fbpx

Körkort på turkiska

Att ta körkort är en lång och krävande process- som körskoleelev måste du ju klara av både teorin och praktiken. För vissa är teorin enklare än själva körningen medan det för andra är tvärtom. För dig som inte än har tillräckligt goda kunskaper i svenska kan teoridelen bli särskilt besvärlig och det kan därför vara skönt att genomföra teorin på ett språk som du kan bättre. Då får du som körskoleelev en bättre och mer balanserad upplevelse och slipper lägga en massa extra tid på teorin. Utöver kurser på svenska, engelska, spanska och arabiska erbjuder vi nu även kurser på turkiska hos våra kontor i Flemingsberg och Hallunda.

Körlektioner och teori

För att du ska vara så förberedd som möjligt för att klara av både teorin och körningen så erbjuder vi både teori- och körlektioner på turkiska. Precis som för B-körkort på svenska kan du sprida ut dina lektioner över en längre tidsperiod och ta körkortet i din egen takt eller välja att ta ett intensivkurspaket. Ett sådant ger dig möjlighet att på kortare tid tillgodogöra dig hela eller större delen av utbildningen på turkiska.

Viktig information

Du kan endast göra kunskapsprovet för B-körkort på turkiska. Själva uppkörningen med examinator måste göras på svenska. Det är således viktigt att du som körskoleelev är beredd på detta. Som nybliven svensk medborgare är det även viktigt att du inte redan har körkort från något annat land inom EES-området; då kan du inte ta nytt körkort i Sverige utan endast byta ditt tidigare körkort mot ett svenskt.

Intresserad utav körkort?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

Hallunda

Tomtbergavägen 2
145 67 Hallunda/Norsborg

Bankgiro 618- 7116
Swish 123 55 35 711

Org.nr: 556795-3525

08- 410 699 50
info@dinkorskola.se

DinKörskola logotyp

Lunchstängt 12:55 - 13:45

Flemingsberg

Ebba Bååts Torg 23
141 51 Huddinge

Bankgiro 5134-4588
Swish 123 42 70 963

Org.nr: 559047-1719 

08-503 895 00
flemingsberg@dinkorskola.se

Vi förlitar oss på att du som känner dig det minsta krasslig avstår från oss eller delta på lektion eller kurs. Vi har under rådande omständigheter generösa avbokningsregler och bokar gärna om din körlektion eller kurs.

Vi välkomnar kunder ifrån alla orter. De flesta av våra kunder kommer ifrån orterna Botkyrka, Huddinge,
Tullinge, Salem, Rönninge och Södertälje i Stockholm.

Avbokningsregler: Av/ombokning av körlektionen ska ske senast kl.13:00 VARDAGEN innan ditt besök om inte, debiteras du med fullt pris. Villkor för giltig frånvaro. vid sjukdom eller annan oförutsedd omständighet och då kan intyg komma att krävas. Genom att du anmäler dig till kursen/utbildningen och uppger ditt mobil nummer alternativ e-post så medger du att vi skickar dig information, erbjudanden som berör din utbildning.
https://www.str.se/om-oss/om-str/styrdokument/personuppgiftshantering/ 
Scroll to Top