fbpx

Körkort på engelska

Att ta körkort är ofta en lång och svår process med mycket läsning och mycket körning. För den som exempelvis inte kan tala det svenska språket tillräckligt bra blir det särskilt svårt att studera inför, och slutligen ta, sitt körkort. Därför erbjuder vi numera kurser på engelska hos våra kontor i Flemingsberg och Hallunda, så att ännu fler körskoleelever ska ha en chans att ta sitt körkort på ett sätt som passar dem.

Körlektioner och teori

För att kunna ta ett kort behöver du som körskoleelev bemästra både teori och praktik. Vi erbjuder därför både körlektioner och körkortsteori på engelska. Precis som för B-körkort på svenska kan du när du tar körkort på engelska välja att sprida ut dina lektioner över en längre tidsperiod för att ta körkortet i din egen takt, eller välja att ta ett av våra intensivkurspaket där du under en kortare tid tillgodogör dig hela eller en större del av utbildningen på engelska.

Viktig information

Du kan endast göra kunskapsprovet för B-körkort på engelska. Själva uppkörningen med examinator måste göras på svenska och det är således viktigt att du som körskoleelev är beredd på detta. Det är också viktigt att du som nybliven svensk medborgare inte redan har körkort från något annat land inom EES-området, eftersom du då inte kan ta körkort i Sverige utan endast byta ditt tidigare körkort mot ett svenskt körkort.

Intresserad utav körkort?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

Hallunda

Tomtbergavägen 2
145 67 Hallunda/Norsborg

Bankgiro 618- 7116
Swish 123 55 35 711

Org.nr: 556795-3525

08- 410 699 50
info@dinkorskola.se

DinKörskola logotyp

Lunchstängt 12:55 - 13:45

Flemingsberg

Ebba Bååts Torg 23
141 51 Huddinge

Bankgiro 5134-4588
Swish 123 42 70 963

Org.nr: 559047-1719 

08-503 895 00
flemingsberg@dinkorskola.se

Vi förlitar oss på att du som känner dig det minsta krasslig avstår från oss eller delta på lektion eller kurs. Vi har under rådande omständigheter generösa avbokningsregler och bokar gärna om din körlektion eller kurs.

Vi välkomnar kunder ifrån alla orter. De flesta av våra kunder kommer ifrån orterna Botkyrka, Huddinge,
Tullinge, Salem, Rönninge och Södertälje i Stockholm.

Avbokningsregler: Av/ombokning av körlektionen ska ske senast kl.13:00 VARDAGEN innan ditt besök om inte, debiteras du med fullt pris. Villkor för giltig frånvaro. vid sjukdom eller annan oförutsedd omständighet och då kan intyg komma att krävas. Genom att du anmäler dig till kursen/utbildningen och uppger ditt mobil nummer alternativ e-post så medger du att vi skickar dig information, erbjudanden som berör din utbildning.
https://www.str.se/om-oss/om-str/styrdokument/personuppgiftshantering/ 
Scroll to Top