fbpx

GDPR Policy

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som [se punkt 1]. Syftet med en sådan behandling är för att kunna [se punkt 2].

Vi har fått dina uppgifter från [se punkt 3]. Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Dina uppgifter kommer att sparas hos oss, så länge ni är kund.

De personuppgifter vi behandlar om dig delas med [se punkt 4]. Vi kan även komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU.

Personuppgiftsansvarig är Din Körskola. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

1. Kontaktuppgifter samt personnummer.

2. För att vi skall kunna behandla eventuella elevers begäran hos Transportstyrelsen och våra system.

3. Uppfiterna vi tar emot är de värden som skickas i formulären på hemsidan.

4. I vårat kundregister och hos STR (Sveriges Trafikskolors Riksförbund)

5. Trafikverket, STR, Bisnode

Intresserad utav körkort?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

Hallunda

Tomtbergavägen 2
145 67 Hallunda/Norsborg

Bankgiro 618- 7116
Swish 123 55 35 711

Org.nr: 556795-3525

08- 410 699 50
info@dinkorskola.se

DinKörskola logotyp
  • Mån-Tors: 09.00 – 18.00
  • Fredag: 09.00 – 16.30
  • Lör-Sön: Stängt

Lunchstängt 12:55 - 13:45

Flemingsberg

Ebba Bååts Torg 23
141 51 Huddinge

Bankgiro 5134-4588
Swish 123 42 70 963

Org.nr: 559047-1719 

08-503 895 00
flemingsberg@dinkorskola.se

Vi förlitar oss på att du som känner dig det minsta krasslig avstår från oss eller delta på lektion eller kurs. Vi har under rådande omständigheter generösa avbokningsregler och bokar gärna om din körlektion eller kurs.

Vi välkomnar kunder ifrån alla orter. De flesta av våra kunder kommer ifrån orterna Botkyrka, Huddinge,
Tullinge, Salem, Rönninge och Södertälje i Stockholm.

Avbokningsregler: Av/ombokning av körlektionen ska ske senast kl.13:00 VARDAGEN innan ditt besök om inte, debiteras du med fullt pris. Villkor för giltig frånvaro. vid sjukdom eller annan oförutsedd omständighet och då kan intyg komma att krävas. Genom att du anmäler dig till kursen/utbildningen och uppger ditt mobil nummer alternativ e-post så medger du att vi skickar dig information, erbjudanden som berör din utbildning.
https://www.str.se/om-oss/om-str/styrdokument/personuppgiftshantering/ 
Scroll to Top