Handledarkurs körkort

Övningskörning med personbil

Vår handledarkurs för körkort i Stockholm går ut på att du som handledare ska få tips och råd om hur du på ett effektivt och pedagogiskt sätt kan lära din elev att köra bil. Vi tipsar om hur du ska lägga upp en utbildningsplan, lämpliga övningsområden, hjälpmedel, bra kursmaterial, vilka krav vägverket har med mera. Dessutom får du som handledare en insikt i trafiksäkerhetstänkande och möjlighet att ställa frågor om trafikregler med mera. Vi tror att ett samarbete mellan trafikläraren och handledaren kan gynna elevens inlärningsförmåga.

Reservation

Först till kvarn gäller och anmälan är bindande.
Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen av orsaker som t.ex. sjukdom eller om inte tillräckligt deltagarantal uppnås.
OBS! Ni som går kursen under en helg, skall betala till:
Bankgiro 618- 7116
Swish 123 55 35 711
Ni ska även ta med utskrift på betalningen för att det ska godkännas. Detta är pga. att receptionen har stängt under helger.

Handledarkurs  – Anmäl dig här!

Anmälan till vår handledarkurs Stockholm görs här eller på telefon 08-410 699 50 (Avbokning görs senast 48 timmar före kurstillfället.)
Avbokning kan göras via telefon, mail, hemsidan och även via telefonsvararen.
OBS! Vid retur av paket, debiteras Ni med administrationsavgift på 10%. Betala gärna via vårt bankgiro och ta med kvitto till kurstillfället. Det går även bra att betala med kort eller kontant vid kurs starten. Medtag legitimation.

Välkomna!

Handledarkurs Stockholm
Scroll to Top