Din körskola online

Det bästa sättet
att ta körkort i Stockholm

Köp våra prisvärda teoripaket, intensivkurser, körkortsböcker, körlektioner, körutbildningar, handledarutbildning online från vår E-shop.

Din Körskola Sickla

Din körskola Flemingsberg

Din Körskola Hallunda

VÄLKOMMEN
TILL DIN KÖRSKOLA

Våra körskolor erbjuder en oöverträffad kombination av undervisning i världsklass och moderna faciliteter, vilket gör den till det perfekta valet för att ta körkort. Våra instruktörer är alla erfarna, kunniga och certifierade i trafiksäkerhet och körregler. Våra kurser är skräddarsydda för varje elevs individuella behov och ger dig en säker och trygg väg till ditt körkort. Alla våra kurser har konkurrenskraftiga priser så att du kan ta körkort till ett pris som är överkomligt för dig. Så varför vänta? Kontakta oss idag!

EN SMART & FLEXIBEL TRAFIKSKOLA

Din Körskola erbjuder ett smart och flexibelt sätt för dig att ta körkort med erfarna instruktörer och den senaste tekniken. Med våra tjänster kan du ta ditt körkort snabbt, tyggt och effektivt, så att du kan njuta av den öppna vägens frihet.

Högt kvalificerade och erfarna yrkesmän

Våra instruktörer är högt kvalificerade och erfarna yrkesmän som kommer att ge dig bästa möjliga service. De kommer att se till att att du känner dig trygg och bekväm under lektionerna, så att du kan lära dig snabbt och med självförtroende

Smarta och flexibla tjänster

På Din Körskola förstår vi att det kan vara en svår uppgift att ta körkort. Därför strävar vi efter att göra processen så enkel och stressfri som möjligt. Med våra smarta och flexibla tjänster kan du få ditt körkort snabbt och enkelt!

Din utbildning - Alla har olika behov.

Vi erbjuder ett omfattande utbud av kurser från nybörjare till avancerad nivå, så att du kan hitta det som passar perfekt för dina specifika behov. Vi har också ett stort urval av bilar som kan hyras under dina lektioner, så att du kan öva i den bil som passar dig bäst.

Flexibla betalningsplaner & rabatter

Med våra flexibla betalningsplaner kan du betala för ditt körkort i enkla avbetalningar under flera månader. Vi erbjuder även rabatter för studenter och andra specialerbjudanden, så att du kan spara ännu mer pengar på att ta körkort

MISSA INTE! Sanslöst bra priser

Add as many Items as you want to show more content in one place, but stay in limit!

Köp din körlektion online
och spara tid med Din Körskolas E-handel

Boka körlektioner och körutbildningar online och få tid direkt! Vi vägleder dig hela vägen till körkortet, perfekt för dig som vill snabbt ta körkort i Stockholm. Välkommen till Din Körskola!

Din Körskola i Hallunda

Välkommen till Din Körskola Hallunda, söder om Stockholm vid Norsborg! Vi hjälper dig att bli en ansvarsfull förare ute på vägarna. Välj mellan körlektioner, handledarkurser och prisvärda körkortspaket eller intensivutbildningar. Ta första steget mot ditt körkort idag och boka körlektion online. Våra pedagogiska trafiklärare ser fram emot att hjälpa dig!

Din Körskola i Flemingsberg

Välkommen till Din Körskola i Flemingsberg, nära Huddinge i södra Stockholm! Vi erbjuder körlektioner, handledarkurser, teorikurser och allt du behöver för din körkortsutbildning. Med oss vid din sida hjälper vi dig hela vägen till körkortet. Boka våra körkortsutbildningar online – smidigt, snabbt och enkelt!

Din Körskola i Sickla

Letar du efter en körskola i närheten av Nacka i Stockholm? Då är vår körskola i Sickla perfekt för dig! Vi erbjuder högkvalitativ körutbildning med erfarna instruktörer som är pedagogiska. Hos oss kan du även prova på simulatorlektioner för att övningsköra på dator. Boka körlektion online redan idag!

Trafikskola Hallunda & Botkyrka

Vår trafikskola i Stockholm ligger ute vid botkyrka nära Södertälje! Vi erbjuder körlektioner, intensivkurser i Stockholm för både manuella och automatiska bilar. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida eller kontakta en av våra körlärare för ett kostnadsfritt introduktionsmöte där vi lär känna varandra och ser om vi är trafikskolan för dig!

Trafikskola Flemingsberg & Huddinge

Vår trafikskola i Stockholm ligger på Södertörn, inte långt från Huddinge! Vi erbjuder körlektioner, intensivkurser och teorikurser för både manuella och automatiska bilar i Stockholm. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida eller rådgöra med en av våra körlärare för ett kostnadsfritt introduktionsmöte för att se om vi är den körskolan du söker!

 

Vad kostar en Intensivkurs i Stockholm

Den slutliga kostnaden för ditt körkort bestäms av hur många körlektioner du behöver ta och hur snabbt du lär dig. Tidigare erfarenhet, kontinuitet, ålder, om du kör privat och hur mottaglig du är för inlärning påverkar alla det antal körlektioner som krävs. Priserna för våra intensivkurs paket i Stockholm hittar du på vår e-shop.

Hur mycket kostar körlektioner i Stockholm?

Körlektioner i Stockholm kan vara dyra, beroende på vilken typ av körkort du vill ta och hur många timmars utbildning du behöver. Den typiska kostnaden för ett fullständigt körkort är 15 000 kronor. Om du bara behöver några timmars undervisning för att uppgradera ditt körkort med ytterligare en kategori är den genomsnittliga kostnaden 12 000 kronor

Hur går jag tillväga för att ta körkort?

Det första steget är att kontakta din lokala körskola och boka tid för ett teoriprov. Teoriprovet kostar cirka 1 000 kronor och måste godkännas innan du kan göra det praktiska körprovet. Det praktiska körprovet kostar cirka 2000 kronor och kan tas när du har klarat teoriprovet. När du har klarat det praktiska körprovet får du ett fullständigt körkort.

Köp prisvärda körkortspaket online

Om du letar efter en enkel och kostnadseffektiv metod för att skaffa ditt körkortspaket behöver du inte leta längre än till internet. Med våra rabatter kan du enkelt hitta en mängd olika webbplatser som erbjuder prisvärda körkortspaket. Vår e-handel är bekymmersfri att använda, så du kan köpa det körkortspaket som bäst passar dina behov snabbt och