...

mar 15, 2023 | Körkortspaket

Ta en Intensivkurs och få körkort på 2 veckor

Team Din Körskola

Team Din Körskola

Intensivkurs Stockholm

På våra tre körskolor erbjuder vi intensivkurser för dig som vill ta körkort snabbt och enkelt. Våra intensivkurser är utformade för att passa dina behov och inlärningsstil, och vi fokuserar på att ge dig den bästa utbildningen på kortast möjliga tid. Genom att samla ihop dina lektioner på ett effektivt sätt, kan du ta ditt körkort på ett snabbt och enkelt sätt utan att behöva lägga ner mycket tid och ansträngning. Våra erfarna lärare kommer att hjälpa dig att bli en självsäker och skicklig förare på kort tid.

Intensivkurs körkortspaket

Vi erbjuder olika körpaket för intensivkurser, så att du kan välja den som passar dig bäst. Du kan välja mellan 1, 2 och 3 veckors intensivkurs för att snabbt och effektivt ta ditt körkort.

Detta ingår i vår intensivkurs

Våra omfattande intensivkurser ger dig allt du behöver för att få ditt körkort, inklusive lektioner med certifierade och kompetenta instruktörer, teoretisk utbildning, datorprov och kompletterande resurser. De är utformade för att tillgodose behoven hos både manuella och automatiska förare, med flexibla scheman och flerspråkiga kurser för att underlätta för dig. Vi förstår att du har ett hektiskt liv, så om du behöver boka om lektionerna kommer vi att göra det utan krångel.

Team Din Körskola

Team Din Körskola

din korskola logo 2 300x68 1

Kontakta oss!

Välkommen till DinKörskola

hero logo 3
hero logo 1