...

En smart &
flexibel trafikskola

HANDLEDARKURSKÖRKORTSTOCKHOLM

Bli en trygg och kompetent handledare med våra handledarkurser!

Som handledare har du ansvar för att utbilda och vägleda din blivande förare på ett säkert och effektivt sätt! Vi hjälper dig hela vägen, tryggt och säkert!

Letar du efter en omfattande och prisvärd körskola i Stockholm? Sök inte längre! Vår körskola erbjuder kvalitetsutbildning på flera platser runt om i staden. Självklart erbjuder vi konkurrenskraftiga priser också! Ta ditt körkort hos oss redan idag!

Letar du efter en omfattande och prisvärd körskola i Stockholm? Sök inte längre! Vår körskola erbjuder kvalitetsutbildning på flera platser runt om i staden.

 • Guldmedlemmar i STR
 • Prisvärda kampanjer
 • Testlektion 1h endast 450 kr
 • STOR NYHET – Vi kör helger nu

MISSA INTE!

Prisvärda
kampanjer & erbjudanden

Hos oss på Din Körskola har vi alltid prisvärda erbjudanden och studentkampanjer.
MISSA aldrig ett bra erbjudande! Klicka här!

Sickla

Du är varmt välkommen till vår körskola i Sickla nära Nacka i Stockholm.

Flemingsberg

Du är varmt välkommen till vår körskola i Flemingsberg vid Huddinge.

Hallunda

Du är varmt välkommen till vår körskola i Hallunda nära Botkyrka i Stockholm.

DIN KÖRSKOLA | Hallunda – Flemingsberg och Sickla.

DIN KÖRSKOLA | Hallunda - Flemingsberg och Sickla.

DIN KÖRSKOLA
Hallunda, Flemingsberg och Sickla.

Vi gör det enkelt för dig att ta ditt körkort! Börja på bästa körskolan i hela södra Stockholm med omnejd!

"Vi gör det enkelt för dig att ta ditt körkort!"


Börja på bästa körskolan i hela södra Stockholm med omnejd!

Går du och dina vänner på att ta steget till ett friare liv med körkort? Trött på att be vännerna om skjuts, eller behöver du kanske körkort för det där jobbet du vill ha?

Vi på Din Körskola i Stockholm har hjälpt hundratals människor med sitt körkort genom åren. Detta för att erbjuda den bästa, prisvärdaste och mest ultimata intensivkörkortsutbildningen anpassat efter just dig.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren förare finns intensivkörkortskurser som gör att du snabbt och enkelt klarar ditt körprov.

 • Smidig bokning

  Boka dina körlektioner smidigt online 24/7 365 dagar om året.

   

 • Skräddarsydda kurser

  Vi har 25 år i branchen. 25 certifieringar.

 • 87 % får körkort

  Vi har 25 år i branchen. 25 certifieringar.

Din körskola i StockholmDin körskola i Stockholm

Funnits sedan

VÄLKOMMEN
TILL DIN KÖRSKOLA

En bra handledarkurs gör skillnad!

Vi erbjuder handledarkurser till dig som vill kunna övningsköra med någon som ska ta körkort. Det är ett krav att genomgå en handledarkurs, även kallad introduktionskurs, om du vill övningsköra privat.

Vår handledarkurs fokuserar på hur du som handledare effektivt och pedagogiskt kan lära din elev att köra bil när ni övningskör. Under kursen kommer du få information om körkortsutbildningens mål, regler för övningskörning, planering och struktur av övningskörandet samt information om trafiksäkerhet.

Du kommer också få tips kring bra övningskörnings områden, lämpliga hjälpmedel, bra kursmaterial samt bra övningar att genomföra tillsammans med din elev.

 

Bli en certifierad handledare med vår handledarkurs

Välj vår handledarkurs och få möjlighet att bli en eftertraktad handledare inom ditt område. Vi erbjuder en utbildning som ger dig de verktyg du behöver för att lyckas i din nya roll.

Gör skillnad med vår Din körskolas handledarkurs

Våra instruktörer är högt kvalificerade och erfarna yrkesmän som kommer att ge dig bästa möjliga service. Bli handledare och hjälp någon att nå sina mål. Vår handledarkurs ger dig möjlighet att göra en positiv skillnad i människors liv, samtidigt som du utvecklar dina egna färdigheter.

Lär dig att förmedla kunskap på ett effektivt sätt och bli en certifierad handledare.

Vår kurs fokuserar på att hjälpa dig att utveckla dina färdigheter som handledare, så att du kan göra en positiv skillnad i människors liv.

Upptäck nya möjligheter som certifierad handledare

Bli en del av en växande bransch och upptäck de möjligheter som finns som certifierad handledare. Vår kurs ger dig den kunskap och de färdigheter du behöver för att bli framgångsrik.

Förbättra dina ledarskapsfärdigheter med handledarkursen

Förbättra dina ledarskapsfärdigheter och lär dig att förmedla kunskap på ett effektivt sätt. Vår handledarkurs ger dig möjlighet att utveckla dina färdigheter och bli en ledare i din bransch.

MISSA INTE! Sanslöst bra priser på handledarkurser

Boka kurstillfälle redan idag och bli en trygg och säker handledare.

KAMPANJER

Boka handledarkurs online – Din körskola

Vad krävs för att bli handledare körkort?

 • Du har fyllt 24 år.
 • Din elev har ett giltigt körkortstillstånd*.
 • Du och din elev har gått en introduktionsutbildning under de senaste fem åren,
  om övningskörningen gäller för personbil eller lätt lastbil.
 • Du har ett giltigt körkort från Sverige eller ett annat EES-land**.

  Läs mer om handledarkurs på Trafikverkets hemsida. 

  HALLUNDA - FLEMNINGSBERG - SICKLA

  Varför du ska ta körkort hos oss!

  Oavsett var du befinner dig i Stockholm är det alltid lätt att ta sig till våra anläggningar i södra Stockholm i Flemingsberg, Hallunda och Sickla. Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser för en veckas intensivkurs, två veckors intensivkurs eller tre veckors intensivkurs.

  Professionella

  Våra trafiklärare är professionella och anpassar undervisningen efter varje elevs behov. Vi har många års erfarenhet av att utbilda elever till säkra och skickliga bilförare.

  Brett utbud

  Vi har ett brett utbud av intensivkurser och körlektioner i Stockholm som vi gärna anpassar till dina behov och ditt schema. Med våra omfattande körkortspaket kommer du bli bekväm bakom ratten på nolltid!

  Erfarna

  Våra erfarna och certifierade instruktörer hjälper dig att ta körkort snabbt. På ett trygg och säker sätt. Vi är väl medvetna om att alla lär sig olika snabbt och anpassar därför utbildning efter din takt.

  Flexibla

  Vi är stolta över att erbjuda en bekväm hämtning och lämning, så du kan fokusera på dina annat utan att behöva tänka på att ta dig till vår körskola. Idag har vi 3 stycken körskolor.

  din korskola 2

  ”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

  ”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

  ”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

  Reviews1
  reviews3
  reviews reco2

  Läs vad våra nya kunder tycker om oss

  Vi är stolta över att ha hjälpt hundratals elever ta körkortet på ett säkert och effektivt sätt. Våra kvalificerade lärare har goda kunskaper i trafiksäkerhet och körteknik. Välkommen till Din Körskola - lär dig köra på ett självsäkert sätt. Läs mer vad våra kunder tycker.

   

  BOKA ONLINE

  BLI EN FANTASTISK HANDLEDARE MED OSS

  bli en expert på att coacha och mentor nya förare med vår handledarkurs.

  Vi har utvecklat en omfattande och effektiv utbildning för att ge våra elever de verktyg och kunskaper som krävs för att bli en framgångsrik handledare. Vår utbildning är designad för att passa både nya och erfarna handledare, och vårt mål är att ge våra elever den bästa möjliga utbildningen. Vi fokuserar på säkerhet, pedagogik och kommunikation, så att du är redo att leda andra till framgång. Boka din handledarkurs nu online och ta ett steg närmare din karriär som handledare!

  BLI HANDLEDARE NU

  Handledarkurs i Stockholm

  Förbättra dina handledarfärdigheter och bli mer framgångsrik.

  Om du är en bilförare som vill bli en bättre handledare, då är vår handledarkurs rätt för dig. Genom vår utbildning kommer du lära dig om säkerhet och effektiva undervisningsmetoder. Du kommer också få möjlighet att träna dina färdigheter i en verklig handledarsituation. Vår handledarkurs är designad för att hjälpa dig att förbättra din självsäkerhet och dina handledarfärdigheter, så att du kan leda dina elever till framgång.

  Intensivkurs körkort 1 vecka

  Boosta elevernas självförtroende i bilen

  Genom våra pedagogiska metoder hjälper vi handledare att öka sin självsäkerhet bakom ratten.

  Som en handledare har du en viktig roll att spela i att hjälpa dina elever att lära sig att köra på ett säkert sätt. Med vår handledarkurs kommer du lära dig om viktiga pedagogiska tekniker och metoder för att göra körlektionerna roligare och mer lärorika för eleverna. Du kommer också få möjlighet att öva på dessa tekniker under vår praktiska träning. Boka vår handledarkurs idag för att förbättra dina handledarfärdigheter och skapa en mer lärorik och rolig körlektion för dina elever.

  Handledarkurs Stockholm – Anmäl dig här!

  Anmälan till vår handledarkurs Stockholm görs här
  eller på telefon 08-410 699 50

  (Avbokning görs senast 48 timmar före kurstillfället.)
  Avbokning kan göras via telefon, mail, hemsidan och även via telefonsvararen.

  4 enkla steg för ansökan om handledarskap:
  1. Delta i handledarkurs, avser både elev och handledare.
  2. Ansök om handledarskap hos Transportstyrelsen.
  3. När Transportstyrelsen har godkänt din ansöka får du ett handledarbevis. Logga in med mobilt bank‑id eller någon annan e‑legitimation.
  4. Klart för att övningsköra!

  OBS! Vid retur av paket, debiteras Ni med administrationsavgift på 10%. Betala gärna via vårt bankgiro och ta med kvitto till kurstillfället. Det går även bra att betala med kort eller kontant vid kurs starten. Medtag legitimation. Läs mer om vår prisvärda intensivkurs körkort Stockholm här!

  En bra handledarkurs gör skillnad - Boka vår handledarkurs idag!

  Vi erbjuder handledarkurser till dig som vill kunna övningsköra med någon som ska ta körkort. Det är ett krav att genomgå en handledarkurs, även kallad introduktionskurs, om du vill övningsköra privat. Vår handledarkurs fokuserar på hur du som handledare effektivt och pedagogiskt kan lära din elev att köra bil när ni övningskör. Under kursen kommer du få information om körkortsutbildningens mål, regler för övningskörning, planering och struktur av övningskörandet samt information om trafiksäkerhet. Du kommer också få tips kring bra övningskörningsområden, lämpliga hjälpmedel, bra kursmaterial samt bra övningar att genomföra tillsammans med din elev.

  Vad är en handledarutbildning? Och hur kan vi hjälpa dig?

  Handledarutbildning riktar sig till personer som vill bli bilhandledare och utbildningen ger de nödvändiga kunskaperna, färdigheterna och teknikerna för att undervisa elever i säker körning. Utbildningen omfattar viktiga områden som säkerhet, lärandeprocesser, kommunikation och undervisningstekniker, inklusive tjänster och tekniker som är lämpliga för elever med olika behov. Efter avslutad utbildning är handledaren väl förberedd att leda eleverna till framgång genom att hjälpa dem att utveckla sina körfärdigheter och självsäkerhet samtidigt som de känner till säkerhetsprocedurer och bästa praxis inom bilundervisning. Så om du vill ta din undervisning till nästa nivå, är handledarutbildning ett utmärkt sätt att bli en framgångsrik handledare.

  Reservation för handledarkurs Stockholm

  Först till kvarn gäller och anmälan är bindande.
  Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen av orsaker som t.ex. sjukdom eller om inte tillräckligt deltagarantal uppnås.

  OBS! Ni som går kursen under en helg, skall betala till:
  Bankgiro 618- 7116
  Swish 123 55 35 711

  Ni ska även ta med utskrift på betalningen för att det ska godkännas. Detta är pga. att receptionen har stängt under helger.

  Tveka inte på att kontakta oss vid frågor eller funderingar angående vår handledarkrus samt andra körkortsutbildningarna.  

  Bli en säkrare handledare med vår ledarskapsutbildning

  Att vara en bra handledare kräver inte bara kunskap om körning utan också ledarskapsförmåga. Vår handledarutbildning fokuserar inte bara på att ge dig kunskap om säkerhet, undervisning och kommunikation, utan också på att utveckla dina ledarskapsförmågor.

  Genom vår ledarskapsutbildning kommer du att lära dig hur man skapar en trygg och produktiv lärandemiljö för dina elever, hur man hanterar utmanande situationer och hur man ger effektiv feedback.

  Med vår utbildning kommer du att bli en bättre handledare och göra skillnad i dina elevers liv genom att hjälpa dem att bli säkrare förare på vägen. Läs mer på trafikverket hemsida

  Handledarutbildning - Vem behöver gå kursen?

  Handledarutbildning är en utbildning som passar för alla som vill hjälpa sina elever att bli säkrare förare.

  Det är ett bra val för föräldrar som vill lära sina tonåringar att köra eller för personer som vill undervisa andra i bilkörning. Det är också ett krav för alla som vill bli en godkänd bilhandledare för att hjälpa elever som söker körkortstillstånd. Genom handledarutbildning får du de nödvändiga färdigheterna och kunskaperna som krävs för att effektivt undervisa dina elever i säker körning och hjälpa dem att nå sitt mål att bli godkända bilförare.

  Vem kan bli handledare? Läs mera om handledarskap

  För att bli handledare krävs att du är minst 24 år gammal, innehar körkort för den körkortsbehörighet som eleven vill ta och har haft körkortet i minst fem år.

  Du måste också ha ett bra trafikregister och vara redo att ta på dig ansvaret att lära ut körning till en elev. Oavsett om du är förälder, släkting, vän eller anställd så kan du bli en handledare med rätt förutsättningar. Hos Din Körskola erbjuder vi handledarutbildning för dig som vill ta ditt handledarskap till nästa nivå. Kontakta oss om du har frågor eller funderingar!

  FAQ – Vanliga frågor & svar om intensivkurser

  Vad är en intensivkurs för körkort?

  En intensivkurs för körkort är en kurs som är utformad för att hjälpa elever att ta sitt körkort så snabbt och effektivt som möjligt. Det är ett populärt alternativ för dem som vill lära sig köra och ta sitt körkort på kort tid. Intensivkurser inkluderar vanligtvis både teoretisk och praktisk träning, och erbjuder eleverna en grundlig förståelse av trafikregler och körteknik. Det är viktigt att välja en pålitlig trafikskola med erfarna instruktörer för att maximera utbytet av din intensivkurs. Genom att välja en intensivkurs kan du spara tid och pengar, samtidigt som du får en effektiv och kvalitativ utbildning i körning.

  Vad är fördelarna med en intensivkurs?

  En intensivkurs för körkort är en kurs som är utformad för att hjälpa elever att ta sitt körkort så snabbt och effektivt som möjligt. Det är ett populärt alternativ för dem som vill lära sig köra och ta sitt körkort på kort tid. Intensivkurser inkluderar vanligtvis både teoretisk och praktisk träning, och erbjuder eleverna en grundlig förståelse av trafikregler och körteknik. Det är viktigt att välja en pålitlig trafikskola med erfarna instruktörer för att maximera utbytet av din intensivkurs. Genom att välja en intensivkurs kan du spara tid och pengar, samtidigt som du får en effektiv och kvalitativ utbildning i körning.

  Att ta en intensivkurs för körkort kan ha flera fördelar jämfört med att ta traditionella körlektioner under en längre tidsperiod. En av de största fördelarna är att intensivkurserna är utformade för att lära ut allt du behöver veta på en kortare tid. Detta innebär att du kan ta ditt körkort snabbare än om du skulle ta lektioner under flera månader. Dessutom är intensivkurser ofta mer kostnadseffektiva än att ta flera separata körlektioner, eftersom du betalar en fast summa för hela kursen.

  Intensivkurser ger också eleverna en mer koncentrerad och fokuserad inlärningserfarenhet. Detta är särskilt fördelaktigt för dem som har en begränsad tidsram för att ta sitt körkort, eller för dem som har svårt att fokusera under längre perioder. Dessutom har eleverna möjlighet att lära sig från erfarna instruktörer och få feedback om sin körning regelbundet, vilket kan förbättra deras prestationer och öka självförtroendet bakom ratten.

  Sist men inte minst kan en intensivkurs för körkort också vara ett bekvämare alternativ för dem med en upptagen schemaläggning. Eftersom intensivkurser vanligtvis kan planeras på kort varsel och inkluderar flera timmar av körning varje dag, kan eleverna slutföra hela kursen på bara några veckor och sedan fokusera på andra viktiga uppgifter i livet.

  Hur lång tid tar en intensivkurs?

  Tiden som krävs för att slutföra en intensivkurs för körkort kan variera beroende på faktorer som dina tidigare körkunskaper, ditt självförtroende och ditt schema.

  En intensivkurs kan sträcka sig från några dagar till några veckor, beroende på kursens längd och hur mycket tid du kan avsätta varje dag för träning.

  En typisk intensivkurs inkluderar cirka 30-40 timmar av körning och teoretisk träning, men det kan variera mellan trafikskolor. Det är viktigt att välja en trafikskola som kan skräddarsy en intensivkurs som passar dina behov och tidsramar för att maximera din inlärning och framgång.

  Vad ingår i en intensivkurs på Din Körskola?

  På Din Körskola i Stockholm erbjuder vi skräddarsydda intensivkurser för att hjälpa dig att ta ditt körkort på ett snabbt och effektivt sätt.

  Våra intensivkurser inkluderar vanligtvis körlektioner med erfarna och certifierade instruktörer, teoretisk träning, datatester och annat nödvändigt material som behövs för att ta ditt körkort.

  Våra intensivkurser är anpassade för både manuell och automatisk körning, och vi erbjuder kurser på flera olika språk för att passa dina behov. Vi arbetar också med flexibla schema för att passa din tid och bokar om lektioner om du behöver det.

  Krävs det några förkunskaper för att ta en intensivkurs?

  För att ta en intensivkurs för körkort på Din Körskola i Stockholm behöver du inte ha några tidigare körkunskaper.

  Intensivkurser är utformade för att passa alla typer av elever, oavsett tidigare erfarenhet. Du kan börja din intensivkurs oavsett om du aldrig har kört tidigare, om du har tagit några körlektioner tidigare eller om du redan har kört på egen hand.

  Våra erfarna instruktörer kommer att arbeta med dig för att utveckla dina färdigheter och bygga upp ditt självförtroende bakom ratten. Vårt mål är att ge dig allt du behöver för att ta ditt körkort på ett tryggt och effektivt sätt.

  Kan jag välja att ta min intensivkurs på ett annat språk?

  Ja, på Din Körskola i Stockholm kan du välja att ta din intensivkurs på ett annat språk än svenska.

  Vi erbjuder intensivkurser på fem olika språk för att passa dina behov och hjälpa dig att känna dig bekväm bakom ratten. Oavsett om du har svenska som andraspråk eller om du vill ta din kurs på ditt modersmål, är våra instruktörer utbildade och erfarna att leverera körlektioner och teori på ett tydligt och förståeligt sätt.

  Vi strävar alltid efter att göra körutbildningen så anpassad som möjligt för att hjälpa dig att uppnå dina mål.

  Hur många körlektioner ingår i en intensivkurs

  Antalet körlektioner som ingår i en intensivkurs på Din Körskola i Stockholm varierar beroende på elevens individuella behov och tidigare erfarenhet.

  Våra erfarna instruktörer kommer att bedöma dina kunskaper och skräddarsy en kursplan som passar dig bäst. En intensivkurs kan omfatta allt från 10 till 30 körlektioner, inklusive riskutbildning och teoripass.

  Vårt mål är att hjälpa dig att nå den nödvändiga kunskapen och självförtroendet för att ta ditt körkort på kortast möjliga tid, utan att kompromissa på kvaliteten.

  Vi fokuserar på att ge dig den rätta mixen av praktisk körning och teoretisk kunskap för att du ska bli en trygg och ansvarsfull förare.

  Vilka tider kan jag boka mina körlektioner?

  På Din Körskola i Stockholm har vi flexibla öppettider för att passa våra elevens olika scheman och behov.

  Vi erbjuder körlektioner från tidig morgon till sen kväll, samt helger och semesterperioder. Du kan boka dina lektioner direkt på vår hemsida eller genom att kontakta vår kundservice.

  Vi försöker alltid att anpassa oss efter dina önskemål och bokar körlektioner efter dina tidspreferenser så långt det är möjligt.

  Vi erbjuder även intensivkurser som är planerade för att passa din tidtabell och som kan genomföras på kortare tid än traditionella kurser, och strävar alltid efter att erbjuda våra elever en bekväm och smidig utbildning.

  Finns det några extra avgifter jag bör känna till?

  På Din Körskola i Stockholm försöker vi att vara så transparenta som möjligt när det gäller avgifter och priser för våra tjänster. Vi vill att våra elever ska veta exakt vad som ingår i kursen och vad som eventuellt kan tillkomma för extra kostnader. De vanligaste extra avgifterna som kan tillkomma är kostnader för teoriprov och ansökningsavgifter för körkortstillstånd. Dessa avgifter varierar beroende på vilket körkort du tar och kan du alltid hitta information om på vår hemsida eller genom att kontakta vår kundservice. Vi är också transparenta om eventuella avbokningsavgifter eller förseningsavgifter som kan tillkomma om lektioner avbokas inom en viss tidsram. Vi strävar alltid efter att ge våra elever en tydlig och rättvis bild av de kostnader som kan tillkomma för att ta körkort på vår trafikskola.

  Vad händer om jag misslyckas med mitt körprov efter en intensivkurs?

  Att misslyckas med körprovet efter en intensivkurs är naturligtvis olyckligt, men det är inte ovanligt.

  Om du skulle misslyckas med ditt körprov efter att ha tagit en intensivkurs på Din Körskola i Stockholm, så kan du boka om ytterligare lektioner och öva mer inför ditt nästa försök. Det är viktigt att tänka på att det är normalt att behöva flera försök innan man klarar körprovet.

  Vi rekommenderar att du pratar med din instruktör om vad som gick fel och vad du behöver träna mer på inför ditt nästa försök. Din instruktör kan också ge dig råd om hur många fler lektioner du behöver för att förbereda dig inför ditt nästa körprov.

  Hos Din Körskola i Stockholm finns vi här för dig under hela processen, från början till slut, och vi kommer alltid att finnas där för att hjälpa dig att nå ditt mål att ta körkort.