431593426 18328347346141652 4986283031198597269 n

Körkortet på rekordtid: Drömmer du om att kunna köra bil fritt och flexibelt? Vill du slippa krångliga kollektivmedel och ha full kontroll över din vardag? Då är det dags att ta körkort! Och vad passar bättre än att göra det på rekordtid med Dinkorskolas intensiva körkurs i Stockholm?

Trafikskola erbjuder: en intensivkurs för körkort som är snabbt och effektivt för nybörjare att ta körkort. Med lektioner bakom ratten och en fördel att genomgå alla moment snabbare än vid en vanlig trafikskola, kan förare lära sig allt de behöver för att tillgå sitt körkort på rekordtid.

Intensivkurs – den perfekta lösningen för dig med ont om tid

Har du en välfylld kalender med arbeten, studier eller fritidsaktiviteter? Kanske du önskar att skaffa körkortet innan semestern eller en viktig arbetsrelaterad resa? Då kan en intensivkurs vara det optimala valet för dig! Genom att komprimera teorin och körlektionerna till en kortare tid kan du snabbt uppnå ditt mål.

Dinkorskolas intensiva körkurs i Stockholm:

 • Snabb och effektiv inlärning: Du får en intensiv genomgång av både teori och praktik, vilket gör att du kan ta ditt körkort på bara några veckor.
 • Flexibla tider: Vi erbjuder kurser med olika startdatum och tider, så att du kan hitta en som passar ditt schema.
 • Erfarna och engagerade instruktörer: Våra instruktörer har lång erfarenhet av att utbilda elever och brinner för att hjälpa dig att nå ditt mål.
 • Moderna bilar: Du kör i bekväma och moderna bilar som är anpassade för körskoleverksamhet.
 • Trygg och positiv inlärningsmiljö: Vi skapar en trygg och positiv inlärningsmiljö där du kan känna dig bekväm att ställa frågor och öva på din körning.

Vad ingår i Dinkorskolas intensiva körkurs?

 • Teorilektioner: Du får grundliga genomgångar av alla viktiga trafikregler och teorifrågor.
 • Riskutbildning: Du lär dig om de vanligaste riskerna i trafiken och hur du kan hantera dem på ett säkert sätt.
 • Körlektioner: Du får praktisk övning på allt från grundläggande körning till mer avancerade manövrar.
 • Trafikprov: Vi bokar in ditt trafikprov och ger dig all den förberedelse du behöver.

Hur lång tid tar en intensivkurs?

De intensiva körkurserna i Stockholm erbjuder olika längder, från 2 till 4 veckor. Du har möjlighet att välja den kurs som passar din tidsschema och dina behov.

Hur mycket kostar en intensivkurs?

Kostnaden för en intensivkurs varierar baserat på hur lång kursen är och vad den innehåller. Vänligen kontakta oss för att få en gratis kostnadsuppskattning.

Vad behöver jag för att anmäla mig till en intensivkurs?

För att anmäla dig till en intensivkurs hos Dinkorskola behöver du:

 • Vara minst 18 år gammal
 • Ha ett giltigt ID-kort
 • Betala anmälningsavgiften

Anmäl dig till Dinkorskolas intensiva körkurs idag och ta ditt körkort på rekordtid!

Är du redo att ta steget mot ditt drömkörkort? Kontakta oss på Dinkorskola idag för att anmäla dig till en intensivkurs i Stockholm. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå ditt mål!