...

En smart och
f
lexibel trafikskola

ANPASSADKÖRKORTSUTBILDNINGSTOCKHOLM

Har du läs- och skrivsvårigheter? Vi hjälper dig hela vägen till körkort!

Individuell inlärning med specialutbildade trafiklärare – Du börjar med att gå en teorikurs hos oss! 

Letar du efter en omfattande och prisvärd körskola i Stockholm? Sök inte längre! Vår körskola erbjuder kvalitetsutbildning på flera platser runt om i staden. Självklart erbjuder vi konkurrenskraftiga priser också! Ta ditt körkort hos oss redan idag!

Letar du efter en omfattande och prisvärd körskola i Stockholm? Sök inte längre! Vår körskola erbjuder kvalitetsutbildning på flera platser runt om i staden.

 • Pedagogiskt stöd dyslexi
 • Ökade chansen att ta körkort
 • Specialutbildade trafiklärare
 • Guldmedlemmar i STR
 • Prisvärda kampanjer
 • Testlektion 1h endast 450 kr
 • STOR NYHET – Vi kör helger nu

MISSA INTE!

Prisvärda
kampanjer & erbjudanden

Hos oss på Din Körskola har vi alltid prisvärda erbjudanden och studentkampanjer.
MISSA aldrig ett bra erbjudande! Klicka här!

Sickla

Du är varmt välkommen till vår körskola i Sickla nära Nacka i Stockholm.

Flemingsberg

Du är varmt välkommen till vår körskola i Flemingsberg vid Huddinge.

Hallunda

Du är varmt välkommen till vår körskola i Hallunda nära Botkyrka i Stockholm.

DIN KÖRSKOLA | Hallunda – Flemingsberg och Sickla.

DIN KÖRSKOLA | Hallunda - Flemingsberg och Sickla.

DIN KÖRSKOLA
Hallunda, Flemingsberg och Sickla.

Körskola för alla: Stöd för dyslexi och lässvårigheter

Vi gör det enkelt för dig att ta ditt körkort! Börja på bästa körskolan i hela södra Stockholm med omnejd!

"Vi gör det enkelt för dig att ta ditt körkort!"


Börja på bästa körskolan i hela södra Stockholm med omnejd!

Vi specialiserar oss på att hjälpa personer med dyslexi och lässvårigheter att ta körkort. Vi erbjuder skräddarsydd körkortsutbildning för att underlätta inlärningen.

Hos Din Körskola i Stockholm kan du lita på att vi följer alla regler och krav från Transportstyrelsen. Vi hjälper dig gärna med att skaffa det läkarintyg som krävs av Transportstyrelsen för att påbörja körlektioner. 

Vårt körkortspaket för dyslexi inkluderar: lärarledda teorilektioner, individuell teorihjälp, lättlästa körkortsboken med ljud och obegränsade datatester.

 • Smidig bokning

  Boka dina körlektioner smidigt online 24/7 365 dagar om året.

   

 • Skräddarsydda kurser

  Vi har 25 år i branchen. 25 certifieringar.

 • 87 % får körkort

  Vi har 25 år i branchen. 25 certifieringar.

Din körskola i StockholmDin körskola i Stockholm

Funnits sedan

VÄLKOMMEN
TILL DIN KÖRSKOLA

Anpassat körkort för dyslexi!

På Din Körskola i Stockholm erbjuder vi ett körkortspaket speciellt utformat för personer med dyslexi och lässvårigheter. Vi förstår vikten av att anpassa undervisningen för att möta individuella behov och se till att du når ditt mål på bästa sätt.

Allt börjar med en teorikurs där vi bedömer din nuvarande nivå och planerar hur vi bäst tar oss framåt tillsammans mot körkortet. Våra trafiklärare är välutbildade och erfarna inom pedagogik.

De är skickliga på att undervisa både teoretiskt och praktiskt, och de vet hur de bäst stöttar personer med dyslexi. Vi lägger stor vikt vid att skapa en gynnsam inlärningsmiljö där du känner dig trygg och motiverad.

 

Anpassade läromedel för enklare inlärning

På Din Körskola ger vi dig fullt stöd under hela din körkortsutbildning. Vi skapar individuellt anpassade lösningar för att underlätta inlärningen, inklusive lättlästa teoriböcker med ljud och andra hjälpmedel. Vi finns alltid där för att hjälpa dig att framgångsrikt ta ditt körkort!

Erfarna topptrafiklärare garanterar framgång

Våra trafiklärare är högt kvalificerade och har enastående utlärningsförmåga. De har gedigen erfarenhet och hög kompetens inom sitt område, vilket säkerställer att du får den bästa utbildningen och stödet för att klara ditt körkort.

Läkarintyg körkort transportstyrelsen

Vi hjälper dig att få de nödvändiga intygen för att ansöka om eller förnya ditt körkort. Vi är här för att vägleda dig genom kraven från Transportstyrelsen och se till att du har allt du behöver för att gå vidare med ditt körkort. Läs mer om intyg på transportstyrelsens hemsida.

Anpassad körkortsutbildning dyslexi

Vi anpassar alltid körkortsutbildningen efter kompetens och inlärningsförmåga. Vi är väl medvetna om att alla lär sig på olika sätt och försöker därför alltid anpassa teori och övningskörning efter detta. Läs mer om våra anpassade körkortspaket för att hitta det rätta för just dig!

Vi erbjuder extra individuell hjälp

Vi har möjligheten att erbjuda extra individuell hjälp vid behov. I vårt dyslexi teoripaket ingår två timmar individuell teori samt 6×2 timmar lärarledda teorilektioner. Vi är alltid tillgängliga för att besvara frågor och ge extra stöd.

Förlängd provtid teoriprov

Önskas förlängd provtid för kunskapsprovet hos Trafikverket? Då krävs en utvärdering från godkänd trafikskola gällande läshastighet och ordavkodning. Denna utvärdering är även något som vi kan hjälpa till med. Kontakta oss gärna vid frågor och funderingar avseende detta!

KAMPANJER

Individuell
undervisning med specialutbildade
lärare för extra stöd

Behöver du hjälp att ta körkort vid läs- och skrivsvårigheter?

Då kan du även boka privata teorilektioner med en av våra
specialutbildade lärare. Pris 690:-/tim.

För att få förlängd provtid under kunskapsprovet hos Trafikverket krävs en utvärdering gällande läshastighet och ordavkodning. Denna utvärdering står vi till tjänst med och priset för det är 750:-. Vi skickar sedan in detta underlag till Trafikverket så denna utvärdering även registreras hos dem.

Läs mer om anpassade teoriprov på Trafikverkets hemsida.

HALLUNDA - FLEMNINGSBERG - SICKLA

Varför du ska ta körkort hos oss!

Oavsett var du befinner dig i Stockholm är det alltid lätt att ta sig till våra anläggningar i södra Stockholm i Flemingsberg, Hallunda och Sickla. Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser för en veckas intensivkurs, två veckors intensivkurs eller tre veckors intensivkurs.

Professionella

Våra trafiklärare är professionella och anpassar undervisningen efter varje elevs behov. Vi har många års erfarenhet av att utbilda elever till säkra och skickliga bilförare.

Brett utbud

Vi har ett brett utbud av intensivkurser och körlektioner i Stockholm som vi gärna anpassar till dina behov och ditt schema. Med våra omfattande körkortspaket kommer du bli bekväm bakom ratten på nolltid!

Erfarna

Våra erfarna och certifierade instruktörer hjälper dig att ta körkort snabbt. På ett trygg och säker sätt. Vi är väl medvetna om att alla lär sig olika snabbt och anpassar därför utbildning efter din takt.

Flexibla

Vi är stolta över att erbjuda en bekväm hämtning och lämning, så du kan fokusera på dina annat utan att behöva tänka på att ta dig till vår körskola. Idag har vi 3 stycken körskolor.

din korskola ovningsbil

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

Läs vad våra kunder tycker om oss

Vi på Dinkörskola är stolta över våra nya kunders positiva recensioner. Vi strävar efter att erbjuda en enkel och rolig körundervisning som överträffar förväntningarna. Läs våra recensioner för att uppnå ditt körkorts mål.

Fick ett paket med 10 körlektioner, ink. riskettan och risktvåan. Mycket bra lärare, fint bemött, trevliga och fick lätt tid. Tack vare dom klarade jag både min teori och uppkörning på första försöket:)

C

Linnea Kristina L
2023-01-31

Din Körskola är för dig som vill lära dig rätt att köra bil säkert. Du får hjälp med planeringen från start till slut och de bästa lärarna som stödjer till sistaminuten. Tack för att ni hjälpte mig ta äntligen körkortet

C

ABLA NEVAME
2022-08-17

Jätte bra körskola och lärare.
Klarade min uppkörning på första försök.
Jag rekommendera Erik, ändå är alla lärare jätte kunniga, snäll och trevliga

C

PENNUENG S
2022-01-28

Teoriprov ljudstöd trafikverket

Ljudstöd - du kan lyssna på teoriprovet körkort

Trafikverket erbjuder anpassade teoriprov

Kunskapsprov på svenska för alla körkortsbehörigheter och traktorprov finns med ljud, så du kan lyssna på provet. Du behöver inte göra någon ansökan för att få tillgång till ljudstödet inom ordinarie provtid. Du som genomför kunskapsprov på annat språk har även möjlighet att få ljudstöd på svenska vid provtillfället.

Förlängd provtid vid teoriprov för körkort

Förlängd provtid på teoriprov - så du hinner!

Ansök om förlängd provtid - teoriprov trafikverket

Om du har lässvårigheter kan du beviljas förlängd provtid på svenska för alla körkortsbehörigheter, traktorkort och yrkesprov. För behörighet B kan förlängd provtid beviljas även på de språk som provet finns översatt till. Du har även tillgång till ljudstöd vid förlängd provtid på svenska. Prov som finns översatta till annat språk samt yrkesprov finns inte med ljud.

Upplägg om du har läs- och skrivsvårigheter

Muntligt bedömningsprov på svenska

Få hjälp med ditt teoriprov!

Har du stora läs- och skrivsvårigheter? Då kan du få genomföra provet muntligt. Muntliga prov på svenska kan beviljas för alla körkortsbehörigheter och traktorprov, men inte för yrkesprov. Ett muntligt teoriprov innebär att du svarar på provförättarens frågor muntligt med egna ord. Vilket innebär att du inte behöver läsa eller ta del av någon text. Detta prov är till för dig som har enklare att svara med egna ord än att skriva ner svaret.

Teoriprov för körkort med tolk – En smidig lösning för språkliga behov

Språkliga hjälpmedel och tolktjänster för teoriprov – Vi erbjuder stöd för att säkerställa att du förstår teoriprovet

 Våra pedagogiska lärare är inte bara dedikerade att hjälpa dig bli en skicklig förare, de stödjer dig även genom hela utbildningen, inklusive tolkning vid behov. 

 Teoriprov med tolk är ett bedömningsprov för dig som varken kan läsa eller behärskar svenska språket. Teoriprovet görs som vanligt vid en dator, men i ett enskilt rum med en provförättare som läser upp frågorna. Då hjälper tolken med att läsa upp frågorna samt samtliga svarsalternativ. Sedan klickar du själv i ditt svar på datorn. Läs mer om alla villkor för anpassade teoriprov.

Vi förstår vikten av att erbjuda en inkluderande och tillgänglig körkortsutbildning. Därför tillhandahåller vi tolktjänster för elever med språkliga behov. Våra pedagogiska lärare är skickliga på att kommunicera och anpassa undervisningen för att säkerställa förståelse. Vid behov kan en tolk närvara under lektioner och även under teoriprovet för att underlätta förståelsen av frågorna och hjälpa till med översättning. Vi strävar efter att skapa en trygg och stödjande miljö där varje elev kan känna sig bekväm och ha bästa möjliga förutsättningar att nå sitt körkortsmål.

t

Läkarintyg körkort transportstyrelsen

– Vi hjälper dig längst hela vägen

Våra erfarna instruktörer hjälper dig inte bara att bli en skicklig förare utan ger även stöd genom hela processen. Vi kan hjälpa dig att få intyg från Transportstyrelsen och läkarintyg för körkortstillstånd.

Dessutom kan vi hjälpa till med körkortsintyg som krävs av Transportstyrelsen. Vi är här för att göra hela processen smidig och hjälpa dig att uppnå dina körkortsdrömmar. Kontakta oss idag för att komma igång!

 

t

Stödjande och anpassad väg till ditt körkort!

– Körkort autism, ADHD och dyslexi

Vi förstår att varje individ har unika behov när det gäller att ta körkort. Våra instruktörer är välutbildade och har erfarenhet av att arbeta med personer med dyslexi, autism och ADHD.

Vi kan även hjälpa till med läkarintyg för körkortstillstånd som krävs av Transportstyrelsen. Vi strävar efter att skapa en anpassad och stödjande miljö för att säkerställa en framgångsrik körkortsutbildning för alla.

 

t

Körkort avbetalning Stockholm

– Skräddarsydd delbetalning

På våra tre körskolor erbjuder vi möjligheten att delbetala din körkortsutbildning. Detta innebär att du kan sprida ut kostnaden över flera månader istället för att betala allt på en gång.

Vi vill göra det möjligt för fler att ta körkort och att ekonomin inte ska vara ett hinder. Kontakta oss för mer information om våra olika betalningsalternativ och hur du kan komma igång med din körkortsutbildning redan idag.

t

Intyg transportstyrelsen körkort

– Vi genomför utredningar

Vi strävar efter att skapa en inkluderande och tillgänglig körkortsutbildning för alla. Om du behöver förlängd provtid under ditt teoriprov, hjälper vi dig gärna med utvärdering och bedömning.

Vi tar sedan hand om allt administrativt arbete och skickar in de nödvändiga intygen direkt till Transportstyrelsen. Vårt mål är att underlätta för dig och säkerställa att du har bästa möjliga förutsättningar att lyckas. Kontakta oss idag för att få mer information och ta del av vårt stöd och service. Välkommen till Din Körskola i Stockholm!

FAQ – Vanliga frågor & svar om intensivkurser

Vad är en intensivkurs för körkort?

En intensivkurs för körkort är en kurs som är utformad för att hjälpa elever att ta sitt körkort så snabbt och effektivt som möjligt. Det är ett populärt alternativ för dem som vill lära sig köra och ta sitt körkort på kort tid. Intensivkurser inkluderar vanligtvis både teoretisk och praktisk träning, och erbjuder eleverna en grundlig förståelse av trafikregler och körteknik. Det är viktigt att välja en pålitlig trafikskola med erfarna instruktörer för att maximera utbytet av din intensivkurs. Genom att välja en intensivkurs kan du spara tid och pengar, samtidigt som du får en effektiv och kvalitativ utbildning i körning.

Vad är fördelarna med en intensivkurs?

En intensivkurs för körkort är en kurs som är utformad för att hjälpa elever att ta sitt körkort så snabbt och effektivt som möjligt. Det är ett populärt alternativ för dem som vill lära sig köra och ta sitt körkort på kort tid. Intensivkurser inkluderar vanligtvis både teoretisk och praktisk träning, och erbjuder eleverna en grundlig förståelse av trafikregler och körteknik. Det är viktigt att välja en pålitlig trafikskola med erfarna instruktörer för att maximera utbytet av din intensivkurs. Genom att välja en intensivkurs kan du spara tid och pengar, samtidigt som du får en effektiv och kvalitativ utbildning i körning.

Att ta en intensivkurs för körkort kan ha flera fördelar jämfört med att ta traditionella körlektioner under en längre tidsperiod. En av de största fördelarna är att intensivkurserna är utformade för att lära ut allt du behöver veta på en kortare tid. Detta innebär att du kan ta ditt körkort snabbare än om du skulle ta lektioner under flera månader. Dessutom är intensivkurser ofta mer kostnadseffektiva än att ta flera separata körlektioner, eftersom du betalar en fast summa för hela kursen.

Intensivkurser ger också eleverna en mer koncentrerad och fokuserad inlärningserfarenhet. Detta är särskilt fördelaktigt för dem som har en begränsad tidsram för att ta sitt körkort, eller för dem som har svårt att fokusera under längre perioder. Dessutom har eleverna möjlighet att lära sig från erfarna instruktörer och få feedback om sin körning regelbundet, vilket kan förbättra deras prestationer och öka självförtroendet bakom ratten.

Sist men inte minst kan en intensivkurs för körkort också vara ett bekvämare alternativ för dem med en upptagen schemaläggning. Eftersom intensivkurser vanligtvis kan planeras på kort varsel och inkluderar flera timmar av körning varje dag, kan eleverna slutföra hela kursen på bara några veckor och sedan fokusera på andra viktiga uppgifter i livet.

Hur lång tid tar en intensivkurs?

Tiden som krävs för att slutföra en intensivkurs för körkort kan variera beroende på faktorer som dina tidigare körkunskaper, ditt självförtroende och ditt schema.

En intensivkurs kan sträcka sig från några dagar till några veckor, beroende på kursens längd och hur mycket tid du kan avsätta varje dag för träning.

En typisk intensivkurs inkluderar cirka 30-40 timmar av körning och teoretisk träning, men det kan variera mellan trafikskolor. Det är viktigt att välja en trafikskola som kan skräddarsy en intensivkurs som passar dina behov och tidsramar för att maximera din inlärning och framgång.

Vad ingår i en intensivkurs på Din Körskola?

På Din Körskola i Stockholm erbjuder vi skräddarsydda intensivkurser för att hjälpa dig att ta ditt körkort på ett snabbt och effektivt sätt.

Våra intensivkurser inkluderar vanligtvis körlektioner med erfarna och certifierade instruktörer, teoretisk träning, datatester och annat nödvändigt material som behövs för att ta ditt körkort.

Våra intensivkurser är anpassade för både manuell och automatisk körning, och vi erbjuder kurser på flera olika språk för att passa dina behov. Vi arbetar också med flexibla schema för att passa din tid och bokar om lektioner om du behöver det.

Krävs det några förkunskaper för att ta en intensivkurs?

För att ta en intensivkurs för körkort på Din Körskola i Stockholm behöver du inte ha några tidigare körkunskaper.

Intensivkurser är utformade för att passa alla typer av elever, oavsett tidigare erfarenhet. Du kan börja din intensivkurs oavsett om du aldrig har kört tidigare, om du har tagit några körlektioner tidigare eller om du redan har kört på egen hand.

Våra erfarna instruktörer kommer att arbeta med dig för att utveckla dina färdigheter och bygga upp ditt självförtroende bakom ratten. Vårt mål är att ge dig allt du behöver för att ta ditt körkort på ett tryggt och effektivt sätt.

Kan jag välja att ta min intensivkurs på ett annat språk?

Ja, på Din Körskola i Stockholm kan du välja att ta din intensivkurs på ett annat språk än svenska.

Vi erbjuder intensivkurser på fem olika språk för att passa dina behov och hjälpa dig att känna dig bekväm bakom ratten. Oavsett om du har svenska som andraspråk eller om du vill ta din kurs på ditt modersmål, är våra instruktörer utbildade och erfarna att leverera körlektioner och teori på ett tydligt och förståeligt sätt.

Vi strävar alltid efter att göra körutbildningen så anpassad som möjligt för att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Hur många körlektioner ingår i en intensivkurs

Antalet körlektioner som ingår i en intensivkurs på Din Körskola i Stockholm varierar beroende på elevens individuella behov och tidigare erfarenhet.

Våra erfarna instruktörer kommer att bedöma dina kunskaper och skräddarsy en kursplan som passar dig bäst. En intensivkurs kan omfatta allt från 10 till 30 körlektioner, inklusive riskutbildning och teoripass.

Vårt mål är att hjälpa dig att nå den nödvändiga kunskapen och självförtroendet för att ta ditt körkort på kortast möjliga tid, utan att kompromissa på kvaliteten.

Vi fokuserar på att ge dig den rätta mixen av praktisk körning och teoretisk kunskap för att du ska bli en trygg och ansvarsfull förare.

Vilka tider kan jag boka mina körlektioner?

På Din Körskola i Stockholm har vi flexibla öppettider för att passa våra elevens olika scheman och behov.

Vi erbjuder körlektioner från tidig morgon till sen kväll, samt helger och semesterperioder. Du kan boka dina lektioner direkt på vår hemsida eller genom att kontakta vår kundservice.

Vi försöker alltid att anpassa oss efter dina önskemål och bokar körlektioner efter dina tidspreferenser så långt det är möjligt.

Vi erbjuder även intensivkurser som är planerade för att passa din tidtabell och som kan genomföras på kortare tid än traditionella kurser, och strävar alltid efter att erbjuda våra elever en bekväm och smidig utbildning.

Finns det några extra avgifter jag bör känna till?

På Din Körskola i Stockholm försöker vi att vara så transparenta som möjligt när det gäller avgifter och priser för våra tjänster. Vi vill att våra elever ska veta exakt vad som ingår i kursen och vad som eventuellt kan tillkomma för extra kostnader. De vanligaste extra avgifterna som kan tillkomma är kostnader för teoriprov och ansökningsavgifter för körkortstillstånd. Dessa avgifter varierar beroende på vilket körkort du tar och kan du alltid hitta information om på vår hemsida eller genom att kontakta vår kundservice. Vi är också transparenta om eventuella avbokningsavgifter eller förseningsavgifter som kan tillkomma om lektioner avbokas inom en viss tidsram. Vi strävar alltid efter att ge våra elever en tydlig och rättvis bild av de kostnader som kan tillkomma för att ta körkort på vår trafikskola.

Vad händer om jag misslyckas med mitt körprov efter en intensivkurs?

Att misslyckas med körprovet efter en intensivkurs är naturligtvis olyckligt, men det är inte ovanligt.

Om du skulle misslyckas med ditt körprov efter att ha tagit en intensivkurs på Din Körskola i Stockholm, så kan du boka om ytterligare lektioner och öva mer inför ditt nästa försök. Det är viktigt att tänka på att det är normalt att behöva flera försök innan man klarar körprovet.

Vi rekommenderar att du pratar med din instruktör om vad som gick fel och vad du behöver träna mer på inför ditt nästa försök. Din instruktör kan också ge dig råd om hur många fler lektioner du behöver för att förbereda dig inför ditt nästa körprov.

Hos Din Körskola i Stockholm finns vi här för dig under hela processen, från början till slut, och vi kommer alltid att finnas där för att hjälpa dig att nå ditt mål att ta körkort.