...

En smart och
f
lexibel  trafikskola 

KÖRKORTSLÅNCSN STUDENT STOCKHOLM

Få ditt körkort med hjälp av CSN-lån för studenter – Din Körskola.

Finansiera ditt körkort med CSN-lån som student. Få användbara tips för att ta det första steget mot självständighet och frihet på vägen.

Letar du efter en omfattande och prisvärd körskola i Stockholm? Sök inte längre! Vår körskola erbjuder kvalitetsutbildning på flera platser runt om i staden. Självklart erbjuder vi konkurrenskraftiga priser också! Ta ditt körkort hos oss redan idag!

Letar du efter en omfattande och prisvärd körskola i Stockholm? Sök inte längre! Vår körskola erbjuder kvalitetsutbildning på flera platser runt om i staden.

 • Finansiera körkortet med CSN-lån.
 • Skräddarsydda körlektioner för dig.
 • Flexibla betalningsalternativ med CSN-lån.

Låna upp till 15 000 kr

Först behöver du ansöka om ett lånelöfte, därefter när du har beslutet kontaktar du oss igen så hjälper vi dig komma igång, snabbt, smidigt & enkelt.

Efter lånelöftet kan vi börja direkt

 • Guldmedlemmar i STR
 • Prisvärda kampanjer
 • Testlektion 1h endast 450 kr
 • STOR NYHET – Vi kör helger nu

MISSA INTE!

Prisvärda kampanjer & erbjudanden!

Hos oss på Din Körskola har vi alltid prisvärda erbjudanden och tudentkampanjer.
MISSA aldrig ett bra erbjudande! Klicka här!

Sickla

Du är varmt välkommen till vår körskola i Sickla nära Nacka i Stockholm.

Flemingsberg

Du är varmt välkommen till vår körskola i Flemingsberg vid Huddinge.

Hallunda

Du är varmt välkommen till vår körskola i Hallunda nära Botkyrka i Stockholm.

DIN KÖRSKOLA | Hallunda – Flemingsberg och Sickla.

DIN KÖRSKOLA | Hallunda - Flemingsberg och Sickla.

DIN KÖRSKOLA
Hallunda, Flemingsberg och Sickla.

Vi gör det enkelt för dig att ta ditt körkort! Börja på bästa körskolan i hela södra Stockholm med omnejd!

"Vi gör det enkelt för dig att ta ditt körkort!"


Börja på bästa körskolan i hela södra Stockholm med omnejd!

Går du och dina vänner på att ta steget till ett friare liv med körkort? Trött på att be vännerna om skjuts, eller behöver du kanske körkort för drömjobbet du vill ha?

Din Körskola i Stockholm hjälper dig att ta körkort med en anpassad och prisvärd körkortsutbildning. Vi strävar efter att erbjuda den ultimata utbildningen som passar dina behov. Hos oss blir du trygg och väl förberedd inför ditt körkortsprov.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren förare finns intensivkörkortskurser som gör att du snabbt och enkelt klarar ditt körprov.

 • Smidig bokning

  Boka dina körlektioner smidigt online 24/7 365 dagar om året.

   

 • Skräddarsydda kurser

  Vi har 25 år i branchen. 25 certifieringar.

 • 87 % får körkort.

  Vi har 25 år i branchen. 25 certifieringar.

Din körskola i StockholmDin körskola i Stockholm

Funnits sedan

VÄLKOMMEN
TILL DIN KÖRSKOLA

En bra handledarkurs gör skillnad!

Vi erbjuder handledarkurser till dig som vill kunna övningsköra med någon som ska ta körkort. Det är ett krav att genomgå en handledarkurs, även kallad introduktionskurs, om du vill övningsköra privat.

Vår handledarkurs fokuserar på hur du som handledare effektivt och pedagogiskt kan lära din elev att köra bil när ni övningskör. Under kursen kommer du få information om körkortsutbildningens mål, regler för övningskörning, planering och struktur av övningskörandet samt information om trafiksäkerhet.

Du kommer också få tips kring bra övningskörnings områden, lämpliga hjälpmedel, bra kursmaterial samt bra övningar att genomföra tillsammans med din elev.

 

Bli en certifierad handledare med vår handledarkurs

Välj vår handledarkurs och få möjlighet att bli en eftertraktad handledare inom ditt område. Vi erbjuder en utbildning som ger dig de verktyg du behöver för att lyckas i din nya roll.

Gör skillnad med vår Din körskolas handledarkurs

Våra instruktörer är högt kvalificerade och erfarna yrkesmän som kommer att ge dig bästa möjliga service. Bli handledare och hjälp någon att nå sina mål. Vår handledarkurs ger dig möjlighet att göra en positiv skillnad i människors liv, samtidigt som du utvecklar dina egna färdigheter.

Lär dig att förmedla kunskap på ett effektivt sätt och bli en certifierad handledare.

Vår kurs fokuserar på att hjälpa dig att utveckla dina färdigheter som handledare, så att du kan göra en positiv skillnad i människors liv.

Upptäck nya möjligheter som certifierad handledare

Bli en del av en växande bransch och upptäck de möjligheter som finns som certifierad handledare. Vår kurs ger dig den kunskap och de färdigheter du behöver för att bli framgångsrik.

Förbättra dina ledarskapsfärdigheter med handledarkursen

Förbättra dina ledarskapsfärdigheter och lär dig att förmedla kunskap på ett effektivt sätt. Vår handledarkurs ger dig möjlighet att utveckla dina färdigheter och bli en ledare i din bransch.

MISSA INTE! Sanslöst bra priser på handledarkurser

Boka kurstillfälle redan idag och bli en trygg och säker handledare.

KAMPANJER

Boka handledarkurs online – Din körskola

4 enkla steg ansök om handledarskap

 1. Delta i handledarkurs, avser både elev och handledare.
 2. Ansök om handledarskap hos Transportstyrelsen.
 3. När Transportstyrelsen har godkänt din ansökan, får du ett handledarbevis. Logga in med mobilt bank‑id eller någon annan e‑legitimation.
 4. Klart för att övningsköra!

Ansök nu hos transportstyrelsen!

HALLUNDA - FLEMNINGSBERG - SICKLA

Varför du ska ta körkort hos oss!

Oavsett var du befinner dig i Stockholm är det alltid lätt att ta sig till våra anläggningar i södra Stockholm i Flemingsberg, Hallunda och Sickla. Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser för en veckas intensivkurs, två veckors intensivkurs eller tre veckors intensivkurs.

Professionella

Våra trafiklärare är professionella och anpassar undervisningen efter varje elevs behov. Vi har många års erfarenhet av att utbilda elever till säkra och skickliga bilförare.

Brett utbud

Vi har ett brett utbud av intensivkurser och körlektioner i Stockholm som vi gärna anpassar till dina behov och ditt schema. Med våra omfattande körkortspaket kommer du bli bekväm bakom ratten på nolltid!

Erfarna

Våra erfarna och certifierade instruktörer hjälper dig att ta körkort snabbt. På ett trygg och säker sätt. Vi är väl medvetna om att alla lär sig olika snabbt och anpassar därför utbildning efter din takt.

Flexibla

Vi är stolta över att erbjuda en bekväm hämtning och lämning, så du kan fokusera på dina annat utan att behöva tänka på att ta dig till vår körskola. Idag har vi 3 stycken körskolor.

din korskola ovningsbil

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

”Bästa bilskolan i Stockholm”  Vi har alltid prisvärda erbjudanden och studentrabatter.

Läs vad våra kunder tycker om oss

Vi på Dinkörskola är stolta över våra nya kunders positiva recensioner. Vi strävar efter att erbjuda en enkel och rolig körundervisning som överträffar förväntningarna. Läs våra recensioner för att uppnå ditt körkorts mål.

Fick ett paket med 10 körlektioner, ink. riskettan och risktvåan. Mycket bra lärare, fint bemött, trevliga och fick lätt tid. Tack vare dom klarade jag både min teori och uppkörning på första försöket:)

C

Linnea Kristina L
2023-01-31

Din Körskola är för dig som vill lära dig rätt att köra bil säkert. Du får hjälp med planeringen från start till slut och de bästa lärarna som stödjer till sistaminuten. Tack för att ni hjälpte mig ta äntligen körkortet

C

ABLA NEVAME
2022-08-17

Jätte bra körskola och lärare.
Klarade min uppkörning på första försök.
Jag rekommendera Erik, ändå är alla lärare jätte kunniga, snäll och trevliga

C

PENNUENG S
2022-01-28

INTENSIVKURS KÖRKORT STOCKHOLM

Få ditt körkort snabbt med hjälp av CSN-lån för studenter

lär dig köra utan oro för kostnader - använd CSN-lån för våra intensivkurser.

Men det bästa av allt? Vi erbjuder dig möjligheten att ta ett CSN-lån för din intensivkurs. Det betyder att du kan börja din körutbildning utan att behöva oroa dig för de höga kostnaderna. Du kan låna det belopp som du behöver för din intensivkurs och betala tillbaka det över en längre period, på dina egna villkor.

Så varför vänta? Börja din resa mot att bli en fantastisk förare med Din Körskola idag. Med våra flexibla intensivkurser och möjligheten att ta ett CSN-lån, har du allt du behöver för att bli en säker och självsäker förare. Kontakta oss idag för mer information!

 

körkortslån utan ränta

Få CSN-lån för att finansiera ditt körkort

Körkortsdrömmen blir verklighet med Din Körskola - Vi hjälper till med CSN-lån.

Så du vill lära dig köra, men kostnaderna är ett problem? Ingen fara! Din Körskola erbjuder dig möjligheten att ta körkort med hjälp av CSN-lån. Vi förstår att det kan vara en kostsam process, men vi vill hjälpa dig att nå din dröm om att bli en säker förare. Genom vår samarbete med CSN erbjuder vi flexibla och förmånliga lån, så att du kan lära dig köra utan att oroa dig för ekonomiska bekymmer. Välj Din Körskola och låt oss hjälpa dig på vägen till ditt körkort!

Studentpaket med Körkortslån

CSN-lån för körkortsutbildning - student

Upplägg på körlektioner vid intensivkurs.

Tack vare vårt samarbete med CSN kan vi erbjuda flexibla och förmånliga lånealternativ för din körkortsutbildning. Med oss behöver du inte oroa dig för ekonomiska bekymmer under utbildningen och kan fokusera på att uppnå din körkortsdröm. Dessutom hjälper Din Körskola dig med hela processen. Kontakta oss redan i dag och påbörja körkortslektioner hos oss! Din lokala trafikskola i Stockholm, Flemmingsberg, Sickla och Hallunda.

Kan jag avsluta lånet?

Lånet kan inte sägas upp, men du kan välja att inte begära utbetalningar eller begära färre utbetalningar. 

Det är viktigt att notera att om körkortslånet har godkänts en gång kommer det inte längre att vara tillgängligt att ansöka om nytt – även om du inte har tagit ut några pengar.

Det är viktigt att notera att om körkortslånet har godkänts en gång kommer det inte längre att vara tillgängligt att ansöka om nytt – även om du inte har tagit ut några pengar.

VAD ÄR ETT KÖRKORTSLÅN?

Ett körkortslån är en typ av lån som är speciellt utformat för att finansiera körkortsutbildning. Det är en finansiell lösning som gör det möjligt för personer som annars inte skulle ha råd att ta en körkortsutbildning att göra det. Körkortslån kan ges av olika långivare, såsom banker, kreditinstitut eller statliga organ som CSN.

Ett av de största fördelarna med ett körkortslån är att du inte behöver betala tillbaka lånet förrän du har tagit ditt körkort och har börjat jobba. Det innebär att du inte behöver oroa dig för ekonomiska bekymmer under utbildningen. Dessutom erbjuder CSN förmånliga villkor för körkortslån, som en lägre ränta och längre återbetalningstid.

Det är en värdefull finansiell lösning för dem som vill ta körkortsutbildning men inte har tillräckligt med pengar för att betala för det direkt.

KÖRKORTSLÅNET KAN DU ANVÄNDA TILL KOSTNADER FÖR:

 • Undervisningsmaterial och hjälpmedel för körkortsteori
 • Tillgång till datatester
 • Körlektioner
 • Riskutbildning del 1
 • Riskutbildning del 2 (Halkbana)
 • Lån av bil för uppkörning inkl. 30 min uppvärmning innan uppkörning.

Vi erbjuder flexibla körlektioer och försöker alltid anpssas dessa efter elevens behov och schema. Vi stöttar dig också längs hela vägen för att säkerställa att du snabbt och enkelt kan ta ditt körkort hos oss på Din Körskola.

“Lånet får bara användas till svenskt körkort med körkorts­behörighet B, så kallat B-körkort. Det gäller för personbil och lätt lastbil.”

VILLKOR FÖR DIG SOM SKA SÖKA KÖRKORTSLÅN

Körkortslånet riktar sig till två olika målgrupper. Villkoren för att ha rätt till körkortslån skiljer sig beroende på vilken målgrupp du tillhör.

– Om du är arbetslös och 18-47 år måste du anmäla dig till Arbetsförmedlingen. Att vara arbetslös innebär att du inte kan hitta ett jobb. Om du deltar i ett arbetsmarknadspolitiskt program räknas det också som arbetslöshet. Kravet på arbetslöshet varierar beroende på din ålder.

– Du är 19-20 år och har en gymnasieexamen eller motsvarande. Du kan ha en examen från en folkhögskola, kommunal vuxenutbildning, specialskola eller vissa internationella skolor. Du behöver inte vara arbetslös.

FÖLJANDE GÄLLER FÖR ALLA SOM ANSÖKER OM KÖRKORTSLÅN:

 • Du får inte ha ett svenskt B-körkort sedan tidigare.
 • Du måste vara inskriven på en trafikskola som är godkänd av Transportstyrelsen.

Krav på trafikskolan

 • För att du ska få rätt till körkortslån ställs även krav på trafikskolan:
 • Trafikskolan måste ha tillstånd av Transportstyrelsen att driva trafikskola.
 • Trafikskolan behöver ha ett avtal med CSN.

På Transportstyrelsens webbplats kan du se vilka företag som har tillstånd att driva trafikskola. Sök efter registrerad bilskola >>