Det bästa sättet att ta körkort i Stockholm

Köp våra prisvärda teoripaket, intensivkurser, körkortsböcker, körlektioner, körutbildningar, handledarutbildning online från vår E-shop.

Din Körskola Botkyrka i Stockholm vid Södertälje  - Trafikskola Stockholm

DIN KÖRSKOLA
BOTKYRKA

Hallunda & Botkyrka

Din Körskola i Stockholm vid Södertörn  - Trafikskola Stockholm

DIN KÖRSKOLA
SÖDERTÖRN

Flemingsberg & Huddinge

Din körskola - Trafikskola Stockholm

DIN KÖRSKOLA
SICKLA

Sickla & Nacka

Körkortslån - Populära erbjudande - Trafikskola Stockholm

DIN KÖRSKOLA
STOCKHOLM

Gå till Startsidan

Trafikskola Hallunda & Botkyrka

Vår trafikskola i Stockholm ligger ute vid botkyrka nära Södertälje! Vi erbjuder körlektioner, intensivkurser i Stockholm för både manuella och automatiska bilar. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida eller kontakta en av våra körlärare för ett kostnadsfritt introduktionsmöte där vi lär känna varandra och ser om vi är trafikskolan för dig!

Trafikskola Flemingsberg & Huddinge

Vår trafikskola i Stockholm ligger på Södertörn, inte långt från Huddinge! Vi erbjuder körlektioner, intensivkurser och teorikurser för både manuella och automatiska bilar i Stockholm. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida eller rådgöra med en av våra körlärare för ett kostnadsfritt introduktionsmöte för att se om vi är den körskolan du söker!

Vad kostar en Intensivkurs i Stockholm

Den slutliga kostnaden för ditt körkort bestäms av hur många körlektioner du behöver ta och hur snabbt du lär dig. Tidigare erfarenhet, kontinuitet, ålder, om du kör privat och hur mottaglig du är för inlärning påverkar alla det antal körlektioner som krävs. Priserna för våra intensivkurs paket i Stockholm hittar du på vår e-shop.

Hur mycket kostar körlektioner i Stockholm?

Körlektioner i Stockholm kan vara dyra, beroende på vilken typ av körkort du vill ta och hur många timmars utbildning du behöver. Den typiska kostnaden för ett fullständigt körkort är 15 000 kronor. Om du bara behöver några timmars undervisning för att uppgradera ditt körkort med ytterligare en kategori är den genomsnittliga kostnaden 12 000 kronor.

Hur går jag tillväga för att ta körkort?

Det första steget är att kontakta din lokala körskola och boka tid för ett teoriprov. Teoriprovet kostar cirka 1 000 kronor och måste godkännas innan du kan göra det praktiska körprovet. Det praktiska körprovet kostar cirka 2000 kronor och kan tas när du har klarat teoriprovet. När du har klarat det praktiska körprovet får du ett fullständigt körkort.

Köp prisvärda körkortspaket online till bra pris

Om du letar efter en enkel och kostnadseffektiv metod för att skaffa ditt körkortspaket behöver du inte leta längre än till internet. Med våra rabatter kan du enkelt hitta en mängd olika webbplatser som erbjuder prisvärda körkortspaket. Vår e-handel är bekymmersfri att använda, så du kan köpa det körkortspaket som bäst passar dina behov snabbt och

Rulla till toppen