fbpx

Körkort på arabiska

Alla körskoleelever har olika körkortsupplevelser; vissa tycker att teorin är busenkel och själva körningen krånglig, medan andra tycker tvärtom. För dig som inte har tillräckligt goda kunskaper i svenska kan teoridelen bli särskilt besvärlig och det kan därför vara värt att genomföra teorin på ett språk som du kan bättre. Utöver kurser på svenska, engelska och spanska erbjuder vi nu även kurser på arabiska hos våra kontor i Flemingsberg och Hallunda. På så vis ger vi ännu fler körskoleelever möjlighet att ta sitt körkort på det sätt som passar dem bäst.

Körlektioner och teori

Som körskoleelev behöver du ha koll på både teori och praktik för att till slut ha ett körkort och för dig som vill ta ditt körkort på arabiska kan vi förbereda för båda delar och erbjuder både körlektioner och körkortsteori på arabiska. Precis som för B-körkort på svenska kan du välja att sprida ut dina lektioner över en längre tidsperiod, ta körkortet i din egen takt eller välja ett av våra intensivkurspaket i vilka du på kortare tid tillgodogör dig hela eller större delen av utbildningen på arabiska.

Viktig information

Du kan endast göra kunskapsprovet för B-körkort på arabiska. Själva uppkörningen med examinator måste göras på svenska. Det är därför viktigt att du som körskoleelev är beredd på detta. Det är också viktigt att du som nybliven svensk medborgare inte redan innehar körkort från något annat land inom EES-området. I så fall kan du inte ta nytt körkort i Sverige utan endast byta ditt befintliga körkort mot ett svenskt.

Intresserad utav körkort?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

Hallunda

Tomtbergavägen 2
145 67 Hallunda/Norsborg

Bankgiro 618- 7116
Swish 123 55 35 711

Org.nr: 556795-3525

08- 410 699 50
info@dinkorskola.se

DinKörskola logotyp

Lunchstängt 12:55 - 13:45

Flemingsberg

Ebba Bååts Torg 23
141 51 Huddinge

Bankgiro 5134-4588
Swish 123 42 70 963

Org.nr: 559047-1719 

08-503 895 00
flemingsberg@dinkorskola.se

Vi förlitar oss på att du som känner dig det minsta krasslig avstår från oss eller delta på lektion eller kurs. Vi har under rådande omständigheter generösa avbokningsregler och bokar gärna om din körlektion eller kurs.

Vi välkomnar kunder ifrån alla orter. De flesta av våra kunder kommer ifrån orterna Botkyrka, Huddinge,
Tullinge, Salem, Rönninge och Södertälje i Stockholm.

Avbokningsregler: Av/ombokning av körlektionen ska ske senast kl.13:00 VARDAGEN innan ditt besök om inte, debiteras du med fullt pris. Villkor för giltig frånvaro. vid sjukdom eller annan oförutsedd omständighet och då kan intyg komma att krävas. Genom att du anmäler dig till kursen/utbildningen och uppger ditt mobil nummer alternativ e-post så medger du att vi skickar dig information, erbjudanden som berör din utbildning.
https://www.str.se/om-oss/om-str/styrdokument/personuppgiftshantering/ 
Scroll to Top