erbjuder vi körlektioner av högsta kvalitet. Vi befinner oss på Södermaln i Stockholm, så det är enkelt för dig att ta körlektioner hos oss. Välj mellan våra köskolor i Hallunda, Sickla och Flemingsberg. Vi har många erfarna och duktiga instruktörer som kan hjälpa dig att ta körkort snabbt och enkelt. Välkommen till Din Körskola i Stockholm!

Senaste nytt

Våra nyheter & meddelanden

Senaste környheterna och uppdaterade regler från Din Körskola Stockholm. Läs om det senaste och navigera säkrare mot ditt körkort.

Få körsimulatorlektioner på köpet!

Just nu får du körsimulatorlektioner på köpet när du bokar valfri körkortspaket!Oavsett ifall du väljer att köpa en eller 12 körlektioner, får du körsimulatorlektioner på köpet! Det innebär att en körlektion är lika med en körsimulatorlektion. Ta vara på chansen att...

Första stegen till körkort

Boka körlektion i Stockholm På Din Körskola hjälper vi dig ta det första steget mot körkortet. Allt börjar med en körlektion där du får möjlighet att prova på att köra bil och lära dig grunderna. Sedan skräddarsyr vi ett individuellt upplägg för dig, baserat på din...

Ta en Intensivkurs och få körkort på 2 veckor

Intensivkurs Stockholm På våra tre körskolor erbjuder vi intensivkurser för dig som vill ta körkort snabbt och enkelt. Våra intensivkurser är utformade för att passa dina behov och inlärningsstil, och vi fokuserar på att ge dig den bästa utbildningen på kortast...