Priser för Körkortspaket & Kurser

Prisvärda körkortspaket – trafikkurser – intensivkurser – handledarutbildning

OBS! Vi har problem med vår E-handel just nu!
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!

Ring oss på 08-512 55 000 eller mejla oss på info@dinkorskola.se

BILLIGA TEORIPAKET OCH STARTPAKET FÖR KÖRKORT TILL FASTA PRISER I STOCKHOLM

Alla våra priser i Sickla gäller för samtliga startpaket, körkortspaket och handledarutbildning. Det angivna priset är inklusive moms. Ta ditt körkort i Stockholm redan idag för ett fast och billigt pris i vår körskola i Sickla!

Ta ditt körkort i Sickla

Din Körskola i Sickla är perfekt för dig som vill ta körkort på ett flexibelt och tryggt sätt.

Hos oss hittar du den perfekta vägen till att ta körkort, vi har grupp och privat lektioner för den som vill lära sig i sin egna takt. Vi erbjuder även en rad olika prisalternativ som passar dina behov.

Våra kompletta körkortspaket innehåller allt du behöver för att klara körkortsprovet, vi har erfarna instruktörer som hjälper dig att ta ditt körkort. Du får även tillgång till våra exklusiva data tester så att du kan i lugn och ro studera hemifrån! Läs mer

Hur mycket kostar ett körkort?

Hos oss på Din Körskola i Sickla så erbjuder vi attraktiva priser för våra körkortspaket, detta gör så att du inte behöver spendera dyra summor för ditt körkort. 

Vi erbjuder alla våra kunder körlektioner av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. På plats finns det alltid ett team av certifierade och erfarna instruktörer som har som mål att du ska klara körproven så snabbt och enkelt som möjligt.

Våra erfarna instruktörer hjälper dig att skräddarsy varje lektion efter dina svagheter och styrkor, så att du kan lära dig i din egna takt. Vi erbjuder även våra kunder pengar-tillbaka-garanti om dom inte är nöjda med våra körlektioner. Det finns inget att vänta på! Boka redan idag!

Hur lång tid tar det att ta körkort?

Våra kompletta körkortspaket innehåller allt du behöver för att ta körkortet snabbt, enkelt och smidigt.

På alla våra lokaler i Stockholm träffar du erfarna lärare som hjälper dig från första lektionen till uppkörningen, vi erbjuder dig som kund tillgång till våra obegränsade data tester som du kan göra hemifrån.

Är du ute efter prisvärda och körlektioner av hög kvalitet så behöver du inte söka längre! Du är på rätt plats! Vårt erfarna team på Din Körskola hjälper dig att ta körkortet till ett oslagbart pris!

Ta Kontakt med oss idag och låt oss hjälpa dig att ta ditt körkort i Sickla – Snabbt, Smidigt & Enkelt!

Rulla till toppen